Ako ste u potrazi za savršenom ležaljkom ovo su modeli koje ne smijete zaobići u svojoj potrazi!

0
1851
najbolji modeli ležaljki za bebe

Ležaljka je jedan od onih must have proizvoda ne samo za bebu, nego i za mamu. U ležaljci će beba spavati, papati, igrati se i istraživati svijet, dok mama može biti tik uz nju, a može i obavljati stvari po kući, škicnuvši svog bebača svako malo. Odlična stvar kod ležaljki je to što će svojim igračkama, a pogotovo svjetlima, vibracijama i glazbom, ako ih imaju, sasvim zaokupiti bebi pažnju pa vi pritom možete napraviti neki od kućanskim poslova. Naravno, djeca su različita pa će neka obožavati vibracije, dok druga neće. Možda će dijete u ležaljci izgledati nezainteresirano pa ćete mu trebati povećati razinu stimulacije. Nekad će mu više odgovarati mirovanje, a u drugim situacijama više njihanje i tako dalje. No, to ćete ionako shvatiti promatranjem reakcija svoje bebe, a što se tiče odabira ležaljke, mi vam donosimo modele koje ne smijete zaobići.

Bertonne ležaljke

Bertonne ležaljka – Forest kingdom

Ova ležaljka popularnog brenda Bertonne pogodna je za bebe od 0 do 6 mjeseci, odnosno maksimalno 12 kilograma, a iznimno je praktična. Naslon sjedala možete podesiti u tri položaja, dok visinu možete podesiti u dva položaja. Ima luk s tri simpatične igračke koji se po potrebi može ukloniti. Navlaka sjedala može se ukloniti i prati, a uz praktičnost krasi ju udobnost pa tako ima punjene jastučiće. Ima funkciju ljuljanja, ali i statičnog položaja, a k tome je i izrazito sigurna, čemu svjedoči njezin sustav vezanja sigurnosnih pojaseva u tri točke.

Bertonne ležaljka BC – Ljubičasta

Ova Bertonne ležaljka može se koristiti od 0 do 36 mjeseci, odnosno do 18 kilograma. Krase ju podesivi naslon za leđa i ugodne vibracije koje pomažu umiriti bebu, a toliko je praktična da se iz njihaljke pretvara u sjedalicu pomoću rasklopivih nogica. U prilog joj ide i činjenica da se lako sklapa te kao takva zauzima malo prostora.

Bertonne Ležaljka BR212-029 – zeleno-ljubičasta

Ovu ležaljku mogu koristiti bebe od 0 mjeseci nadalje, a kao i prethodna dva modela izuzetno je prilagodljiva – ima  naslon za leđa podesiv u dvije pozicije, krović također podesiv u dvije pozicije, uklonjiv jastuk sjedala i opciju ljuljanja koja se može vratiti u nepokretnu poziciju. Za dodatnu sigurnost tu je sustav sigurnosnih pojaseva u tri podesive točke, dok za dodatnu zabavu služe glazba i vibracija.

Cam ležaljke

Cam ležaljka Giocam – Col.240

Od ležaljki brenda Cam posebno se ističe model Giocam. Za one koji vole 2 u 1 rješenja, ovo je pravi izbor – ona je ležaljka i njihaljka u jednom. Riječ o čvrstom i stabilnom ležaju za bebu, s ručkama sa strane za lakše prenošenje. Može se koristiti od rođenja pa sve do 9 mjeseci, a praktična strana priče očituje se u činjenici da ima tri pozicije za podešavanje naslona u zavisnosti od starosti bebe, s tim da ih možete podesiti uporabom samo jedne ruke. Ležaljka je inače postavljena na aluminijski okvir koji je blago izvijen pa bebu možete lagano ljuljati. Oni koji se vječito muče s nedostatkom prostora u stanu ili vole puno putovati također će biti oduševljeni Giocamom jer ova ležaljka sklopljena zauzima veoma malo prostora i pogodna je za transport, a i jako je lagana. Ima i tri plišane igračke za dodatnu zabavu, mekanu navlaku za maksimalnu udobnost i zaštitni pojas za dodatnu zaštitu. Uz sve to ima istodobno mogućnost ljuljanja i fiksiranja.

Stokke ležaljke

Stokke ležaljka za Steps – Red

Ako je suditi po Instagramu, Stokke Steps je trenutačno pravi hit među mama. Ne čudimo se jer ova ležaljka s mekanim jastukom i umirujućim ljuljanjem izgleda turbomoderno, a opet je iznimno praktična. To da omogućuje bebici da sjedi za stolom i tako bude bliže roditeljima i ostaloj djeci, ne moramo više ni ponavljati jer dobro znate Stokkeovu filozofiju: Radimo proizvode koji omogućavaju bliži, prirodniji kontakt bebe i roditelja. Inače, ova je ležaljka za bebe razvijena u suradnji s pedijatrima pa tako njezin mekani jastuk ima jedinstveno kretanje poput kolijevke i oponaša osjećaj ljuljanja kao u majčinim rukama. Ima i nosač igračke koji se može odvojiti, a koji drži omiljenu igračku vaše bebe na dohvat ruke. Ono što je također odlično kod ove ležaljke je to što se može koristiti samostalno ili pričvršćena za stolicu, a odličan je izbor za praktične jer se sklapa u ravnu plohu, što uvelike olakšava spremanje ili putovanja. Za dodatnu sigurnost tu je sigurnosni remen s pet točaka učvršćivanja, a o tome koliko je ova ležaljka udobna ne moramo ni govoriti jer je na prvu jasno koliko je mekana. Tome u prilog idu umetak koji pruža potporu i udobnost bebama te jastučići za ramena.

Stokke Newborn Set

Kada smo kod hit proizvoda treba spomenuti i Stokke Newborn Set, odnosno set za novorođenče, novitet na tržištu koji je jednakom brzinom kao i prethodni model osvojio sve mame na svijetu.  On, u skladu sa Stokkeovom filozofijom koju smo spomenuli,  služi za približavanje bebe stolu tijekom obroka njenih najdražih. Kombinira se uz Tripp Trapp stolicu za hranjenje, a dolazi uz jaje za bebe pa se može koristiti od rođenja, što naslućuje i naziv ovog proizvod te uz remenčiće za vezanje bebe u pet točaka vezivanja. Iznimno je praktična pa tako ima udobne presvlake koje se mogu ukloniti i strojno oprati, a zanimljivo je i da sjedalo ima crveno-zelene indikatore koji se uključe u zeleno kada se ispravno montira na Tripp Trapp stolicu pa nemate brige oko montiranja.

Tiny Love ležaljke

Tiny Love ležaljka Cozy Rocker Napper

Rocker Napper se lako pretvara iz sjedala u ležaljku, no tu priča ne staje. Nježni pokreti  ove ležaljke ljuljaju vašu bebu u tri pozicije položaja naslona, možete joj prilagoditi krov kako bi djetetu stvorili ugodniju atmosferu, a za dodatnu zabavu u kompletu dolaze i mekane igračke. Uz to svakako treba napomenuti da je Cozy Rocker Napper pogodan  već od samog rođenja uz mobil od devet različitih melodija.

Tiny Love ležaljka Under the Sea

Šarena njihaljka s podesivim lukovima i morskom temom, koja se može koristiti od rođenja do 9. mjeseca života,  osvaja na prvu već samim svojim bojama, a istodobno je jako funkcionalna. Njezin polu-uspravni položaj pomaže bebi pri istraživanju okruženja i razvijanja emocionalne inteligencije i to već od prvog dana. Tu su i dvije pozicije naslona ležaljke koje olakšavaju razne dječje aktivnosti, uključujući i igru i hranjenje.  Podesivi lukovi ove ležaljke omogućuju razne opcije za igru i olakšavaju roditeljski pristup bebi, dok baby-aktivacijska svjetla i glazba potiče samostalnu igru djeteta.

Tiny Love ležaljka 3u1 Rocker Napper –Red

Riječ je o novitetu u Tiny Love ponudi i ležaljci s tri položaja naslona, devet melodija i smirujućih vibracijama, ogledalcem i zvečkom za igru.  Uz pomoć ovih karakteristika vaše će dijete bezbrižno spavati, a vi ćete s lakoćom rukovati ovom nosiljkom. Naime, promjenu položaja, iz primjerice sjedećeg u položaj za spavanje, izvršit ćete jednom ruku, a zgodno je i to što ova ležaljka raste s bebom i može se koristiti do 9 kilograma.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.