Proizvodi u kojima će se vaša beba osjećati maksimalno ugodno: Baby nest je samo jedan od njih!

0
2089
jollein babynest lifestyle

Baby nest

Ako za neki baby proizvod možemo reći da je postao megapopularan i to u najkraćem mogućem roku, onda je to ‘baby nest’. S druge stane, ovo nas ne čudi jer ova mekana gnijezda i nama odraslima djeluju toliko primamljivo da bismo se i mi u njih zavalili i isti tren zaspali.

No, baby nest nije samo za spavanje, on je općenito tu kako bi maksimalno podignuo razinu udobnosti kad god je vaša beba u kolijevci. Zapravo, ne mora ni biti u kolijevci…možete  ga premjestiti i na svoj krevet pa i na kauč dok ste u dnevnom boravku. Odličan je za putovanja, i što je iznimno bitno, osim ugode pruža vašoj bebici osjećaj sigurnosti, pogotovo zahvaljujući svom ovalnom obliku koji podsjeća na bebino prvo okruženje.

jollein babynest galaxy gray

Jastuk za nošenje

Jastuk za nošenje korak je dalje od baby nesta. Dok ćete baby nest premještati s jedne površine na drugu, ovaj ćete jastuk moći nositi gdje god da krećete. Odličan je za izlazak bebe iz rodilišta, prilikom nošenja u domu, ali i za održavanje topline tijekom šetnje. Idealan je i za putovanja, a stane u svaka kolica. Istodobno je udoban, a čvrst i također će pružiti lijep i mekan ugođaj vašoj bebi.

jastuk za nošenje laura

Jastuk za dojenje

Jastuk za dojenje funkcionira tako da bebu postavite na njega i odjednom dojenje postaje pjesma. Bebi je udobnije, a tako i vama, dok je sam ritual puno opušteniji nego što bi inače bio. Beba je fino namještena pa se vi možete udobno nasloniti i gledati drugo dijete dok se igra ili čak televiziju.

Magic Baby jastuci za dojenje

Jastuk – ogradica Goga

Goga, kao i prethodna dva proizvoda – jastuk za dojenje i jastuk za nošenje, dolazi iz hrvatske proizvodnje i ima nekoliko različitih funkcija. Možete ga koristiti prilikom dojenja, kao zaštitu za dijete na podu, u krevetiću, kao ogradicu za kinderbet i slično. Postavite ogradicu na pod i igrajte se s djetetom ili jednostavno ponesite ogradicu u vlastiti krevet kako bi se udobnije namjestili ili zaštitili dijete od mogućih padova.

jastuk ogradica goga

Babymoov Lovenest jastučić za glavicu

Riječ je udobnom jastučiću koji čuva lijepi okrugli oblik zatiljka. Ergonomski je napravljen i posebno je dizajniran od pedijatara kako bi zaštitio djetetovu glavu. Njegov oblik omogućuje da se pritisak rasporedi ravnomjerno po cijeloj glavi što pospješuje da beba zadrži lijepu okruglu glavicu dok leži na leđima, a da pritom jastuk ne ometa njenu udobnost i kretanje. Pogodan je za korištenje u svim prilikama, bilo da se dijete nalazi u krevetiću, košari ili ležaljci, a namijenjen je bebama od prvog dana rođenja pa sve do 4 mjeseca.

jastučići za glavu

Stokke Newborn Set

Kako se ni vi ni beba ne biste mučili s ritualom koji često zna biti nezgodan, tu je Nebworn Set brenda Stokke. Služi za približavanje bebe stolu tijekom obroka, a kombinira se uz Tripp Trapp stolicu za hranjenje. Kao i svi proizvodi sa Stokke potpisom služi većoj praktičnosti i udobnosti, a ujedno većem zbližavanju s bebom.

stokke newborn set

Stokke ležaljka

Nemoguće je spomenuti pojmove ‘Stokke’, ‘hranjenje’ i ‘udobnost’ i izostaviti još jedan Stokke proizvod koji omogućava maksimalnu udobnost.  U zadnje je vrijeme hit među baby proizvodima i to s razlogom. Riječ je o Stokke Steps, ležaljci s mekanim jastukom i umirujućim ljuljanjem. Ovaj jastuk ima jedinstveno kretanje poput kolijevke i oponaša osjećaj ljuljanja kao u majčinim rukama. Može se koristiti samostalno i pričvršćen za stolicu, a u oba slučaja će vašoj bebi pružiti fantastičan osjećaj udobnosti.

stokke steps ležaljka

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.