Quinny – kolica za mlade roditelje koji traže moderna, lagana, praktična i lijepa kolica s kojima uvijek mogu biti u pokretu

0
1957
Quinny lifestyle banner

Prvo što pomislite kada vidite kolica brenda Quinny je: WOW, ovo je stvarno moderno. A tek kad shvatite koliko su praktična i lagana… Da, u Quinnyiju su pravi stručnjaci za kolica modernog dizajna, odlična za mame i tate koji vole biti u pokretu.

Kako to sami kažu u ovom brendu koji inače pripada popularnoj grupaciji Dorel Juvenile, u koju još spadaju brendovi kao što su Safety 1st, Tiny Love, Bebe Confort, Baby Art i Maxi Cosi: ‘Quinny proizvodi privlačni su urbanim sredinama. Naše prirodno stanište je grad u kojem se osjećate kao kod kuće. Energija gradskih ulica čini vas energičnima i pokretnima. Nije ni čudo što ovdje odgajate svoju djecu. To je život pun udaraca i zavoja, ali i mogućnosti. Kakav god izazov grad baci pred vas, prihvaćate ga s osmijehom. Zato vam je tako lako prilagoditi se okolini. A vi s druge strane oblikujete svoje okruženje onako kako vama odgovara. Naš asortiman proizvoda osmišljen je s obzirom na upravo ovaj stil života. Podržavamo vas funkcionalnim rješenjima i uslugama koje vam pomažu prevladati gradske prepreke – male izazove s kojima se svakodnevno susrećete kao roditelji. Stvaramo pametna mobilna rješenja za roditelje u pokretu – tako da uvijek možete ići svojim putem!’

Uvijek ste u pokretu? Bilo da trčite za obavezama ili se bavite sportom? Onda je Quinny brend za vas.

Ovim su sve rekli. Činjenica jest da većina mladih, modernih roditelja živi u gradovima, ponajviše zbog toga što oni nude više životnih mogućnosti, ali isto tako je činjenica da se susreću s brojnim izazovima, od kojih je užurbani tempo života svakako jedan od najvećih. U skladu s time, nije ni čudo da roditelji koji žive u ovakvom okruženju traže praktične proizvode, a Quinny je fokusiran upravo na to – praktičnost, jednostavnost uporabe i mobilnost. Osim toga, sve je više mladih ljudi koji se bave sportom i žele se nastaviti baviti istim i onda kada dobiju bebu. Quinny misli i na takve roditelje pa im svojim dizajnom žele pomoći da nastave uživati u sportskim aktivnostima, čak i kada je beba s njima. Sigurno ste i sami vidjeli roditelje koji primjerice trče i pritom guraju kolica ili mame koje idu na joga classove s bebom i koje trebaju funkcionalna kolica koja će im omogućiti da lakše obave neku od ovakvih aktivnosti. I konačno, da moderni roditelji vole i moderan, vizualno očaravajuć dizajn, to ne moramo ni spominjati. U Quinnyju i to imaju na umu pa se trude da njihovi proizvodi i estetski prate želje novih roditelja.

Koji model odabrati?

Koji model odabrati? To se i mi pitamo jer ih Quinny nudi pregršt. Stoga vam predstavljamo novitet u Quinny ponudi – model Moodd i jedan iznimno popularan model koji dolaze u raznim bojama, a njegovo je ime Zapp Flex. Odlična stvar kod kolica ovog brenda je i što mnogi modeli dolaze u duo varijanti, a to znači da su pogodna za vožnju ne samo blizanaca, nego i djece različitih uzrasta.

Quinny kolica Moodd

Ova najnovija Quinny dječja kolica odlikuju se komfornom vožnjom i jednostavnošću korištenja. Pogodna su za korištenje od rođenja, uz instalaciju košare ili autosjedalice pa sve do 36 mjeseci, što predstavlja ekonomičan izbor, dok se praktična strana primjene očituje u činjenici da se sjedalo okreće u oba smjera, a imaju i revolucionaran sustav automatskog rasklapanja. No, ono čime se Quinny Moodd najviše diči je ljepota dizajna koji zadivljuje svojim futurističkim dojmom. Ova su kolica inače kompatibilna sa svim Maxi Cosi autosjedalicama, a adapteri su uključeni u proizvod. Quinny Moodd dolaze i u kompletu s krovićem, kišnom navlakom, košarom za stvari te klipom za suncobran.

Quinny Moodd Graphite Grey

Quinny kolica Zapp Flex

Ako ste moderan gradski roditelj onda sigurno tražite lagana kolica! Zapp Flex su upravo ono što vam treba. Uvijek su spremna za pokret, a također ih krasi sjedalo koje je moguće okrenuti u oba smjera i jednostavno kompaktno rasklapanje. Kao i prethodan model Zapp Flex je ekonomičan izbor jer se uz kupnju košare ili autosjedalice mogu koristiti već od djetetovog rođenja. K tome posjeduju tri kompaktna kotača, što uvelike olakšava manevriranje kolicima, a jednostavnom upravljaju pripomažu i zatvorene ručke. Tu je i produžena zaštita od sunca i vjetra, dok je sam materijal od kojeg su napravljena kolica otporan na vodu. Zgodno je znati i da dolaze u paketu s kišnom navlakom i adapterima za Maxi-Cosi auto sjedalicu. Pa onda recite da ovi nisu kolica za sve terene i vremenske uvjete.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.