Ljubav između našeg Kinderkraft bicikla i malene Paule bila je ona na prvi pogled! Evo kako je ova princeza odabrala svoj prvi bicikl!

0
878
baby paula naslovna

Mama Ana i njezin suprug kriju se iza Instagram profila “_baby.paula_” koji pratimo već neko vrijeme pa nas je zanimalo tko točno stoji iz fotografija preslatke male Paule. Paula je ujedno ponosna vlasnica našeg Kinderkraft bicikla, a  mama Ana nam je ispričala neodoljivo šarmantnu priču u svezi ovog  proizvoda. Što je ova simpatična mamica još podijelila s nama, saznajte u intervjuu koji slijedi.

Može prvo par riječi o profilu  „_baby.paula_“ , tko stoji iza njega i ostalo?

“ _baby.paula_” je nastala iz razgovora muža i mene i naše želje za mjestom na kojem ćemo imati sve najljepše slikice  naše malene Paule. Slikice uvijek nastaju spontano, a ja, Paulina mama, studentica i supruga, kad uhvatim vrijeme, uredim slike i objavim. Voljela bih da sam aktivnija i da uspijem objaviti svaku slikicu koja nastane. Vjerujem da ću u tome uspjeti te da ćete i vi moći uživati u Paulinim avanturama.

Vlasnici ste našeg Kinderkraft bicikla. Kako to da ste se odlučili baš na ovaj proizvod, ali i brend?

Za Paulin drugi rođendan znali smo da joj želimo pokloniti bicikl. Odmah smo znali da krećemo u potragu u Magic Baby, jer jednostavno volimo vašu ponudu. Već na ulazu u dućan Paula je ugledala bas Kinderkraft bicikl. Naravno da je odmah sjela na njega, a zvono ju je oduševilo! Probala je ona i druge, ali uvijek se vraćala bas na taj. Odlično joj pristaje veličinom i sjedalo je podesivo pa će ga još voziti koju godinu. A boja i dizajn! Super se uklapa u “_baby.paula_”  profil haha! I da, tako je Paula sjela na Kinderkraft bicikl i odjurila iz dućana po cijelom shopping centru sve do auta!

Što je najljepša, a što najteža stvar kod majčinstva?

Ovo pitanje je za mene stvarno preteško. Mlada sam majka, ali ne sjećam se života bez Paule i to je odlično. Ključ svega je dobra organizacija. To je sve što ću reći, uživajte u roditeljstvu, svaki dan je igra!

Je li Instagram od velike pomoći u majčinstvu/roditeljstvu?

Instagram je vrh! Vjerujem da mnogi misle da je Instagram pun nerealnih slika, aliii, ljudi moji! Uz samo malo istraživanja, na Instagramu možete doći do toliko puno kvalitetnih informacija. Pun je majka, njihovih iskustva i savjeta. Ja na Instagramu pronalazim sve, od ideja i savjeta za kuhanje, za igru, za izlete, preporuke za proizvode..nema čega nema. I najbolje od svega, vrlo lako se je povezati s bilo kim, stupiti u kontakt s bilo kojom majkom i stvoriti svoju Instagram zajednicu.

Savjet svim mamama za kraj?

Savjet svim mamama, budite dio djetetove igre, opustite se, uživajte!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.