Za ovaj proizvod sve mame kažu da je najbolja investicija! Mama Martina otkriva o kojem se proizvodu radi, a dala nam je i odlične savjete vezane uz ostale bitne detalje majčinstva!

0
2677
mama_martina_naslovna

Martina Milijević krije se iza Instagram nadimka ‘maar_mii’, a ovu smo zanimljivu buduću mamicu spazili kada nas je označila na šarmantnoj fotografiji na kojoj pozira s testom za trudnoću u ruci. Jedan pogled na njezin profil bio je dovoljan da se zaljubimo u isti pa je jedino logično bilo da ju upitamo za #mom intervju. Na kraju se ispostavilo da je Martina naša vjerna obožavateljica te da ima čitav niz naših proizvoda od kojih su je posebno oduševili Joie kolica i BabyBjorn njihaljka. Martina nam je dala koristan i iskren osvrt ne samo na spomenute proizvode, već i na svoje brojne hobije kao što su kuhanje, uređenje prostora i moda, dok smo se naravno latili i teme majčinstva. Ako kao Martina gajite interes prema navedenom, a sigurno kao većina žena gajite, onda će vas ovaj intervju jednostavno oduševiti.

Može prvo par riječi o sebi …

Zovem se Martina, dolazim iz Zagreba. Imam 28 godina. Već dugi niz godina radim u jednoj od naših najboljih kompanija za distribuciju potrepština za kućne ljubimce. Osim toga, u slobodno vrijeme volim kuhati i pratiti trendove po pitanju uređenja interijera. Živim s mužem i psićem, a uskoro nam stiže djevojčica kojoj se jako radujemo.

Kako bi opisala iskustvo trudnoće… Što te fascinira kod istog, a što ti je najteže? Kako si se osjećala kad si saznala da si trudna? Što te pak posebno veseli kod iskustva majčinstva, čemu se najviše raduješ?

Ovo je moja prva trudnoća. Kada sam saznala da sam trudna, bila je to velika radost, ali sve dok nisam osjetila kako “lupa”, nisam bila svjesna da se to sve dešava baš meni. Kao da mi je tada moja djevojčica pokucala na vrata i rekla – “Heej mama, tuuu saaam!” 🙂 Moram priznati da većih “tegoba” nisam imala. Preskočile su me čak i mučnine. Ono što me nažalost nije preskočilo je – veliki apetit. Sve mi paše,sve jedem, ništa mi ne smrdi i ne smeta 🙂 Kako se bliži vrijeme poroda, moram priznati da me (za sada) nije strah. Zapravo, najviše me raduje pomisao da ćemo se nakon 9 mjeseci napokon upoznati i da ću u kćeri imati prijateljicu za cijeli život.

Imaš fantastičan smisao za uređenje prostora, a bome i za finu hranu, kao i za lijepu odjeću, sudeći po tvom Instagramu. Gdje crpiš inspiraciju za ova tri područja?

Moj dom je moja inspiracija. Kao što je slikaru platno, piscu papir, meni su moji zidovi, police, regali… Stalno nešto mijenjam. Zapravo, uređujem i izmjenjujem po sezonama. U jesen i zimu volim hladnije tonove, dok u proljeće i ljeto poludim za pastelnim bojama. Trenutno je pri kraju moj zadnji projekt. Pogađate, naravno radi se o dječjoj sobi. Ponekad pogledam ideje na Pinterestu, ali s obzirom na to da je većina komada (što odjeće, što namještaja i slično) nedostupna za naše tržište, na veliko nezadovoljstvo mog supruga, moramo obići sve dućane ne bi li našla ono što sam zamislila. I ne, za to nikada nema alternative 🙂 Također, obožavam modu, ali trudnička odjeća koju trenutno nosim i koja se može kupiti na policama naših dućana i nije me previše oduševila. Jedva čekam stati u stare traperice 🙂 A i u ove nove. Jedne, druge, pete… 🙂 Sniženja su se isplatila. Ako ne uređujem što sebe, što stan, onda kuham. Većinu toga ne jedem, ali kuham za obitelj. Moji roditelji jedva čekaju nešto slatko, dok suprug uvijek radije bira slano. Trudim se svima ugoditi. To me opušta, veseli i u tim trenucima odlutam u svoj svijet…

Koliko je Instagram od pomoći u majčinstvu/trudnoći?

Živimo u doba kada nam je sve dato na dlanu. Imamo sve dostupne informacije, fotografije, opise i rješenja… Koliko je dobro, toliko mi je nekada zbunjujuće i konfuzno. Definitivno podržavam domaće proizvođače. I sama sam kupila odličnu prirodnu kozmetiku za bebu domaće proizvodnje i odličnih sastojaka. Međutim, dosta poznatih mama koje bilježe veliki broj pratitelja na Instagramu reklamiraju baš sve i svašta bez da su isprobale proizvod. Iskreno, njihovu preporuku ću uzeti s rezervom. Radije ću pitati svoju mamu, kumu, prijateljicu koja ima djecu, nego vjerovati plaćenom oglasu.

Ukoliko je proizvod koji sam kupila i isprobala dobar, kvalitetan i mislim da će pomoći i drugim mamama i njihovim klincima, bez razmišljanja i sama ću napraviti iskrenu recenziju i podijelit ću je na svom profilu.

Što te posebno fascinira kod naše ponude i koje naše proizvode posjeduješ? Kako si zadovoljna s istima?

U trgovinama Magic Baby-ja kupila sam skoro najvažniju stvar – kolica. Radi se o Joie Chrome DLX modelu. Prošli smo zaista sve dućane u gradu i ponuda je bila solidna, ali omjerom cijene i kvalitete najviše su nas oduševila Joie kolica. Stabilna, okretna, čvrsta i lagana kolica. To je ono što sam tražila. Raduje me i činjenica da napokon imaju i svoju poslovnicu gdje mogu probati i kupiti ono što mi treba. Također u Magic Baby poslovnici, kupila sam i BabyBjorn njihaljku, na preporuku prije svega, pedijatrice, a između ostalog na preporuku veeeelikog broja zadovoljnih mama, koje su je nazvale najboljom investicijom koju su mogle kupiti.

Tu su i Stokke kadica s nastavkom, Philips Avent set za novorođenče, bočice, sterilizator, madrac za krevetić… Kad bolje razmislim, sve što sam trebala, našla sam u Magic Baby trgovinama. I curke koje rade su super susretljive i rado će pomoći što mi je jako bitno, jer se prvi put susrećem s baby opremom.

Imaš li neki savjet za buduće mame koji se tebi pokazao jako korisnim?

Svim mamama želim poručiti da se opuste. Da ne brinu. Da uživaju u trudnoći. Da ne broje zalogaje i strije. To je sve nešto što dolazi i nešto što će proći. Ono što ostaje je čista i bezuvjetna ljubav. Ima li većeg uspjeha?

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.