Ne tražite dalje! Obiteljski, talijanski brand Cam nudi baš sve proizvode koji trebaju novoj mami: Zašto ne biste kupili baš sve na jednom mjestu!?

0
1170
dijete u kadi s žutom patkicom

Inovacija, kreativnost i strast – tri su glavna obilježja talijanskog brenda Cam koji se na baby tržištu nalazi već 50 godina. Ovaj su brend osnovala braća Rho 1969. godine, a sve redom talentirani i poduzetni, tada mladi ljudi, Franco, Aldo i Mario, brzo su od obiteljskog posla napravili ozbiljnu tvrtku i to jednu od najuspješnijih na tržištu dječje opreme. No, iako ozbiljni i profesionalni, u proizvodnji baby opreme uvijek su pristupali iz perspektive djeteta. Kako to šarmantno vole reći: ‘To je zato što je dječji svijet iznad svega mjesto u kojem snovi postaju stvarnost’ ili ‘Možda imamo 50 godina, ali i dalje smo djeca i srcu’. Time nam žele reći da na prvo mjesto stavljaju potrebe djeteta i trude se dizajnirati proizvode koji će prije svega biti udobni i funkcionalni samoj bebi, a opet zadržati notu razigranosti, što je vidljivo i u njihovom  estetskom pristupu. 

‘Samo oni koji znaju gledati na svijet sa stajališta djeteta mogu pronaći sva rješenja kako bi taj svijet  učinili još ugodnijim i iznad svega, sigurnijim’

‘Želimo gledati svijet očima djeteta kako bi točno shvatili što djeca trebaju. To znači imati otvoren um za nova otkrića, konstantno biti u potrazi za inovacijama, voditi se  ‘know-how’ pristupom, i sve to iz perspektive čuda kojim dijete svakodnevno gleda na svijet. Zapravo, samo oni koji znaju gledati na svijet sa stajališta djeteta mogu pronaći sva rješenja kako bi taj svijet  učinili još ugodnijim i iznad svega, sigurnijim. U svakoj pojedinoj stvari koju radimo, u svakoj kolekciji koju stvaramo, postoji svijest da svi Cam proizvodi moraju biti sigurni, jedinstveni i ‘napravljeni po mjeri za djecu’ u svakom trenutku. Samo na taj način djeci nudimo priliku da slobodno izraze svoj unutarnji svijet dok se istovremeno zabavljaju u apsolutnoj sigurnosti’, objašnjavaju u Camu.

‘Moja kolica su baš kao pizza – najbolja su ako su napravljena u Italiji’

Također ističu kako ova uspješna obiteljska priča, unatoč svom trudu i posvećenosti,  ne bi bila moguća da nije bilo majki i djece diljem svijeta koji su s oduševljenjem prihvatili Cam. Zato u ovoj obiteljskoj tvornici osluškuju svaku potrebu i želju, kako odraslih tako i djece, i pretvaraju ih u kreativne ideje i višenamjenske proizvode koji svakodnevni život čine boljim, sigurnijim i kvalitetnijim. Usput se vode filozofijom ‘Made in Italy’ ili kako kaže njihov glavni moto: ‘Moja kolica su baš kao pizza – najbolja su ako su napravljena u Italiji.’ Ističu da na taj način najbolje mogu kontrolirati, ali i garantirati kvalitetu i sigurnost svojih proizvoda.

‘Iako je sigurnost za nas prava misija, nikada ne zaboravljamo da naši proizvodi moraju biti udobni, elegantni i istovremeno atraktivni’

Kada već govorimo o sigurnosti, treba napomenuti da je to jedan o bitnijih faktora kojim se vode u svojoj proizvodnji. ‘Sigurnost djece najvažnija je stvar za nas u Camu. Iz tog razloga stalno provodimo istraživanja naprednih tehnologija i inovativnih rješenja kako bi svaki trenutak njihovog dana bio sigurniji i sigurniji. No, iako je sigurnost za nas prava misija, nikada ne zaboravljamo da naši proizvodi moraju biti udobni, elegantni i istovremeno atraktivni. Posebnu pozornost posvećujemo suvremenom dizajnu, a našim kupcima omogućavamo da odaberu iz širokog raspona boja i dodatnog pribora, tako da se naši proizvodi mogu personalizirati što je više moguće. To je razlog zašto je Cam pravi saveznik  duševnog mira mama i tata. Zahvaljujući kombinaciji našeg iskustva i vaše usklađenosti s pravilima, sigurnost postaje odredište koje možemo doseći zajedno’, objašnjavaju u Camu.

Što odabrati iz širokog raspona proizvoda, boja i dodatnog pribora!?

Što se tiče proizvoda koje Cam nudi, ponuda je toliko raznovrsna da doslovno možete kupiti sve što vam treba, bez da uopće bacite pogled na druge brendove. Nova mama se tako ne mora zamarati time gdje će kupiti kolijevku, gdje komodu ili stol za previjanje, gdje kolica, gdje autosjedalicu, a gdje proizvode za higijenu bebu jer Cam, za razliku od nekih baby brendova koji nude uglavnom samo kolica, ili samo autosjedalice, ili samo neki treći specifičan proizvod, nudi baš sve odjednom.

Tako možete birati između nekoliko modela hranilica, sve redom s udobnim sjedištem i preslatkim uzorcima. Lako su perive i iznimno funkcionalne, a dolaze i u raznim visinama. Uz to se lako sklapaju pa su odličan izbor za putovanja. Idete na putovanje pa vam treba i putni krevetić ili jednostavno želite jedan takav kako bi u dnevnom boravku glumio vrtić za igranje? Cam ima i to pa čak i pravi vrtić za igranje. Treba vam možda klasična kolijevka? I to ćete naći u Cam ponudi pa čak i božanstven baldahin koji će savršeno podignuti estetski izgled svake dječje sobe ili dječjeg kutka u maminoj i tatinoj sobi. Niste sigurni trebate li stol ili komodu za previjanje? Ma slobodno razmislite jer Cam nudi i jedno i drugo, a k tome nudi i raznolike podloge za previjanje pa ih lako možete mijenjati bez obzira na to jeste li uzeli stol ili komodu. Sigurno vam treba i kadica. Zar ste mislili da se u Camu nisu sjetili i tog proizvoda? Trebaju vam i kolica, možda čak ona za blizance pa i jedan suncobran sa strane ili pak zabavna, a opet udobna ležaljka ili njihaljka u kojoj se beba može odmarati, igrati ili hraniti dok je kod kuće? O da, Cam u svojoj ponudi ima i to.  Što još reći – vi samo trebate zamisliti neki baby proizvod, a Camu će reći:  ‘Imamo i to!’

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.