Sačuvajte dragocjene uspomene vaše bebe

0
6584

Apsolutno svako razdoblje bebina života može predstavljati razlog za slavlje, ali naravno i za zabilježavanje dragocjenih trenutaka koji će nakon određenog vremena postati najljepše uspomene na vašeg mališana.

Isprobajte razne tehnika fotografiranja i snimanja bebe. Fotografirajte ju u različitim trenutcima kako biste jednog dana imali sve; od rasta prvih zubića, do njihova ispadanja. Od samostalnog sjedenja i puzanja do bebinih prvih koraka.

Zabilježite sve trenutke i organizirajte ih u posebni album za bebe. 34120118_ba_0m_mycreativephotoalbum_2017_artyVideo isječke pohranite na digitalni medij koji je najdugotrajniji te budite sigurni da ćete nakon nekoliko godina uživati dok budete pregledavali omiljene fotografije vašeg mališana.

Ako ne znate koji su trenutci idealni za fotografiranje vaše bebe, jednostavno ćemo vam reći: svi! Dok gledate prvi osmijeh vašeg djeteta, njegove prve korake pa čak i prvu grimasu prilikom degustacije mahuna ili graška poželjet ćete da ovi trenutci nikada ne prestanu. Ovjekovječite, stoga, sve što vam se učini zanimljivo. Ne samo da ćete fotografiranjem stvoriti pregršt uspomena već neke slike postavite u pripadajuće okvire i njima ukrasite zid.

baby-art-my-baby-touch-whiteNa tržištu postoji zaista puno različitih okvira za slike; od tradicionalnih pojedinačnih okvira, do tzv. dvokrilnih pa čak i trokrilnih okvira. Ipak, najnovije obilježje današnjih okvira za slike odnosi se na mogućnost postavljanja djetetove ručice i izrade njezina otiska. Smjesa koja se nalazi unutar okvira sigurna je i provjerena te ne izaziva iritacije na koži. Smjesu nije potrebno peći niti na bilo koji drugi način učiniti stabilnom. Dovoljno je jednostavno prisloniti ručicu i to je to! Bez obzira na to što imate bezbroj pokušaja stvaranja otisaka, preporučujemo vam da nabavite više ovakvih okvira, najmanje dva, kako biste usporedno mogli pratiti djetetov rast.

Odrasta li prebrzo vaše dijete? Sačuvajte dragocjene uspomene vaše bebe zahvaljujući drvenim kutijicama odnosno dozama za zubiće koje su idealne za čuvanje ispadnutih bebinih zubića. Kutijica dolazi s poklopcem na kojem je ugrađen vijčani navoj koji omogućuje sigurno zatvaranje kutije.

I na druge načine možete sačuvati bebine otiske ručica i nožica. Pitate se kako? Vrlo lako i jednostavno!

Na tržištu postoje jedinstvene božićne kuglice za bor, tzv. Baby Art Christmas Ball. baby-art-christmas-ball-tree-decoration-4012-p[ekm]706x1000[ekm]U paketu s kuglicama dolazi i sav ostali materijal potreban za postavljanje bebinih otisaka. Učinite ovaj Božić drugačijim te ukrasite obiteljsku jelku jedinstvenim i originalnim kuglicama s otiskom dječje ručice.

Još jedan način na koji možete sačuvati otisak ruke ili noge vašeg mališana je uz pomoć tzv. magične kutije odnosno Magic Box. Kutijica je punjena od sto posto prirodnog i neotrovnog materijala koji neće iritirati kožu vaše bebe. Riječ je o formiranju posebnog 3D otiska koji će zauvijek ostati zarobljen u kutijici.

Osim magične kutijice postoji i magnet, Baby Art Magnet, koji također prati i izrađuje dječji otisak ruke. Magnet je u potpunosti provjeren i siguran za dijete. Još jedan nadasve zanimljiv i unikatan način čuvanja, ali i osvježavanja dječjih uspomena.

Pospremite igračke s kojima se vaše dijete više ne igra u predodređene kutije i tako stvorite još nekoliko uspomena. Spremite i djetetove prve čarapice, prvi bodi ili omiljenu dekicu i ručnik. Ponovno otvorite kutiju nakon nekoliko godina te oživite i uživajte u prekrasnim uspomenama koje ste stvorili.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.