Magični popusti u studenom

0
1967

Magic Baby i ovaj mjesec donosi odlične pogodnosti! Svakako zavirite u popuste u studenom u svim magičnim trgovinama i na webshopu. Na popustima se nalaze luksuzni brand Mima, sve Britax/Römer autosjedalice, cijela marka Cam, igračke, namještaj, posteljine, madraci i još štošta.

Studeni nam donosi uistinu odlične Magic Baby uštede. Otkrili smo što se nalazi u posebnoj ponudi ovih magičnih trgovina za vaše dijete. Tako ovaj mjesec možete iskoristiti -15% popusta na brand Mima koji odiše luksuzom, a sada si ga i vi možete priuštiti.

Za najsigurnije vožnje, ovaj mjesec, pripremili su nam -15% popusta na sinonim za sigurnost na području autosjedalica – cijela Britax/Römer ponuda je povoljnija!

Cam je obilježio čak 50 godina mladosti! Ova obiteljska tvrtka došla do obitelji diljem svijeta: istraživanja, dizajn, razvoj, testovi, ali prije svega velika strast i posvećenost onih koji, dan za danom, rade na osvajanju osmijeha mališana i uvažavanju potreba roditelja. Cam je tradicionalna tvrtka koja u svome asortimanu nudi kolica, autojedalice, hranilice, vrtiće, sklopive krevetiće…sve za prinove! A Magic Baby u studenom osigurava -20% popusta na sav Cam asortiman.

Izdvajamo sve za dom:

Pripremite se za najljepši ugođaj!

Popusti na namještaj se ne odnose na brand Stokke, ali zato i ovaj brend u studenom ima posebnu ponudu: Stokke pokloni! Od 1.11.- 15.12.2019. ili do isteka zaliha kupnjom hranilice Tripp Trapp ili Steps, set za jelo Munch Essentials dobivaš na poklon!🎁

A za najmlađe izdvajamo – 20% popusta na igračke do kraja prosinca! Na odabrani dio igračaka otkrili smo čak 35% popusta. U ponudi se nalaze najbolje ideje za poklone koje će sigurno izmamiti osmijeh na lica djece.

Izaberite samo najbolje za vašu bebu te požurite u najbližu Magic Baby trgovinu s dječjom opremom. Sve Magic Baby pogodnosti otkrijte ovdje.

Od posebnih događanja ne propustite predstavljanje novih kolekcija Magic Baby ponude na Danima beba, djece i trudnica 15.-17.11.2019. u Westgateu uz prigodne popuste.

Vidimo se u magičnome svijetu!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.