Sling marame su se vratile u modu i sigurno ste u potrazi za jednom! Otkrivamo vam Bykay modele koji će vas oduševiti

0
1741
bykay lifestyle - mama i djete u nosiljci

Sling marame, pa i nosiljke za bebe kao u takve, u prošlosti su često znale imati neugledan dizajn. Danas su srećom dio svakodnevnog života i oduševljavaju svojim modernim izgledom. Jedan od brendova koji je čisti dokaz ove tvrdnje je ByKay. Svojim inovativnim pristupom dizajnu u kratkom je roku osvojio mame diljem svijeta, a zanimljivo je da ga je pokrenula upravo jedna mama – Kay Poelen, ujedno majka četvero djece – Nouk, Mik, Sep i Yip pa je sama bolje nego drugi proizvođači dječje opreme znala što joj uistinu treba.

Zašto odabrati ByKay sling marame i nosiljke?

Kay je imala iskustva s raznim nosiljkama i sling maramama u životu, ali kod svih joj je nedostajao  trendi i ergonomski dizajn. Tako je sama napravila sling maramu, a ona je ubrzo je postala neizostavan dio Kayinog kućanstva. Nouk bi primjerice sjedio u kolicima, dok bi Mik bio siguran u rastezljivoj marami, njegovom omiljenom mjestu za proučavanje i istraživanje svijeta. Praktičnost i ljepota sling marame koju je dizajnirala Kay ubrzo je privukla druge ljude u susjedstvu. Kay ih je prvo poklanjala prijateljima i poznanicima, no onda su njezine marame poželje imati i sve druge mame. Kada je bila trudna sa Sep, krenula je u poduzetničke vode i ByKay je rođen!

Sva Kayina djeca obožavala su marame koje je dizajnirala za njih, a Kay ih je u njima nosila posvuda -u uredu, na putu iz škole, u kući, na sastancima, dok je sjedila za računalom … One su joj omogućile posve drugačiji pristup roditeljstvu, onom koje je bilo puno prirodnije. Tako je ova kul mama i izumiteljica otkrila da nošenje sling marame ima brojne prednosti, kako za bebu, tako i za samu mamu, poput primjerice činjenice da je beba u direktnom kontaktu s vašom kožom, a to je kao što i sami znate bebi iznimno bitno. Osim što je u sling marami  beba još bliža mami fizički, tu je i ta blizina majčine kože koja obiluje mirisima koji su bebi jako dragi. Nadalje tu je osjećaj sigurnosti koju takva nosiljka pruža i u konačnici praktičan način da se dijete negdje stavi dok su vama ruke slobodne, a opet je tu, tik uz vas.

Kay je tako staru metodu nošenja djeteta  lansirala ravno u 21. stoljeće, dizajnirajući moderne, udobne dječje marame od visokokvalitetne tkanine. Danas se ByKay sastoji od čitavog tima profesionalaca koji se brinu o kvaliteti, usluzi i kreativnosti, a nude ne samo sling marame, nego čitav raspon nosiljki za bebe općenito. ‘Najvažnije nam je da stavimo bebu na prvo mjesto i da se pobrinemo za svakog naći odgovarajuću nosiljku’, kažu u ovom prestižnom brendu.

Sling marame koje morate uzeti u obzir, a ujedno nose KyBay potpis

Bykay nosiljka Stretchy Wrap Deluxe Petrol

Ova se marama/ koja dolazi u nekoliko boja koristi se od rođenja do otprilike 4 godine, odnosno 18 kilograma. Riječ je elastičnoj, mekanoj i ergonomskoj nosiljci koju možete nositi bočno ili naprijed. Izuzetno je kvalitetna za novorođenčad, jer se u njoj beba osjeća sigurno i udobno kao da je opet u maminom trbuhu.

Bykay nosiljka Stretchy Wrap Deluxe Petrol

Bykay nosiljka Ringsling Classic Stone Washed

Ova marama također dolazi u nekoliko boja i može se koristi od rođenja do otprilike 4 godine, odnosno 18 kilograma. Savršen je odabir za sve koji preferiraju jednostavnost, a nosi se asimetrično na jednom ramenu, dok je dijete na vašem boku. K tome, s obzirom na činjenicu da dijete dok raste  voli stalno ulaziti i izlaziti iz nosiljke, Ringsling nosiljka na krajevima ima dva prstena pomoću kojih vrlo jednostavno možete podešavati pozicije nosiljke.

Bykay nosiljka Ringsling Classic Stone Washed

Bykay nosiljka Woven Wrap Deluxe Sand

Ova se ByKay nosiljka također koristi se od rođenja pa sve do otprilike 5 godina života, odnosno do 23 kilograma, a riječ je o ergonomski tkanoj nosiljci od pamuka. Dijete možete nositi naprijed,bočno ili na leđima s njom, a treba napomenuti i to da tkanina nosiljke osigurava optimalnu raspodjelu težine koja savršeno odgovara vama i vašoj bebi. Inače, Woven Wrap nosiljku možete koristiti kao viseću mrežu i to u dječjem vrtiću, dječjem krevetiću ili čak u vrtu.

Bykay nosiljka Woven Wrap Deluxe Sand

Bykay nosiljka Mei Tai Deluxe Sand

ByKay Mei Tai Deluxe je ergonomski tkana nosiljka od pamuka. Ova nosiljka je poznata kao hibridna nosiljka jer kombinira udobnost omota i jednostavnost nošenja pomoću kopče. Nosiljka dolazi pripremljena i treba ju samo pričvrstiti. U njoj svoju bebu možete nositi ergonomski ispred, bočno ili na leđima. Mei Tai se k tome može podesiti na različite načine i omogućava da ‘raste’ s djetetom pa je prikladna za nošenje od rođenja pa sve do 4. godine, odnosno 23 kilograma. Ima i široke trake za ramena, tako da možete jednostavno rasporediti težinu.

Bykay nosiljka Mei Tai Deluxe Sand

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.