Trenutačno najpopularnija mama na Instagramu Marina Karatović Mišura: ‘Nikad ne uspoređujte svoju djecu s drugom djecom’

0
4132
Marina Karatović Mišura -mkm.marina

Iako će Marina Karatović Mišura, poznatija pod Instagram imenom @mkm.marina reći da njen život nije savršen, mi se ne bismo složili. Želimo upravo onakav život kakav možemo vidjeti na Marininom Instagramu – red mode, red beautyja, red majčinstva, red fantastičnih lokacija… Da, Marina je ona Insta mama kakve sve želimo biti – uvijek besprijekornog izgleda, otkačene naravi i puna nježnosti prema svojoj djeci. Naravno da i njoj zna biti teško, ali s tim se očito savršeno nosi. Marina nam je zato veliki uzor, a s tim bi se složile i druge mame jer ova je Instagram mama pravi hit. Ima preko 27 000 pratitelja, zamislite, pa smo je naprosto morali ‘privesti’ na intervju. Evo što nam je otkrila.

1. Draga Marina, može par riječi o sebi i Instagram profilu koji vodiš? Kako je sve krenulo?

Bok ja sam Marina, @mkm.marina, Marinova i Marova mama. Moja Insta priča je započela šminkanjem pa se širila na modu, kuhanje, uređenje doma, ugostiteljstvo kojim se bavim i na kraju je stigla beba. Kako je moj trbuh rastao, tako je postalo jasno da će taj malac preuzeti moje Insta kockice, iako uvijek pokušavam uhvatiti i starijeg sina… On je već veliki frajer pa bježi od fotića. Super je biti mama osmogodišnjaka i desetomjesečne bebe jer u 8 godina sve zaboraviš pa ti beba dođe kao da si opet prvi put rodila. Tako da na mom profilu mozete naći sve i svašta, cijeli jedan kreativni nered. Ali to sam ja -kreativni nered. Za mene je Instagram zabava i prozor u svijet inspiracije pa se tako i ja nadam da netko u tom mom šarenilu slika nalazi inspiraciju. Uvijek volim naglasiti da moj život nije niti malo savršen, ali je pun savršenih trenutaka koji su složeni u kockice na mom instagram profilu.

2. Bez kojeg baby proizvoda ne možeš zamisliti život?

Teško je izdvojiti samo jedan proizvod, kako beba raste tako se i proizvodi bez kojih ne mogu mjenjaju. U početku je to definitivno bila stolica/njihaljka/bouncer u kojoj je Maro spavao satima. Ali evo nešto što svaki dan koristimo je noćna lampica i baby monitor jer Maro nema običaj plakati kada se probudi nego odmah kreće u nove pobijede čim otvori oči.

3. Koji proizvod iz MagicBaby ponude ti je vrh?

Sve. Ako moram izvojiti, onda ću reći Stokke steps stolica jer se može koristiti do djetetove 6 godine (i duže) što je stvarno odlično!

4. Najbolji savjet koji bi mogla dati novopečenoj mami?

Najbolji savjet je ne slušati savjet drugih mama. Biti što opuštenija, slušati želje i potrebe svojeg djeteta i nikada ga ne uspoređivati s drugom djecom.

5. Koja poznata mama ti je uzor?

Ne mogu reći da baš puno pratim druge mame, ali evo jako volim Chiaru Ferragni i njezinog Lea jer bez obzira što je poznata i slavna osoba vidi se realnost njezinog života i beskrajna ljubav prema sinu koju je odlučila podijeliti sa svojim pratiteljima i to mi je baš slatko.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.