Maxi-Cosi rezultati ADAC testiranja 05/2020 – najsigurnije autosjedalice

0
2971

CORAL – 4 ZVJEZDICE ****


S ponosom objavljujemo da je Coral, PRVA Maxi-Cosi modularna autosjedalica ocijenjena kao „Good“ (1,6) i dobila ukupnu ocjenu 4 ZVJEZDICE s izvrsnom ocjenom od 5 ZVJEZDICA za sigurnosti! To ju svrstava kao NAJBOLJU U KLASI (autosjedalice od 40 do 75 cm) kada se instalira na FamilyFix3 bazu.

Ova inovativna auto sjedalica pruža odličnu pogodnost za roditelje, a primila je i odličnu ocjenu (1,7) za lakoću uporabe!

Coral kombinira udobnost i kompaktnost. Meka prijenosna nosiljka teži samo 1,7 kg i nudi vrhunsku udobnost. Uz to dječje sjedalo je odobreno prema najnovijem standardu i-Size i nudi najviši sigurnosni standard.

Zahvaljujući jedinstvenom obliku, Coral prijenosna nosiljka se može nositi vrlo blizu tijela. Maxi Cosi Coral autosjedalice se može učvrstiti na okvir Maxi Cosi kolica.

Izbor boja: https://www.magicbaby.hr/catalogsearch/result/index/?cat=&q=Coral&skupina_proizvoda_kolica_autos=Autosjedalice

KORE PRO I-SIZE – 4 ZVJEZDICE ****

Maxi-Cosi Kore Pro i-Size ****


Odlična ocjena za lakoću uporabe
Dobra za sigurnost

Dobre stvari dolaze u paru! Maxi-Cosi Kore Pro i-size ocijenjena je kao “Good” (2,1). Zahvaljujući ClickAssist svjetlu i otvorenom dizajnu, dobila je ukupnu ocjenu 4 ZVJEZDICE s izvrsnom ocjenom od 5 ZVJEZDICA za jednostavnost uporabe. Kore Pro i-Size je stoga NAJBOLJA U KLASI kada je u pitanju lakoća uporabe. KORE I-Size ne zaostaje ni u sigurnosti jer je dobila 4 ZVJEZDICE upravo za sigurnost (2,5).

KORE I-SIZE – 4 ZVJEZDICE ****

Maxi-Cosi Kore i-Size ****


Odlična ocjena za lakoću uporabe
Dobra za sigurnost

I još bravo za Maxi-Cosi Kore autosjedalicu koja je ocijenjena kao “Good” (2,1). Zahvaljujući otvorenom dizajnu, dobila je ukupnu ocjenu 4 ZVJEZDICE s izvrsnom ocjenom od 5 ZVJEZDICA za jednostavnost uporabe. Zajedno s Kore Pro i-Size NAJOBLJA JE U KLASI kada je riječ o lakoći uporabe. KORE I-Size ne zaostaje ni u sigurnosti jer je dobila 4 ZVJEZDICE upravo za sigurnost (2,5).

Izbor boja: https://www.magicbaby.hr/catalogsearch/result/?cat=&q=Kore+Pro

BERYL – 3 ZVJEZDICE ***

Maxi-Cosi Beryl ***

Naša Maxi-Cosi Beryl postigla je dobre rezultate u svojoj kategoriji („zadovoljavajuće“ s ocjenom 3,4) i nagrađena je s 3 ZVJEZDICE.

Roditelji mogu biti bezbrižni jer će u ovoj autosjedalici sigurno prevesti svoje mališane od rođenja do 7. godine života.

U skoro vrijeme ne moraju brinuti o sljedećoj po redu autosjedalici!

Beryl se se lako prilagođava vašem novorođenčetu od rođenja i djetetu do 7 godina starosti, ima položaje okrenute prema naprijed i prema nazad. Ova autosjedalica je izrađena  korištenjem inovativne, visoko učinkovite G-CELL tehnologije za maksimalnu zaštitu od bočnih udara. Instalirava se u automobile brzo i sigurno koristeći ISOFIX ili sigurnosni pojas za automobil radi vaše udobnosti.

Izbor boja: https://www.magicbaby.hr/catalogsearch/result/?cat=&q=Beryl

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.