Mama Nikolina objašnjava zašto je Aqua Scale kadica apsolutni must i zašto je spavanje s našom mint dekicom najslađi dio dana, no tek kad čujete njezine savjete za uređenje baby cornera oduševit ćete se!

0
2549
mama nikolina intervju

Mama Nikolina ponosna je vlasnica Aqua Scale kadice i Stokke dekice Knit – Mint pa smo htjeli čuti njezina iskustva s ovim proizvodima, no još više od toga oduševile su nas njezine ideje za uređenje baby cornera. Kada čujete njezine savjete, složit ćete najljepši i najugodniji baby corner koji postoji, vjerujte nam!

Može prvo par riječi o sebi 🙂

Pozdrav Vama i dragim čitateljima/čitateljicama. Imam 28 godina i majka sam malenoga dječaka Koste. Završila sam studij za financijski menadžment u Zagrebu, a ljubav prema suprugu i obitelji vratila me u rodnu Baranju. Trenutno, živim život najbolje što mogu a najvažniji i najljepši “posao” koji obavljam je MAJČINSTVO ❤ :). Po prirodi sam komunikativna i društvena osoba, iskrenih namjera i vedra duha.

Obožavamo tvoje vizuale na Instagramu! Što je po tebi tajna lijepog Insta profila?

Hvala na komplimentu. U životu, važno je biti svoj i dosljedan. Tako je i u svijetu Instagrama. Veliku ulogu ima i primjena istih filtera, koja čini instagram feed konzistentnim. Također, moramo znati u kojem smjeru idemo, odnosno koja je tematika profila. Ja sam zaljubljenik u modu i interijere, a sada mi je zanimljivo i sve vezano za bebu i majčinstvo, shodno tome, moj profil objedinjuje sve tri teme, jer ne mogu se odlučiti samo za jednu. Eto, sada znate i za moju manu; neodlučnost! J

A koliko tek  obožavamo baby corner koji si osmislila! Što ti je bila nit vodilja tijekom uređenja tog dijela sobe i gdje si tražila inspiraciju?

Hvala. Željela sam stvoriti prostor koji je svijetao i prozračan, ugodan, a prije svega funkcionalan i siguran za bebu. Mislim da sam u tome i uspjela. Kada beba dođe, sve dobije smisao i prostor poprimi drugu dimenziju. Inspiraciju sam pronašla na popularnom Pinterestu.

 Imaš li savjet za mame koje žele napraviti od baby cornera pravu oazu mira i slatkoće. Kojim detaljima, bojama i slično podići taj dio sobe?

Iz iskustva mogu reći da prilikom uređenja baby kutka treba voditi računa o biranju prirodnih materijala, kada god je to moguće. Osobno, uvijek radije biram bijelu i nježne, pastelne boje. Wow efekt može se postići upečatljivim detaljima, kao npr. baldahinom, mobilom, tapetama, ukrasnim jastučićima i slično. Dragim, budućim majkama, savjetujem da s uređenjem krenu dva, tri mjeseca prije termina, kada su još dovoljno pokretne i okretne.

Detalj koji je baš fino zaokružio priču je baldahin. Kako to da se odlučila na ovaj detalj i što ti se posebno sviđa kod njega?

Odlučila sam se baldahin jer daje prostoru posebnu čar i eleganciju. Osim što je lijep detalj i must have, jako je funkcionalan jer štiti bebu od komaraca i ostalih insekata, a može poslužiti i kao sjenilo od prevelike dnevne svjetlosti, kada je bebi potreban san. Ono što mi se posebno sviđa, u kasnijoj fazi može poslužiti kao prostor za igru, što je definitivno isplativo ulaganje.

Imaš našu mint dekicu, no posebno te oduševila naša Aqua Scale kadica? Što ti se posebno sviđa kod dekice, a što kod kadice?

Kostine popodnevne drijemke najslađe su uz mint dekicu koja je izrazito mekana i lagana za održavanje. Aqua Scale kadica pokazala se kao najbolja stvar koju smo kupili. Najviše mi se svidio uložak za novorođenče što omogućuje sigurnost prilikom kupanja bebe do 6 mjeseci starosti. Suprug i ja znamo u šali reći za kadicu kako je to pravi baby jaccuzi, a naš Kosta to i potvrđuje, jer omiljeni dio dana upravo mu je kupanje i guštanje u kadici. 

 U čemu je po tebi prednost ovakve kadice naspram drugih?

 Prednost je u gotovo svemu. No, ono što bih navela kao najveću prednost je integrirana digitalna vaga i termometar za vodu. Vaga prati napredak bebine težine, što je od iznimne  važnosti u prvim mjesecima života. Termometar omogućuje kontinuirano praćenje temperature vode. Uz kadicu, kupila sam i Aqua Scale stalak, koji mi je dodatno olakšao kupanje bebe, s obzirom na to da sam rodila carskim rezom, pa je svako saginjanje i naprezanje bolno. Aqua Scale oduševljava svojom funkcionalnošću i elegancijom. Sve preporuke! 🙂

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.