Mima – sve celebrity mame obožavaju ovaj brend: sada si i vi možete priuštiti kolica kakva ima Kim Kardashian

0
1899
mima xari kolica royal blue

Rijetko koji baby brend odiše takvim luksuzom kao Mima. Samo jedan pogled na njihov Instagram profil oduzet će vam dah. Mame s Dior vrećicama i u odjevnim kombinacijama kakve se viđaju samo na poznatim modnim blogericama jasno odaju da ovo nije još jedan običan proizvođač dječje opreme.

Riječ je o nizozemskom brendu koji prednost daje proizvodnji kolica i stolica za hranjenje, a kao stvoren je za moderne roditelje koji u jednom baby proizvodu žele tri stvari. To su luksuzan dizajn inspiriran vodećim svjetskim trendovima, funkcionalnost i sofisticirana chic estetika. Stoga, ako se niste mogli odlučiti između futurističkog dizajna kakav njeguje Bugaboo i uzoraka kakve njeguje Cosatto, onda je ovo brend za vas. Možda vas čak podsjeća na estetiku kakvu ima Neonato, no na prvu je jasno da je Mima još više idu u smjeru modne osviještenosti kakvu njeguju sve moderne mame.

Kako je nastala Mima?

Počeci ovog brenda sežu u 2009., što će reći da je Mima novi brend, ali opet iza sebe ima dovoljno iskustva da udovolji svim potrebama roditelja. Iza njega se skriva nizozemski dizajner Davy Kho koji ima dugogodišnje iskustvo u dizajniranju. S ovim je poslom počeo prije gotovo 20 godina i to u svjetskoj prijestolnici dizajna – Milanu. Je li vam sad jasnije odakle taj ‘high end fashion’ duh koji se osjeti u Mima proizvodima?

Nakon toga je svojim dizajnom obišao svijet i posjetio San Francisco, Amsterdam te Paris, prije nego se konačno odlučio skrasiti u Španjolskoj. Dizajnirao je razne proizvode i to za različite poznate brendove pa se može pohvaliti time da je osmišljao izgled svih proizvoda, ali i prostora koje možemo zamisliti – od aparata za kavu preko interijera aerodroma do dječje opreme. Kada uzmete sve ovo u obzir teško je ne zamijetiti zašto Mima ima tako zavodljiv izgled – njene proizvode dizajnira čovjek koji ima urođeni talent za sve estetsko, a k tome je i obišao svijet.

Što nudi Mima?

U Miminoj ponudi naći ćete Kobi – inteligentna kolica koja rastu kako raste vaša obitelji, odnosno mijenjaju se ovisno o tome koliko djece imate i koliko su stara. Tako se Kobi kolica prilagođavaju s obzirom na to imate li bebu, malo veće dijete, veće dijete i bebu, dvoje veće djece ili pak blizance. Jednako praktična je i kolekcija Xari koja se kao i Kobi lako rasklapa te omogućava ugodnu vožnju, kako vašoj bebi tako i vama, a dolazi i s praktičnom navlakom iznad kolica koja štiti od sunca i kiše. Da ne spominjemo da ćete u ponudi ovog brenda naći i navlaku protiv komaraca, dok su smeđa kožna kolica s krznom za zimu sigurno nešto što vaše oči nikad nisu vidjele. A tek kad vidite njihove autosjedalice inspirirane kožnim sjedalima luksuznih automobila… Osjećat ćete se kao prava celebrity mama.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.