Ultra soft duda varalica – saveznica mama i beba

0
5410

U svojoj velikoj ponudi duda varalica i ostalih proizvoda za njegu djeteta Philips predstavlja revolucionarnu Philips Avent Ultra Soft dudu varalicu, dizajniranu u suradnji sa stručnjacima i prema željama i potrebama majki.

Nove Ultra Soft dude karakterizira inovativna tehnologija FlexiFit, koja se zasniva na posebno mekom i fleksibilnom štitniku namijenjenom udobnom prianjanju zahvaljujući AV169_35 AV-DUDA VARALICA 0-6 MJ. MORE - DEČKO A 2kojem ova duda nosi titulu najmekše dude za nježnu bebinu kožu koja zahtijeva dodatnu brigu i njegu. Štitnik svojim posebnim oblikom prati prirodan oblik bebinog lica i svodi pritisak na najmanju moguću mjeru pa je tako sisanje nježno za male obraze te ne dovodi do tragova ili iritacija. Čak šest otvora za zrak omogućavaju dodatan protok te tako omogućavaju osjetljivoj bebinoj koži da diše, smanjujući pojavu crvenila i osipa.

Ortodontska, svilenkasta silikonska duda posebne je teksture za najveću moguću udobnost AV178_25 AV-DUDA VARALICA 0-6 MJ. NJEŽNA - DEČKO A 2prilikom sisanja, čime dodatno umiruje bebu i pruža joj lakši odmor i san. Simetričnog je oblika za zaštitu bebinog nepca, zuba i desni kojima pruža uvjete za prijeko potreban pravilan razvoj u svim fazama djetetovog odrastanja.

Dude su pakirane u praktičnu kutiju za nošenje i higijensko spremanje, koja ujedno služi i za  iznimno jednostavnu i brzu sterilizaciju u mikrovalnoj pećnici.AV178_26 AV-DUDA VARALICA 0-6 MJ. NJEŽNA - CURE A 2

Philips Avent Ultra Soft dude varalice dostupne su s različitim bojama i motivima, a dolaze u dvjema veličinama, za bebe starosti od 0 do 6 mjeseci te od 6 do 18 mjeseci. Sve su dude izrađene od visokokvalitetnog silikona koji ne sadrži BPA, a imaju i prsten za lakše prihvaćanje i držanje.

AV169_36 AV-DUDA VARALICA 0-6 MJ. MORE - CURA A 2Budite prvi koji će probati nove Avent Ultra soft dude i reći nam svoje mišljenje.
Od danas, 2.11.2017. posjetite jednu od sljedećih Magic trgovina: Arena Zagreb, Avenue Mall Zagreb, City Center one East, Westgate i Pula ; ispunite upitnik i preuzmite svoju dudu. Prvih par SRETNIH DOBITNIKA u svakoj od navedenih poslovnica dobiti će dudu

Philip_AVENT_MagicBaby_promocija_11_2017_FB_1200x800px

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.