Njihaljke u kojima će vaša beba poželjeti ostati satima: Umiruju i zabavljaju, a vama daju slobodne ruke

0
2487
beba spava u joie njihaljki

Njihaljka je jedan od onih proizvoda za koji vrlo brzo saznate da vam je neophodan. Dok bebač bezbrižno leži, igra se u njoj ili njiše, vi možete tik do njega kuhati ili pak pospremiti čitav stan, bacivši svako malo u prolazu pogled na svoje dijete. Uostalom, čak i kada biste mogli čitav dan biti uz svoju bebu, brzo biste se umorili od silnog njihanja, a zašto se mučiti kada njihaljka simulira prirodno kretanje roditelja i može se namjestiti da se ljulja sama od sebe i to točno onoliko minuta koliko odredite. A gdje su tek igračke i glazba koje dolaze u kombinaciji s njihaljkom… Da, dobra njihaljka je prava avantura. No, koju odabrati, pitanje je sad? U nastavku vam donosimo modele koje svakako morate uzeti u obzir.

Njihaljke brenda Cam

U talijanskom brendu Cam pravi su stručnjaci za tri stvari – moderno, praktično i kompaktno, a mame ga obožavaju pa počinjemo upravo s njihovim modelima. U ponudi ih imaju pregršt, a mi smo ovdje izdvojili dva koja su nam totalno must have.

Cam njihaljka Gironanna

Gironanna je moderna ljuljačka za bebe do 9 kilograma. Ima veliko, duboko sjedalo koje se može okretati, a i naslon joj je podesiv u dva položaja. Za dodatnu zabavu tu su igračke koje se mogu ukloniti, kao i mali zabavni mali vrtuljak s mekim igračkama. Može se njihati u tri podesive brzine, s tim da možete namjestiti koliko dugo želite da njihaljka bude u swing modu. S obzirom na to da ima automatski prekidač, lako namjestite da se izgasi nakon 8, 15 ili 30 minuta. Vašu bebicu ćete u ovoj njihaljci umiriti i različitim umirujućim uspavankama, kao i zvukovima prirode koji imaju podesivu glasnoću. Kako su u Camu maksimalno praktični, Gironannini omoti se mogu skinuti i prati na 30 ° C, a kada ju više ne trebate, lako ju sklopite i spremite jer je izrazito kompaktna.

Cam njihaljaka Gironanna Evo - col.226

Cam njihaljka Sonnolento

Sonnolento je također moderna njihaljka za bebe od 0 do 9 kilograma, ali nešto drugačijeg modela. Međutim, i ona je izrazito praktična, a kao i prethodni modelimanaslon podesiv u dva položaja, dok je tenda također podesiva u dva položaja. Dodatnu zabavu osiguravaju dvije igračke, a sigurnost vezanje remena u pet točaka. K tome, ima tri brzine, pet uspavanki i tri zvuka prirode, a u prilog joj ide i automatsko gašenje koje se može namjestiti na način da se njihaljka sama ugasi za 10, 20 ili 30 minuta. Praktična strana priče očituje se u činjenici da se lako sklapa i rasklapa, a kao i prethodni model posjeduje navlaku koja je periva  na 30°C.

Cam njihljaka Sonnolento col. 222

Njihaljke brenda Joie

U Joieu njeguju visoki standard dizajna, upravljanja i sigurnosti pa se i nekoliko modela njihaljki ovog brenda moralo naći u priči.

Joie njihaljka Sansa 2u1

Riječ je o inovativnoj multi-pokretnoj njihaljki za bebe do 13 kilograma koja se njiše bočno, klizi naprijed ili natrag, ili kombinira  razne mogućnosti. Ima ručku za nošenje koja omogućuje jednostavno podizanje sjedala, a sjedalo se inače okreće za 90 ° radi mogućnosti promijene smjera kretanja. Dodatnu zabavu osigurava luk s igračkama, a umirenje tri položaja nagiba te pet zvukova prirode i uspavanki. Radi sigurnosti pak tu je SoftTouch sistem, odnosno vezanje u pet točaka sigurnosti s donjom kopčom.

Joie njihljka Sansa 2u1

Joie njihaljka Serina 2u1 – Petite City

Ako ste mislili da je prethodni model inovativan, čekajte dok vidite ovaj. Ova je njihaljka namijenjena  bebama od rođenja do devet mjeseci starosti, a izležavanje u njoj prava je radost jer je između ostalog opremljena s ugodnim umetkom za dodatnu udobnost vaše bebe te ima tri položaja nagiba. Ima čak šest brzina njihanja i dvije brzine umirujućih vibracija. Sjedalo se može namjestiti u tri položaja, a za dodatnu zabavu i opuštanje tu je pet klasičnih melodija i pet prirodnih zvukova. Sadrži i noćno svjetlo s četiri razine, a uz Serinu dolaze i dvije mekane igračke, dok se sjedalica može odvojiti i postati njihaljka.

Joie njihaljka Serina 2u1

Njihaljke branda Bertonne

Bertonne njihaljka 2u1

I ova se njihaljka može koristiti od rođenja  kao i one prethodne, a uz to je jednako moderna, kako svojim dizajnom, tako i funkcijama. Riječ je o elektroničkoj njihaljki koja ujedno može biti ležaljka, izrazito je lako sklopiva, ima tri timera, pet brzina i čak 12 melodija. Kao i prethodni modeli ima uklonjivu perivu tkaninu, a osvaja i ugrađenom dekicom, kao i lukom s igračkama koji je također uklonjiv.  Za dodatnu sigurnost tu je i  sustav sigurnosnih pojaseva u pet podesivih točaka.

Bertonne Njihaljka 2u1 SW108 - zelena

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.