Kadice za bebe

0
5041

Normalno je da se dijete dok je još malo boji vode. Iz tog biste razloga trebali vašoj bebi priuštiti što bezbrižnije i sigurnije kupanje u kojem će uvijek uživati i kojem će se svaki put iznova veseliti.

Prilikom kupnje kadica za bebe neka vam je sigurnost djeteta na prvom mjestu. Tada će svako sljedeće kupanje biti svojevrsna zabava ne samo za dijete već i za vas roditelje.

Na tržištu postoje različite vrste kadica za bebe. Uglavnom se izrađuju od plastike te su prilično lagane, što omogućuje njihovo prenošenje u bilo koju prostoriju doma. Odlučite se za onu vrstu kadice koje će predstavljati najidealniji način za opuštanje vaše bebe. Kupke su i najbolji način za zbližavanje roditelja i djeteta, jer ono u tim trenutcima osjeti nježan dodir vaših ruku. Stoga, potrudite se da sve bude savršeno i priuštite vašoj bebi brojna nezaboravna kupanja.

Postoje kadice za bebe raznih brendova. Kadice su anatomske te su uglavnom namijenjene bebama od rođenja pa do navršene jedne godine. Važno je napomenuti da postoji više položaja za kupanje djeteta.

Preporučuje se da se bebe do šest mjeseci starosti kupaju ležeći, a starije se bebe mogu kupati i dok sjede. Kadice su izrađene tako da dijete bez ikakvih problem može u njoj sjediti, jer imaju anatomsku protukližuću zaštitu. Osim ove zaštite tijekom sjedenja, na kadicama postoji još nekoliko gumenih zaštitnih podloga.

Kadice dolaze u različitim oblicima i bojama, kako bi u potpunosti bile prihvatljive za sve roditelje i njihovu djecu.

Zavirite u vama najbližu trgovinu i uvjerite se sami. Za curice vam na raspolaganju stoje kadice nježnih boja poput roze, svijetlocrvene, ljubičaste, bijele, a za dečkiće tu su za nijansu tamnije boje poput zelene, plave, žute i sl.

Kada govorimo o oblicima kadica, postoje klasični oblici kade, ali i nešto drukčiji. Ovo se točnije odnosi na kadicu s naslonom za kupanje. Naslon je u potpunosti anatomski izrađen, a namijenjen je za djecu starosti do 8 mjeseci. Ovakav ergonomski oblikovan naslon idealan je jer osigurava ugodan, a pored toga i siguran položaj bebe tijekom kupanja i igranja u vodi.

Osim ovakvih kadica, postoje i kadice odnosno bazeni na napuhavanje koji dolaze u kombinaciji s podlogom koja je također na napuhavanje. Riječ je o malo drukčijoj verziji koja može biti jednako zanimljiva kao i klasična kadica.

Slobodno i bez ikakvih briga možete kupati svoje dijete u ovakvoj kadici – bazenu. Siguran je, čvrst, praktičan, a čišćenje je lagano; očistite ga uz pomoć obične krpe. Bazenčić je idealan i kompaktan za korištenje kako u kući tako i vani. Osim podloge na napuhavanje, uz ovaj proizvod dobijete i naslon za kupanje koji po potrebi možete, a i ne morate postaviti.

Kadice za bebe imaju odvodni sustav i spremnike za stvari. Neke se mogu instalirati odnosno postaviti na stalak, a neke dolaze u kombinaciji s komodom. Kadica sa stalkom idealna je jer na stalak možete odložiti sve stvari koje vam trebaju tijekom kupanja bebe. Osim toga, osiguravaju bolji položaj leđa roditelja.

Zaputite se, stoga, u omiljenu trgovinu dječje opreme te pripremite vašoj bebi nezaboravne, ugodne i opuštajuće kupke.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.