Mama Aleksandra objašnjava zašto se odlučila baš na ABC Design kolica, ali i to kako je biti nova mamica!

0
1554

Mama Aleksandra zadovoljna je vlasnica naših ABC Design kolica, no ujedno je i nova mamica. Stoga nas je zanimalo ne samo njezino iskustvo s kolicima spomenutog brenda, već i to kako se snašla u novoj životnoj ulozi. Posebno nas je oduševilo kada je rekla: ‘Svakim danom se trudim biti bolja osoba kako bi mogla biti što bolja majka svojem djetetu’, no to je samo jedna genijalna rečenica u ovom šarmantnom osvrtu na majčinstvo pa vas ostavljamo da intervju s Aleksandrom u cijelosti pročitate sami, po mogućnosti uz onu jedinu kavu u danu koju vam vaši klinci i klinceze dopuste 🙂

Može prvo par riječi o sebi…

Zovem se Aleksandra, imam 36 godina i nova sam mamica. Radim u korisničkoj podršci, a u slobodno vrijeme se bavim raznim kreativnim projektima. Volim umjetnost, dobru klopu, koktele i putovanja. Svjetski sam putnik, te jedva čekam da bebica malo naraste da možemo skupa skitati svijetom. 

Nova si mamica, što te posebno fascinira kod ovog iskustva?

Pošto mi je ovo prvo dijete sve mi je novo i fascinantno – male okice koje po prvi puta gledaju i doživljavaju svijet oko sebe, male ručice i nožice koje razigrano istražuju svoju okolinu, svaki smiješak i plač. Nevjerojatno je kako jedno tako malo biće može donijeti toliko radosti i sreće samim svojim postojanjem.

Je li Instagram od pomoći u majčinstvu?

Instagram koristim prvenstveno iz razonode, no ipak pratim nekoliko ‘momfluencerica’ koje svakodnevno dijele svoja iskustva i razne ‘tips & tricks’. Lijepo je znati da nisam sama, te da se i druge majke suočavaju s istim/sličnim problemima kao i ja. Kroz Instagram Storyije sam također naletjela na par korisnih ‘baby hacks’ i zanimljivih ideja za razvojne aktivnosti i igre.

Što je najljepša, a što najteža stvar kod majčinstva?

Majčinstvo je ujedno najljepši i najteži test odgovornosti – činjenica da jedno biće toliko ovisi o meni za svoj opstanak nosi određenu težinu i veliku dozu svakodnevne brige. Unatoč tome, djeca suptilno potiču ono najbolje u nama, jer ipak smo mi njihov prvi uzor i uvid u svijet. Svakim danom se trudim biti bolja osoba kako bi mogla biti što bolja majka svojem djetetu.

Vlasnica si naših ABC Design kolica. Kako to da si se odlučila na ovaj brend i baš ova kolica te što te posebno fascinira kod istih?

Prije kupnje kolica sam par mjeseci istraživala ponudu, čitala razne recenzije i isprobala par modela u dućanu. ABC Design kolica su mi najbolje sjela zbog kvalitete, izdržljivosti i praktičnosti. Konstrukcija nije teška i lako se nosi, što mi je također bilo jako bitno. Dizajn nije igrao ključnu ulogu pri odabiru, ali bih lagala ako bih rekla da me nije privukla tamno siva boja i cjelokupni izgled kolica. Sve u svemu, jako sam zadovoljna svojim izborom i uživam u našim svakodnevnim šetnjama.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.