Torbe za prematanje

0
4416

Torbe za prematanje neizostavni su dio dječje opreme koji svakako morate nabaviti. Iznimno su funkcionalne i praktične, stoga bi bilo dobro da jednu takvu torbu uvijek imate uza se kamo god pošli.

Na tržištu postoje različiti modeli i vrste torbi za prematanje, poput torbi za prematanje preko ramena, preko leđa, torbe koje se učvršćuju za kolica i sl. Torbe se izrađuju od kvalitetnih i otpornih materijala koji pridonose njezinoj izdržljivosti i trajnosti. S mnoštvom pretinaca idealne su za organizirano spremanje bebine kozmetike i ostalih potrepština. Mogu se nositi kao ruksak, ali i preko ramena, a u tu svrhu dolaze sa širokim remenom koji je podstavljen s udobnim materijalom, kako se ne biste nažuljali od težine torbe.

Većina torbi za prematanje imaju podlogu za previjanje, vrećicu za pelene i jastuk za previjanje. Etui, pretinac ili držač boce obložen je materijalom koji zadržava toplinu tekućine koju nosite. Torba se lagano i jednostavno može pričvrstiti na kolica, a podešava se uz pomoć izmjenjivih kolutova. Torbe su iznutra obložene dodatnom podstavom otpornom na prolijevanje i sl. Osim navedenih karakteristika, torbe za prematanja imaju brojne prednosti u odnosu na obične ruksake, a odnose se na sljedeće:

Prostrane su i udobne za nositi:

Torbe za prematanje obično dolaze s puno pretinaca te dosta slobodnog prostora u koji bez problema možete smjestiti kozmetiku za bebe, pelene, vlažne maramice, vrećicu za pelene, podlogu za previjanje i ostale važne stvari koje bi vam mogle zatrebati u svakom trenutku. Brojni pretinci pomažu u organiziranju spremljenih stvari, tako da ćete u svakom slučaju bez problema moći pronaći ono što vam u zatreba u određenom trenutku. Torbe za prematanje u obliku ruksaka ravnomjerno raspoređuju njezinu težinu radi lakšeg i ugodnijeg nošenja na leđima. U svakom trenutku možete skinuti torbu s leđa i pričvrstiti je za kolica.

Slobodne ruke:

Najveća prednost torbi za prematanje je ta da su vam obje ruke slobodne kad god se uputite u šetnju ili u grad s vašim mališanom. Umjesto obične torbe na jedno rame, koje uvijek morate pridržavati jednom rukom, torbe za prematanje imaju dovoljno dugačak remen da se mogu nositi preko ramena, ali preko glave. Na taj ste način osigurali torbu da vam ne pada s ramena, a ruke su vam i dalje slobodne za guranje kolica ili držanje bebe.

Za mame i tate:

Još jedna prednost torbi za prematanje je ta da su svojim izgledom i dizajnom prikladne i za mame i za tate. Osim toga, ni ne izgledaju kao torbe za prematanje, već kao obični ruksak, tako da ih uvijek možete nositi sa sobom bez obzira na to kamo se uputili s vašom bebom.

Ergonomski oblikovane:

Za razliku od običnih ruksaka, torbe za prematanje ergonomski su oblikovane tako da podupiru vaša leđa u svakom trenutku. Remen koji omogućuje da se torba nosi preko ramena, dodatno je pojačan i obložen ugodnim materijalom za udobnije nošenje torbe. Torbe za prematanje zaista su funkcionalni dodatak koji definitivno morate imati, ako želite udobnu šetnju prirodom, odlazak na piknik ili neko dulje putovanje s vašom bebom. Prikladne su kako za dojenčad, tako i za stariju djecu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.