Priuštite svom djetetu ove aute i motore slične odraslim modelima: Oči će im ispasti kad ih vide

0
2383
auti na akumulator - Magic Baby

Motori i autići na akumulator su trenutačno pravi hit, a kako i ne bi bili kada od malih nogu već sanjamo da sami upravljamo nekim vozilom i istim odlazimo u neponovljive avanture. Sjetite se sebe u tim godinama! Zar niste već tad jedva čekali uzeti neki oblik volana u ruke pa makar bio to onaj bicikla? Danas vaši mališani mogu birati ne samo između bicikla i Smart Trikea, već i raznih autića i motora. Ovo su modeli koje imamo u ponudi.

Motor na akumulator SX1628

Prekrasan i moderan izgled ovog trkaćeg motora privući će pažnju gdje god da se uputite! Osim toga izrađen je od najkvalitetnije plastike i izrazito je čvrst te je napravljen od ekološki prihvatljivih materijala pa su mu je tako sjedište od eko kože. Ako se pak brinete oko sigurnosti, nemojte, jer ovaj je motor certificiran CE oznakom koja potvrđuje da proizvod ispunjava bitne zahtjeve za sigurnost potrošača, zdravlja ili zaštite okoliša, kao što je određeno po smjernicama, ili propisima EU. Također, što se tiče sigurnosti treba napomenuti da koči automatski nakon puštanja papučice za gas.

 No, definitivno se preporučuje za djecu od tri godine nadalje,a može podnijeti težinu od 30 kilograma, dok je on sam težak 10 kilograma. Dimenzije su mu 102 cm x 64 cm x 65 cm, a može voziti čitavih sat vremena i to brzinom od 3 do 5 km/h, dok se puni 8 sati. Ima i LED svjetla, kao i glazbenu ploču s MP3 playerom, a dolazi u plavoj, crvenoj i bijeloj boji.

Motor na akumulator BJX-88 2357 White

Ako je vaše dijete oduvijek htjelo isprobati voziti motor – sada je prilika da to i učini! Kao i prethodni model, ovaj motor krasi činjenica da je izrazito čvrst te je napravljen od ekološki prihvatljivih materijala. I njegov će moderan dizajn privući  pažnju gdje god da krenete, ali će i oduševiti sve male ljubitelje motora. I on je certificiran s CE oznakom što znači da je u skladu s europskim standardima te je također podoban za djecu od tri i više godina. Dimenzije su mu 82 cm x 52 cm x 40 cm, težak je 10 kg, maksimalno opterećenje koje podnosi je 30 kg, puni se 8 do 10 sati i može voziti sat vremena, brzinom do 3 km/h. Kao i prethodni model ima LED svjetla, a što se tiče audio podražaja tu su truba  i vesele melodije. Dolazi u bijeloj, plavoj i crvenoj boji.

Auto na akumulator Jeep Raptor Black

Ovaj jeep na akumulator je izrazito čvrst i napravljen je od ekološki prihvatljivih materijala.Pokreću ga dva snažna motora od 45W i dvije baterije 6V10Ah. Njegov moderan dizajn oduševit će vaše male ljubitelje Jeepova i terenaca, u slučaju da žele još aktivniju zabavu, nego u prethodnim slučajevima. Prema prijedlogu proizvođača, Jeep na akumulator je za namijenjen djeci od tri godine nadalje, no mogu ga koristiti i mlađa djeca ako njime upravljaju odrasli s daljinskim upravljačem. Unutrašnjost vozila sadrži sjedala od eko kože s pojasevima i komandnu ploču s volanom i trubom te plavim svjetlima i imitacijom brzinomjera.

 Dakako tu je i glazbeni sustav u koji možete staviti USB ili pustiti FM radio. Autić je certificiran s CE oznakom koja garantira da je u skladu s europskim standardima. Svi sastavni dijelovi napravljeni su po sigurnim i certificiranim materijalima. Dimenzije su mu 110 cm x 73 cm x 78 cm, težina mu je 22 kg, ima mjenjač s dvije brzine, podnosi maksimalno opterećenje od 30 kg i puni se 8  do 12 sati, dok može voziti sat vremena brzinom od 2 do 4 km/h.

Auto na akumulator BMW X6 M

BMW X6 auto na akumulator sličan je odrasloj verziji. Masivna i snažna konstrukcija u duetu s najkvalitetnijim materijalima jamči djetetu odličnu zabavu jer tko u djetinjstvu nije sanjao kako samostalno vozi auto? Sada čak i vaše dijete može sjesti za volan fantastičnog bijelog BMW-a X6 i voziti ga dugi niz godina! Ostvarite mu san kupnjom ovog auta na akumulator u bijeloj boji.

Zatamnjena vjetrobranska stakla kao i originalni oblik svjetla daju ovom autu jedinstveni karakter, dok će visoka vrata s unutarnjom bravom povećati sigurnost djeteta tokom vožnje.BMW sadrži mekana sjedala od eko kože, kao i volan s gumbima. Papučica gasa nalazi se na oko 27 cm od sjedala, što jamči ugodnu igru. Dodatnu sigurnost omogućavaju pojasevi.

No to nije sve! Auto je opremljen s radijem s USB priključkom i MP3 ulazom, što će vam omogućiti da puštate svoje omiljene melodije tijekom vožnje. Radio ima funkciju mijenjanja pjesama i podešavanja glasnoće. Dodatna prednost ovog BMW-a, koji će se sigurno svidjeti svakom djetetu, je plava osvijetljena nadzorna ploča.

Prema preporukama proizvođača, ovaj je model namijenjen djeci koja su navršila tri godine, no pod budnim okom roditelja mogu ga lako koristiti i mlađi. Uz auto dolazi i poseban daljinski upravljač zahvaljujući kojem roditelji mogu upravljati automobilom.

Ima mjenjač s 3 brzine, dimenzije su mu 116 cm x 77 cm x 60 cm, teži 26 kg, dok mu je maksimalno opterećenje 30 kg.

Auto na akumulator Audi R8 Spyder White 2327

Ovaj fantastičan automobil sadrži mekano sjedalo od eko kože, sigurnosni pojas kao i LED volan s gumbima. I ovaj model vaše dijete može samostalno voziti , no njime može upravljati i roditelj putem daljinskog upravljača. Preporučuje se djeci između 1 i 7 godina starosti.

Auto također ima ugrađen MP3 konektor, funkciju mijenjanja pjesama i podešavanja glasnoće te prednja i stražnja LED svijetla

Ovaj auto može voziti dijete do 40 kg, a kako ima dva sjedala, zašto ga ne bi podijelili braco i seka ili bilo koje dvoje djece u kućanstvu? Ima mogućnost otvaranja vrata kao i sigurnosni pojas za ugodnu i sigurnu vožnju. Dimenzije su 121 cm x 72 cm x 59 cm , teži 21 kg i ima tri brzine te dolazi i u crnoj boji. 

Auto na akumulator buggy XMX603 4×4

I Auto XMX603 na akumulator sličan je odrasloj verziji. Masivna i snažna konstrukcija u duetu s najkvalitetnijim materijalima jamči djetetu odličnu zabavu dugi niz godina.Izrađen je uz maksimalnu dozu pozornosti do najmanjih detalja, a krasi ga i dizajn karakterističan za terenske automobile, kao i iznimna udobnost korištenja. Da, ovaj dječji auto na akumulator izrađen u modernom stilu zadovoljit će ukuse ne samo najmlađih automobilskih entuzijasta, već i njihovih roditelja.

Auto je inače  opremljen radijem s USB priključkom i MP3 ulazom, što će vam omogućiti da puštate omiljene melodije vašeg mališana tokom vožnje. Radio ima funkciju mijenjanja pjesama i podešavanja glasnoće. Dodatna prednost ovog auta su plava osvjetljena nadzorna ploča te mekana sjedala od eko kože.

Prema preporukama proizvođača, ovaj je model namijenjen djeci koja su navršila tri godine, no pod budnim okom roditelja mogu ga lako koristiti i mlađi. Uz auto dolazi i poseban daljinski upravljač zahvaljujući kojem roditelji mogu upravljati automobilom. Dimenzije su mu 124 cm x 82.6 cm x 81 cm, težina mu iznosi 38 kg, ima 3 brzine, a maksimalno opterećenje koje može podnijeti iznosi 30 kg.

Auto na akumulator BMW GT 6 JJ2164 12V

 Sada čak i vaše dijete može sjesti za volan fantastičnog BMW-a i razviti strast koju ćete moći dijeliti u budućnosti, bilo da odabere crni ili bijeli model. Sličan je prethodnom modelu po karakteristikama pa tako ima masivnu i snažnu konstrukcija s najkvalitetnijim materijalima, zatamnjena vjetrobranska stakla i  visoka vrata s unutarnjom bravom koja povećavaju sigurnost djeteta tokom vožnje. Ovaj BMW također sadrži mekano sjedalo od eko kože, sigurnosni pojas kao i LED volan s gumbima. Auto je također opremljen s radijem s USB priključkom i MP3 ulazom.Ovaj je model namijenjen djeci do šest godina. Mogu ga lako koristiti i mlađi jer uz auto dolazi i poseban daljinski upravljač zahvaljujući kojem roditelji mogu upravljati automobilom. Dimenzije su mu106 cm x 64 cm x 51 cm, teži 14 kg, ima dvije brzine i podnosi maksimalno opterećenje od 35 kg.

Auto na akumulator Audi Q7 JJ2188 12V

I ovaj fantastičan automobil sadrži mekano sjedalo od eko kože, sigurnosni pojas kao i LED volan s gumbima.Vaše dijete ga može samostalno voziti ili njime može upravljati roditelj putem daljinskog upravljača. Preporučuje se djeci između 1 i 7 godina starosti.

Zatamnjena vjetrobranska stakla i originalan oblik daju ovom autu jedinstven karakter, a i njega krasi mekano sjedalo od eko kože. Auto također ima ugrađen MP3 konektor, funkciju mijenjanja pjesama i podešavanja glasnoće te prednja i stražnja LED svijetla.  U njemu se može voziti dijete do 40 kg, dok sam autić teži 21 kg . Dimenzije su mu 121 cm x 72 cm x 59 cm i ima tri brzine.

Za one najmlađe koji još ne mogu voziti ovakve autiće preporučujemo Bertonne guralice.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.