Napokon dječji proizvodi čiji će nas uzorci spasiti od dosade: Birajte ove brendove ako vam je bitna estetika!

0
1430
ooba foxtale kolica lifestye

Biti mama ne znači da morate prestati pratiti modne i ostale estetske trendove. Dapače, baby tržište je napokon shvatilo da mame žele sigurnost za svoju djecu, ali da jednostavno više ne mogu podnijeti dječje proizvode u klasičnoj crnoj, sivoj i plavoj. Zato su počeli nicati brendovi koji nude sigurne, funkcionalne i praktične proizvode za djecu, a opet ih dizajniraju u toliko boja i uzoraka da će sve mame zadovoljiti svoje estetske kriterije. Ovo su brendovi i proizvodi koji su nas posebno oduševili svojim vizualnim dojmom.

Svi Cosatto proizvodi od kolica i autosjedalica preko torbi za prematanje i hranilica

Ako nas je itko spasio od svijeta sigurnih i funkcionalnih, ali estetski dosadnih dječjih proizvoda onda je to Cosatto. Što god da odaberete iz njihove palete, uzorci na koje ćete naići oduševit će vas, ali i baciti u tešku dilemu: koji model odabrati. Da, kupovina Cosatto proizvoda za odrasle je kao kada dijete uđe u dućan sa slatkišima – želi ih sve. Kolica ovog brenda proizvode se u toliko uzoraka da vam pamet stane, a isto je i s autosjedalicama pa čak i torbama za prematanje. Čak i njihova hranilica pršti od uzoraka pa je ovaj ritual prava zabava, kao i vožnja u Cosatto kolicima.cosatto hranilica 3sixti2 melondrop

Stokke hranilice

Kad smo kod hranilica i uzoraka, svakako treba spomenuti Tripp Trapp hranilice brenda Stokke koje su slatke kao bombončić zbog svojih umetaka u najslađim uzorcima na svijetu. Ono što je odlično kod ovih hranilica je i to što su jako udobne, a kao i svi Stokke proizvodi dizajnirane su na način da približe dijete mami i tati, kako fizički, tako i emotivno. I u ovom ćete se slučaju teško odlučiti koji uzorak odabrati.

stokke umetak za hranilicu tripp trapp green forest

 

Neonato kolica Puro Neopop

Najslavnija hrvatska mama Doris Pinčić Rogoznica obožava Neonato, pogotovo ova kolica koja je dizajnirala slavna dizajnerica Ludmilla Radchenko. No, bez obzira na model, Neonato kolica uvijek će vas oduševiti svojim eklektičnim printevima, a ako ste mama koja osim majčinskih itekako prati modne trendove, onda je ovo brend za vas.

neonato puro neopop

Cam stol za previjanje

Stol za previjanje Volare brenda Cam ne osvaja samo svojom praktičnošću, već i kombinacijom zelene i bijele naglašene šarenom podlogom za previjanje. Miljama daleko od klasičnih bijelih i smeđih komoda za previjanje, zar ne? Ako vam slučajno dosadi uzorak podloge, lako ju zamijenite nekom drugom, također u šarenoj boji.

cam volare stol za previjanje

Cam Volare podloge za previjanje

Magic Baby komplet posteljine Bajka

Želite malo života u sobi, a ne samo običnu bijelu boju kakva karakterizira većinu prostora u kojima boravi dijete? Razumijemo vas! Najbolji način da već sa sitnicama podignete prostor su naravno detalji. Osim što vam svakako treba za krevetić, posteljina je i odličan način da ‘podignete’ prostor. Ovu posteljinu domaće proizvodnje izrađenu od visoko kvalitetnog pamuka, osim eklektičnog dizajna krasi i iznimna praktičnost.

magic baby komplet posteljina bajka II

Tiny Love edukativni madrac Sunny Day

Svi Tiny Love edukativni madraci oduševljavaju svojim bojama pa tako i ovaj. Krase ga energične boje koje opet nisu prekričave. Uz zabavne boje ima i 3 igračke, ogledalce te sunce koje svira,a  pogodan je za djecu od 0 do 10 mjeseci života.

Tiny Love ed.madrac Sunny Day

Baby Tula nosiljka Free To Grow Mistic Meadow

Nosiljke za bebe Baby Tula imaju uzorke kojima je teško odoljeti, a osim toga ergonomski su napravljene te su podesive i dizajnirane tako da rastu zajedno s vašim djetetom od rođenja do vrtićke dobi.

Tula free to grow Grace nosiljka

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.