Joie rezultati ADAC testiranja 5/2020

0
3734

Joie je ovog proljeća na ADAC testiranju dobio dobre ocjene! Donosimo rezultate za Joie i-Snug, i-Venture i i-Base Advance. i-Snug autosjedalica tako iz područja sigurnosti (1.5) dobiva vrlo dobru ocjenu! Ista sjedalica vrlo dobre rezultate postiže i kod faktora onečišćujućih tvari (1.0 – ocjena vrlo dobar) te u faktorima odžavanja i čišćenja (1.5 – ocjena vrlo dobar)

Joie i-Snug (2.0)

Joie i-Snug ADAC rezultat

Prema ADAC rezultatima testiranja 5/2020 Joie autosjesalica i-Snug  predstavlja vrlo sigurno dječje sjedalo s jednostavnim rukovanjem. Budući da se školjka može koristiti za djecu do otprilike 1 godine starosti, naknadno treba koristiti dječje sjedalo okrenuto prema naprijed. Autosjedalicu je potrebno zamijeniti kad djetetova glava dosegne vrh autosjedalice.

i-Snug autosjedalica je odobrena u skladu s UN Pravilnikom 129 (“i-size”) pa se sjedalo odabire na temelju visine djeteta.

Sjedalo također ima odobrenje za uporabu u određenim zrakoplovima. Prema proizvođaču, dječje sjedalo ne smije se koristiti duže od 5 godina nakon kupnje.

Više o Joie i-Snug otkrijte ovdje.

Joie i-Venture + i-Base Advance (2.4)

Joie i-Venture + Joie i-Base Advance ADAC ocjene

ADAC na posljednjem testu ovaj Joie komplet i-Venture autosjedalice i baze i-Base Advance ocjenjuje kao sigurno dječje sjedalo u kojem su djeca do otprilike 4 godine starosti sigurna u smjeru prema naprijed. Autosjedalica postavljena na ovaj način nudi dobru zaštitu u slučaju frontalne nesreće. Sjedalo se može pričvrstiti ISOFIXOM i dio je modularnog sustava u kojem se nekoliko modela Joie autosjedalica mogu pričvrstiti na istu Isofix bazu.

Obzirom da je i-Venture sjedalo odobreno u skladu s UN-ovim Pravilnikom 129 (“i-size”), autosjedalica se bira na temelju visine djeteta. Može se koristiti na sjedalicama s oznakom “i-size” i u vozilima koja su odobrena u popisu vrsta proizvođača dječjih autosjedalica.

Otkrijte detalje o Joie i-Venture modelu autosjedalice ovdje.

Bazu i-Base Advance pogledajte ovdje.

POGLEDAJTE VIDEO O JOIE ADAC 5-2020 AUTOSJEDALICAMA!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.