Odabrani su sretni dobitnici!

0
4473

Kid’s Jungle igraonica i trgovina Magic Baby brinu za sigurnost vaše djece, stoga su odlučili nagraditi najkreativniju obitelj dječjom autosjedalicom Romer King II LS Black Series Cosmos Black.*

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju trebalo je u Kid’s Jungle igraonici u City Centeru one East ili Split preuzeti letak, ispuniti ga te uz njega priložiti maštoviti crtež koji je naslikao vaš mališan, a koji prikazuje njegovo najdraže putovanje.

Svaki popunjeni kupon bio je dobitni, jer se uz njega ostvario popust od 20% na sve autosjedalice, a isti popust možete ostvariti sve do 15. rujna tako da u Kid’s Jungle igraonicama u City Centeru one East i Split preuzmete svoj kupon.

Nagradni natječaj trajao je od 18. kolovoza do 05. rujna, a 06. rujna u 11 sati, uz brojne aktivnosti za najmlađe, odabrani su najsimpatičniji i najkreativniji crteži. Sretni dobitnici autosjedalice su:

  • Kid’s Jungle igraonica u City Centeru one East – Nada Dominiković
  • Kid’s Jungle igraonica u City Centeru one Split – Sandra Galić

Čestitamo dobitnicima!

Kid’s Jungle i Magic baby pretvaraju svaku vožnju u sigurnu vožnju.

romer-king-2-ls

*Romer King II LS Black Series Cosmos Black autosjedalice koje su osvojile najkreativnije obitelji, namijenjene su za djecu od 9 do 18 kilograma ili od 9 mjeseci do 3,5 – 4 godine starosti.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.