U potrazi ste za savršenom nosiljkom? Onda će vas sigurno oduševiti ovi modeli

0
1386
U potrazi ste za savršenom nosiljkom

Odabrati pravu nosiljku za bebu čini kao pravi pothvat, zar ne? S jedne strane želite da bude udobna za vašu bebu, s druge strane za vas. Želite da ju krasi zanimljiva boja, a da je opet praktična te da vam pruža slobodu pokreta. Istodobno želite da bude proizvod pomoću kojeg ćete obavljati svakodnevne gradske obaveze, ali i duge šetnje te aktivnosti u prirodi. Zgodno bi bilo da noseći nosiljku možete ponijeti i dodatne stvari, ali i dati ruku drugom djetetu. Ukratko, želite nosiljku koja će biti sigurna, a opet praktična i estetski dojmljiva. U potpunosti vas razumijemo. Zato vam donosimo najbolje modele koje objedinjuju sve navedeno.

Baby Tula nosiljka Free To grow Marigold

Kada bi postojalo natjecanje za Miss svijeta u kategoriji nosiljki za bebe, onda bi one s Baby Tula potpisom sigurno odnijele mjesto najljepše. Njihovi uzorci čine ih gotovo modnim dodatkom, a s druge strane su ergonomski napravljene pa su beskrajno udobne za vašu bebu. Istodobno rastu s djetetom od rođenja do vrtićke dobi pa uz Baby Tula Free-to-Grow roditeljstvo postaje lakše nego ikad prije. Ova moderna nosiljka jednostavna je za korištenje te se može koristiti za bebe od 3,2 do 20 kg. Nosiljka se koristi bez umetka za novorođenče, a možete ju nositi u dva ergonomska položaja – na trbuhu prema roditelju i na leđima.

Ergobaby Original nosiljka zvjezdano siva

Ako vas je u prethodnom slučaju osvojio pojam ‘ergonomski’, onda čekajte dok isprobate Ergobaby nosiljku. Već sam naziv one nosiljke odaje da se može pohvaliti vrhunskom razinom udobnosti, a osim toga napravljena je od kvalitetnog i izdržljivog pamučnog platna, s izvrsno podloženim naramenicama i pojasom za struk koji se lako namještaju i osiguravaju savršeno pristajanje. Uz ovu nosiljku dijete ćete moći nositi blizu sebe, što djetetu, ali i vama pruža osjeća sigurnosti te bliskosti.  Ako vam je pak osim udobnosti bitan i uzorak, kao u prethodnom slučaju, razveselit će vas činjenica da je Ergobaby Original dostupna u raznim bojama i dezenima.

Stokke nosiljka My Carrier prednja – Pink Mesh

Ova nosiljka koristi se nakon što beba navrši 4 tjedna, a ima tri komponentne: :glavni remen s integriranim pojasom oko struka te prednju i zadnju nosiljku. Napravljena je većim dijelom od mekanog, prozračnog tekstila koji je načinjen od organskog pamuka, dok su ostali materijali korišteni za potrebe ove nosiljke proizvedeni bez štetnih sastojaka. Može se pohvaliti i visoko kvalitetnim sigurnosnim sustavom koji se upotrebljava na opremi za planinarenje, a osim što je izuzetno udobna za vašu bebu, istu udobnost pruža i vama  zahvaljujući ergonomskoj površini na leđima koja osigurava udobnost vratu i leđima. Ima i dodatke poput džepa za ključeve i integriranog sjenila za sunce ili spavanje.

Maxi Cosi nosiljka Easia – Black denim

Ovo je nosiljka uz koju ćete dvostruko lakše nositi svoje dijete, a posebna je po tome što emulira prirodni fetalni položaj kako bi osigurala bebinu apsolutnu udobnost. Kao i ostali Maxi Cosi proizvodi može se pohvaliti odličnim omjerom cijene i kvalitete. Podsjetimo, riječ je o brendu koji pripada poznatoj grupaciji Dorel Juvenile koja sadrži i brendove Safety 1st, Tiny Love, Bebe Confort te Quinny, od kojih svaki oduševljava svojom posebnom namjenom. Kada govorimo o ovoj grupaciji treba spomenuti i nosiljke brenda Safety 1st, kao i one brenda Quinny koje su napravljene od izrazito mekanih materijala, a poput nosiljki brenda Maxi Cosi jako su praktične.

Quinny nosiljka Baby Cocoon – Brown Fierce je pogotovo zanimljiva je uistinu izgleda kao gnijezdo, a ponudit će vašoj bebi osjećaj sigurnosti i udobnosti od najranijih dana.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.