Savjetujemo koji Smart Trike odabrati

0
3097
roditelji na kavi sa smart trikeom

Baš kao što odrasle vesele prijevozna sredstva poput bicikla, auta ili broda, tako i djecu vesele  ona njihova. Tata će možda s oduševljenjem birati svoj prvi automobil, no vaša će beba osjetiti jednako oduševljenje svojim prvim prijevoznim sredstvom. Pritom ne mislimo na kolica, u kojima dijete treba samo mirno ležati i uživati, nego na ona prijevozna sredstva u kojima je ono u potpunosti aktivno.

Jedno od tih je i ‘Smart Trike’, odnosno sklopivi tricikl koji je već dugo pravi hit među baby opremom. Kako i ne bio kada je možda jedan od najspektakularnijih izuma za djecu, s obzirom na to koliko uzbuđenja pruža, ali i koliko je praktičan.

Smart Trike tako nije samo nešto s čime će se dijete moći pomaknuti s točke A na točku B, nego i savršena igrača, a ujedno i pravi saveznik u istraživanju svijeta. Da, ovaj je proizvod kao stvoren za nove životne avanture vaših mališana i samo pomislite kakve ćete sve prve uspomene imati s njim – prvu samostalnu vožnju, prvo otkrivanje prostora koji su se vašem djetetu do tad činili udaljenima, prvo ushićenje što uopće može upravljati nekim vozilom….

Stoga odaberite kvalitetan i udoban Smart Trike koji će omogućiti vašem djetetu beskrajno puno zabave!

Kakav Smart Trike odabrati?

Što se tiče modela, pregršt ih je – hoćete li odabrati onaj s nadstrešnicom ili ne, onaj s velikom torbom u pozadini za pohranu ili ne, hoćete li odabrati plavi, zeleni, crveni ili šareni, to je zaista na vama.  Stoga je možda najbolje da vam predstavimo neke od ponajboljih modela.

1. Smart Trike tricikl Folding 500 – Pink

Smart Trike Folding 500 pink

Novi SmarTfold (7 u 1) je prvi tricikl koji raste zajedno s djetetom i može se sklopiti na manje od 85% svoje izvorne veličine, što ga čini kompaktnim i lako prijenosnim, a to znači da stane u svaki prtljažnik automobila.

Jednostavan dizajn omogućuje preklapanje i sklapanje ovog tricikla u roku od nekoliko sekundi i bez upotrebe alata. ‘Touch steering’ revolucionarna ručka za upravljanje omogućava laganu i ugodnu vožnju, a gumeni kotači izvrsno amortiziraju neravnu podlogu.

Uz tehnologiju dodirnog upravljanja, navigacijski sustav i mnoge napredne značajke, smarTfold je savršen za obitelji u pokretu!

Može se koristiti za djecu od 9 do 36 mjeseci:

U dobi od 9+ mjeseci može se koristiti kao kolica s posebnim naslonom za noge dok roditelj upravlja triciklom.

U dobi od 12+ mjeseci poseban oslonac za noge se skida i spušta se onaj klasični koji djetetu omogućuje osjećaj da samo vozi tricikl, iako njime još uvijek upravlja roditelj.

U dobi od 18+ mjeseci  skida se krović za još potpuniji osjećaj vožnje tricikla, iako još uvijek roditelj upravlja vožnjom.

U dobi od 24+ mjeseca pritiskom na navigacijski gumb djetetu se omogućava da upravlja volanom dok roditelji još uvijek voze tricikl. Naslon za noge se sklopi i dijete koristi pedale za vježbu.

U dobi od 30 do 36 mjeseci sklapa se ručka za guranje i koristi se kao klasičan tricikl. Dijete tada ima potpunu kontrolu nad volanom i pedalama

2. Smart Trike tricikl Glow – Red

Smart Trike tricikl Glow

Također je riječ o jednom novom, inovativnom modelu i to svjetski poznate marke. I on dolazi s patentiranom ručkom ‘Touch Steering™’ koja roditeljima omogućava upravljanje dosad neviđenom lakoćom.

Namijenjen je za djecu od 10 mjeseci do 36 mjeseci starosti, a ima brojne prednosti.  Kao prvo to su podstavljena sjedala sa sigurnosnim pojasevima, zatim mala praktična torba na ručkama i veća torba na stražnjem preklopnom osloncu za noge te non-slip pedale i amortizer na prednjem kotaču. Konstrukcija mu je metalna, a navlaka periva. K tome ima i tendu koja štiti od UV zračenja!

Raste s vašom djecom u 4 faze:

  1. Faza: Počevši od 10. mjeseca starosti, roditelji potpuno upravljaju triciklom pomoću nove patentirane ručke Touch Steering™ koja je po svojim karakteristikama potpuno drugačija od svih dosadašnjih modela. Ova patentirana ručka omogućava najjednostavnije upravljanje triciklom s vrlo malo snage.
  2. Faza: U ovoj fazi roditelji dalje guraju tricikl, no uz pomoć ‘pametne’ ručke kojom se služi dijete, što i djetetu omogućava upravljanje.
  3. Faza: Djetetu se omogućava korištenje pedala.
  4. Faza: U ovoj fazi se skida ručka kojom upravljaju roditelji, te se djetetu omogućuje da potpuno samostalno upravlja triciklom.

3. Smart Trike Running bike – Red

Smar Trike Running Bike red

Moderno dizajnirani Running Bike će vašem djetetu pomoći da preskoči fazu pomoćnih kotača te će ga naučiti koordinaciji i ravnoteži. Odličan je izbor za djecu od  2 do 5 godina  koja još ne znaju voziti bicikl.  Glavne karakteristike su mu gumeni kotači koji ne zahtijevaju održavanje te udobne ručke, a praktična strana priče ocrtava se u činjenici da su sjedalo i ručka podesivi po visini.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.