Magične svibanjske pogodnosti koje ne smijete propustiti

0
1430

U svibnju osigurajte svojem djetetu -20% popusta na svu Joie, Bertonne i Unilove dječju opremu te Nania autosjedalice uz magične pogodnosti u svim Magic Baby trgovinama i na webshopu! Donosimo pregled ponude i ušteda do kraja mjeseca.

Ovaj mjesec Magic Baby osigurava odlične svibanjske pogodnosti. Otkrijte 20% popusta na:

U svibnju 2019. iskoristite 30% popusta na:

Upoznajte JOIE

Radost i sreća ove marke proizlazi iz razumijevanja roditelja koji svaki dan proživljavaju nove trenutke sa svojom bebom. Stoga nije ni čudno da mnogo vremena prilikom proizvodnje dječjih kolica, autosjedalica, krevetića, njihaljki, hranilica i ostale opreme provedu u istraživanju sigurnosti proizvoda. Strastveno rade na poboljšanju novih proizvoda pa su nedavno u posjeti Magic baby trgovinama predstavili upravo najnovije kolekcije i inovacije iz uvijek veselog Joie svijeta dječje opreme.

Otkrijte pobjednika Red Dot Design nagrade za 2019 – kolica Joie Tourist!

Kolica su pogodna za djecu od samog rođenja. Jednostavno sklopiva samo jednom rukom, automatski se sklapaju kad se otpusti bočna kopča – zbog čega su ove godine i dobila Red Dot Design nagradu! Dok su sklopljena stoje samostalno.

Otkrijte autosjedalicu i-Level – pobjednika posljednjeg ADAC testiranja!

U kategoriji jednostavnosti korištenja na posljednjem ADAC testiranju 10/2018, Joie ima apsolutnog pobjednika. Autosjedalica Joie i-Level uspjela je zabilježiti najbolje rezultate u apsolutno svim potkategorijama (rizik od pogrešne upotrebe, namještanje pojasa, montaža sjedalice, prilagodba sjedalice, razumljivost uputstava i upozorenja te čišćenje i završna obrada), zbog čega joj na području praktičnosti nema ravne. Odabirom ove autosjedalice ne možete pogriješiti. U Magic Baby ponudi trenutno dolazi u 2 boje i uz 20% popusta do kraja svibnja 2019.

Upoznajte BERTONNE

Bertonne je robna marka Magic Baby vlastite radionice. Nakon nekoliko godina iskustva u prodaji dječje opreme, namještaja i tekstila, ovaj najveći hrvatski lanac dječje opreme 1999. godine pokreće vlastite proizvodne programe izrade namještaja i posteljine (linija “Boja sna”) pri čemu se koriste najviše domaći resursi u sirovinama. Pri izradi se primjenjuje poseban dizajn i koriste se specifični materijali, a svi proizvodi zadovoljavaju europske standarde. Proizvodnja dječjih kolica te ostale opreme, pokrenuta je prije 20 godina upravo pod brandom “Bertonne”. Proizvodi iz Bertonne asortimana su vrlo popularna dječja kolica, prijenosni krevetići, hodalice, guralice, tricikli, dječje ležaljke, muzičke kahlice i stolice za hranjenje.

Upoznajte UNILOVE

Unilove je mlada marka koja kombinira dizajn i najnoviju tehnologiju u funkcionalnosti, ergonomiji i laganim proizvodima. Proizvodi su izrađeni za mlade parove koji žele predstaviti svoj individualni ukus u svakodnevnom životu. Ovo je novost u magičnoj ponudi pa svakako vrijedi pogledati.

Upoznajte NANIU

Mickey, Minnie, Paw Patrol ekipa i Star Wars junaci proputovali su cijeli svijet. Neka prate vaše dijete i na zajedničkim vožnjama u posjet djedu i baki, prijateljima ili na obiteljskim izletima koje planirate ovog proljeća ili ljeta! Nania je iznimno popularna za izbor kao druga autosjedalica (za drugo vozilo u obitelji), jer dolazi po iznimno povoljnoj ponudi. U svibnju u najbližoj Magic Baby trgovini možete uštedjeti čak 20% na sve Nania autosjedalice! Vrijeme je za magična putovanja.

Upoznajte SMART TRIKE

Najpoznatiji proizvođač tricikala – Smart Trike ove godine i u Hrvatskoj je zavladao svojim planetarno popularnim modelima tricikala, ali i romobilima. Razgledali smo modele T1, T3 i T5 romobila i oduševili se! U svibnju sve romobile ovog branda pronađi uz 30% popusta, kao i Explorer tricikl – samo u Magic Baby ponudi svibanjskih pogodnosti.

Istražite sve magične popuste u svim Magic Baby trgovinama

i na webshopu www.magicbaby.hr !

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.