COVID19 – preventivne mjere

0
1198

Poštovani kupci, partneri i suradnici,

želimo Vas informirati kako Media Commerce s iznimno velikom pozornošću prati razvoj situacije i proglašenje epidemije COVID-19 virusa u Republici Hrvatskoj.

Sigurnost svih naših djelatnika, kupaca, partnera u radu i suradnika od najveće je važnosti te činimo i provodimo niz postupaka kako bismo aktivno utjecali na nastanak oboljenja i povećanje zaštite svih osoba.
Media Commerce je upoznao te kontinuirano obavještava sve djelatnike s propisanim mjerama Ministarstva zdravstva za smanjenje rizika od proširenja Corona virusa.

Vezano za odluku Vlade RH o privremenom zatvaranju trgovina i dozvolu rada određenih kategorija, navedeno je, između ostalih, i specijalizirane trgovine dječje opreme pa bi se to moglo protumačiti da je to i naša Magic Baby trgovina u Vašem centru. Sigurni smo da je u ovom slučaju došlo do nepreciznog tumačenja što je to specijalizirana trgovina dječje opreme.

Vlada je mislila na trgovine dječje hrane i pelena jer to spada u proizvode koji moraju biti dostupni roditeljima koji imaju malu djecu. Naše trgovine ne prodaju takve proizvode nego, kao što i sami znate, to su kolica, autosjedalice, krevetići, hranilice i slični proizvodi koji ne spadaju u životno važne proizvode tako da naše poslovanje nema svrhu naročito jer bi morali osigurati naše prodajno osoblje i dodatno ih izlagati riziku zaraze.

Svi proizvodi iz naše ponude, dostupni su kupcima putem naše Internet trgovine uz mogućnost dostave na kućnu adresu što minimalizira rizik zaraze virusom.

Drugim riječima, potrebiti kupci naših proizvoda neće ostati bez njih.
Također, u odluci Vlade je navedeno da trgovine koje imaju dozvolu za rad moraju osigurati provjetravanje prostora poslovanja što nije moguće u trgovini u trgovačkom centru, s obzirom na koncepciju zatvorenih prostora kojim poslujemo gdje nemamo prozore ili otvore prema svježem zraku. Zbog sigurnosti naših djelatnika i potencijalnih kupaca, te tražimo isti tretman kao i sve druge trgovine koje su dobile zabranu rada.

Vjerujemo da provedbom gore navedenih postupaka možemo uspješno djelovati na prevenciji širenja virusa i doprinijeti sigurnosti svih naših djelatnika.

Vaš Magic Baby tim

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.