Recepti za 3 baby pirea u boji: Ovo je toliko lagano da bi ih i vaš bebač mogao napraviti

0
1525
babymoov nutribaby bijeli

Zeleni pire od graška

zeleni pire od graška

Sastojci:

Ako želite jednu porciju trebat će vam 130 g graška ili mahuna, a ako želite dvije veće porcije trebat će vam 400 g.

Priprema:

Povrće očistite i operite. Namjestite jedinicu za kuhanje na vašem Nutribaby kuhalu i započnite 25 – minutni ciklus kuhanja ili jednostavno skuhajte navedene namirnice u lončiću.

Nakon što ste završili proces kuhanja, pola smjese prebacite u prostor za miksanje te dodajte pola tekućine koju ste dobili kuhanjem. Miksajte dok ne postignete glatku smjesu. Ako nemate Nutribaby kuhalo, jednostavno se poslužite blenderom koji već posjedujete. Dodajte ostatak smjese i još malo tekućine od kuhanja pa miksajte još malo.  Ulijte pire u posudu i pričekajte da se malo ohladi.

Zeleni pire od tikvica

zeleni pire od tikvica

Sastojci:

Ako želite jednu porciju trebat će vam 130 g tikvica, a ako želite četiri veće porcije trebat će vam 800 g.

Priprema:

Tikvice ogulite, operite i narežite na kockice. Namjestite jedinicu za kuhanje na vašem Nutribaby kuhalu i započnite 12 –minutni ciklus kuhanja ili jednostavno skuhajte tikvice u lončiću. Kada dovršite kuhanje, kockice tikvica samo prebacite u prostor za miksanje, bez dodavanja tekućine jer je ovo povrće ionako bogato vodom. Miksajte na brzini 3 i onda ulijte u posude. Ako nemate Nutribaby kuhalo, tikvice izmiksajte u blenderu koji posjedujete.

Narančasti pire od mrkve

narančasti pire od mrkveSastojci:

Ako želite jednu porciju trebat će vam 150 g mrkve, a ako želite tri veće porcije trebat će vam 750 g.

Priprema:

Mrkvu ogulite, operite i narežite na tanje kolutiće. Namjestite jedinicu za kuhanje na vašem Nutribaby kuhalu i započnite 20 – minutni ciklus kuhanja ili jednostavno skuhajte mrkvu u lončiću.

Nakon što ste završili proces kuhanja, pola smjese prebacite u prostor za miksanje te dodajte pola tekućine koju ste dobili kuhanjem. Miksajte ili u Nutribaby mikseru ili u onom koje imate dok ne dobijete glatku smjesu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.