Maja Cvjetković: ‘Nema apsolutno nikakve razlike između slavnih i običnih mama. Mama je mama’

0
1753

Iako već duže vrijeme izbiva iz medija, Maju Cvjetković,  bivšu Miss Hrvatske i uspješnu manekenku ne treba posebno predstavljati. Dugo je vladala hrvatskim modnim pistama, a k tome je često znala biti viđena na špici i svim bitnim eventima. Zadnjih godina se ova ljepotica posve  okrenula obitelji pa se tako u lipnju 2017. udala za  poduzetnika Andriju Kevića, a  tri mjeseca kasnije supružnici su dobili kćer Vitu. Ovo nam se učinio kao više nego dobar razlog da Maju zamolimo da se osvrne na ulogu majke.

Imala si problematičnu trudnoću. Što je točno bilo problematično i kako bi opisala to iskustvo? Imaš li i neki savjet za mame koje su prošle slično?

Moja trudnoća je bila stvarno komplicirana,imala sam dvije operacije u 10.tjednu trudnoće… susrela sam se u bolnici s jako puno mama s razno raznim poteškoćama u trudnoći. Jedino bitno je da s bebom bude sve u redu,a sve drugo se jako brzo zaboravi. Sad bih potpisala da prođem sve sto sam prošla u tih 9 mjeseci kad bih znala da će biti isti rezultat. Imam zdravu, savršenu curicu i to je jedino bitno.

Što ti je najteže, a što najljepše kod majčinstva?

Ja uživam u majčinstvu maksimalno. Zna biti naporno,ali jednostavno ne želim propustiti niti jedan dio njezinog odrastanja i razvoja. Mislim da to sve stvarno proleti,a vrijeme na žalost ne možemo vratiti. Odmorit ću se kad naraste,možda :).

Kako izgleda jedan tvoj tipičan dan?

Svaki dan pokušam da nam je različit,i realno sve je prilagođeno Viti. Trenutno smo na moru,pokušavam je voditi ujutro na kupanje,popodne u neki dječji parkić,vožnju biciklom. Pošto smo u Splitu,Marjan nam je omiljeno mjesto.

Nedostaje li ti ikad ona vreva i užurbanost, ali i osjećaj adrenalina kakav je prisutan na revijama i modnim snimanjima? Bi li voljela opet raditi posao koji je tako dinamičan i zanimljiv i imaš li u planu nove poslovne projekte ili si zadovoljna ulogom mame?

Iskreno,ne nedostaju mi modne revije i snimanja,svako vrijeme nosi svoje. Uživala sam u poslu koji sam radila i to je jedno nezaboravno iskustvo koje mi je pomoglo u životu. Strah od javnog nastupa kod mene ne postoji,upravo zbog posla s kojim sam se bavila,prijateljstva iz tog vremena i danas održavam…imam jako puno pozitivnih uspomena, ali to je ipak iza mene. Planiram na jesen ići na magisterij,a Vita u vrtić.

Povukla si se iz medija i javnosti još puno prije Vitinog rođenja. Što je presudilo tom povlačenju iz javnosti? Dosadio ti je glamur, trebao ti je tvoj mir…?

Meni nikad nije bio cilj da moje pojavljivanje u novinama bude privatne prirode,a kako se više ne bavim manekenstvom,mislim da je to logičan slijed događaja.

I za kraj, kako se život slavne mame razlikuje od života neslavnih mama i ima li uopće razlike po tvom mišljenju?

 Ja mislim da nema apsolutno nikakve razlike. Mama je mama.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.