Otvorili smo novi ‘Magic Baby Namještaj’ dućan! Evo zašto ga apsolutno morate posjetiti!

0
227

Nije tajna da u Magic Baby dućanima možete pronaći sve za svoju bebu na jednom mjestu, no sada smo otišli korak dalje – otvorili smo dućan specijaliziran isključivo za dječji namještaj i to u novootvorenom Family Mallu u Ulici Velimira Škorpika 11 u Zagrebu. Bez obzira na to imate li malenu bebu ili dijete koje je već započelo sa svojim školskim danima, u ‘Magic Baby Namještaj’ dućanu ćete naći sve što je potrebno da učinite djetetov kutak čarobnim, ugodnim, punim ljubavi, organiziranim i multifunkcionalnim, ali i praktičnim za korištenje od samog rođenja djeteta sve do 3. godine, s tim da inovacije u standardima omogućuju primjenu naših proizvoda i u periodu od 3. do 9. godine.

Stoga ako ste mislili da su osmišljavanje pa u konačnici i sama kupovina dječje sobe kompliciran pothvat, ne brinite! Sve što trebate je zaputiti se u naš dućan s namještajem gdje ćete u samo jednom navratu naći baš sve što je potrebno za dječju sobu ili ‘baby corner’. Pritom ne mislimo samo na namještaj, već i na najmekšu posteljinu te naravno nezaobilazne igračke. Što se tiče posteljine, svakako treba istaknuti onu naše proizvodnje, a pritom treba reći i to da je u ovoj domaćoj, hrvatskoj priči posteljina inspirirana najljepšim pričama za laku noć te se može pohvaliti jednostavnim načinom održavanja. Osim toga, posteljina u našoj ponudi sadrži navlake koje se mogu skinuti i oprati, a promjenom različitih boja jako lako možete promijeniti izgled sobe na vrlo praktičan i moderan način. Kada pak govorimo o namještaju svakako treba naglasiti da nudimo namještaj jedinstvenog dizajna i vrhunske kvalitete.

Brandovi na koje morate obratiti pažnju!

Belis

Sobe proizvođača Belis su namijenjene za bebe, ali se kasnije transformiraju u sobu za mlade s noćnim ormarićem. Ujedno imaju i ormar te komodu u ponudi pa je cjelokupna soba jedinstvena. Od ovog proizvođača imamo također Montesori model kreveta s krovićem te ormar i komodu.

Meltem

U našoj ponudi se nalaze se i sobe za mlade te kombinirajuće sobe s krevetima na kat, kao i krevetom koji se transformira u stol, što je odlično za male stanove i dječje sobe – radi se modelima Lego te sobama Natura (izrađenih od hrasta) i Cool – sve od proizvođača Meltem. Sav taj namještaj vrhunske kvalitete izrađen je od MDF-a.

AT4

U moru baby brendova koji nude namještaj za djecu, svakako treba istaknuti sljedećih nekoliko imena. Kao prvo to je novi brand namještaja – AT4, čiji je asortiman spoj jednostavnosti, praktičnosti i minimalističkog dizana, a sastoji se od dječjih krevetića, ormara i komoda za previjanje. Uz kolekcije Carneval i Pirate iznenadili smo se Essentiel krevetićem na sklapanje i Evolutif kinderbetom koji se pretvara u krevet za starije dijete, a tu je i Essentiel hranilica koja se pretvara u dječju stolicu.

Stokke

Rijetko koji baby brend će vas potaknuti da poželite baš sve proizvode iz njegove tvornice. Svoju su dugu povijest iskoristili kako bi upotrijebili znanje i iskustvo u proizvodnji proizvoda za djecu, dok modernim dizajnom svjedoče kako itekako idu u korak s novim tehnologijama. Kod nas pronađite Stokke ponudu namještaja koja će vas oduševiti – osobito ako ste ljubitelj skandinavskog stila.

Što sve nudimo pod asortimanom ‘namještaj’

Krevetići i kolijevke za bebe

Klasične kolijevke uvijek će oduzimati dah svojim retro šarmom, no moderni krevetići imaju toliko prednosti da će čak i Stokke Sleepi kolijevka, koja je već neko vrijeme najdraža kolijevka svih mama i beba, pasti u drugi plan kada ugledate moderne krevetiće. Dok Stokke Sleepi i ostale slične kolijevke oduševljavaju činjenicom da su napravljene od drveta te ih krase inovativni oblici poput onog okruglog, u kojem se beba osjeća sigurnom kao u majčinoj utrobi, moderni krevetići toliko su praktični da ćete ih apsolutno morati uzeti u obzir.

Uz bijeli ormar i komodu za previjanje, odlično će ići jedna klasična bijeli krevetić, poput modela Kristina. Ovaj krevetić izrađen je od masivnog drveta bukve te je obojana visokokvalitetnim bojama koje su sigurne za djecu, a suvišno je govoriti da pristaje uz svaki stil dječje sobe. Krevetić ima i kotače za lakše premještanje, a podnica iste podesiva je na tri razine ovisno o starosti djeteta. Jedna bočna stranica također je podesiva po visini što je pogodno za roditelje novorođene djece.

Uz ormar i komodu za previjanje Medo brenda Cam, odlično će pristajati Camov krevetić Medo, iako će se isti, naravno, dobro snaći i s nekim drugima brendovima. Njega pak krase dvije pozicije visine madraca, pretinac,  dvije  bočne stranice koje se mogu spuštati i četiri kotačića, od kojih su dva s kočnicom. Svakako treba spomenuti i to da je napravljen od  netoksičnih materijala, dok joj je podnica od bukve.

AT4  također u svojoj ponudi nudi kolijevke i to u više boja i modela. Model Pirat tako dolazi u dvije boje, čistoj bijeloj, kao i onoj u boji breze, a posebnost ovog modela leži u činjenici da je podnice  moguće postaviti na tri nivoa, što će vam omogućiti pristup djetetu bez dodatnog saginjanja. Slojevita posteljina ovog krevetića tu je za bolju ventilaciju madraca i optimalnu udobnost spavanja, dok svakako trebati spomenuti i to da  AT4 koristi samo akrilne boje, odnosno boje na bazi vode.

Modeli branda Belis oduševljavaju svojom kvalitetom, ali i snježno bijelom bojom, dok su novost u našoj ponudi i kolijevke branda BebiSnovi. Potonji se ujedno može pohvaliti činjenicom da je riječ o 3 u 1 proizvodu pa tako u sebi sadrži kinderbet, krevetić za djecu manjeg uzrasta te onaj za djecu starijeg uzrasta. Šarmantne bijele kolijevke Ornea, Ica New, Kristina i Matea branda Baby Snovi također su vrijedne vaše pažnje.  Primjerice, BebiSnovi bijela kolijevka Ornea s ladicom i njihaljkom izrađena je od masivnog drveta bukve te je obojana visokokvalitetnim bojama koje su sigurne za djecu, a k tome  pristaje uz svaki stil dječje sobe. Kolijevka ima kotače za lakše premještanje, a kada se kotačići maknu, može se koristiti kao njihaljka. Treba reći i to da je podnica ove kolijevke podesiva  na tri razine ovisno o starosti djeteta, dok je jedna bočna stranica također podesiva po visini, što je pogodno za roditelje novorođene djece. Kolijevka dolazi u kompletu s ladicom za odlaganje stvari.

Krevetić Cullami brenda Cam već neko je vrijeme osobito popularan među mamama i bebama, što ne čudi s obzirom na njegove brojne prednosti. Riječ je o proizvodu koji dolazi u nekoliko pastelnih boja koje naginju na sive i bež nijanse te koji se koristi od rođenja do devet mjeseci starosti, odnosno od 0 do 9  kg. Krase ga osam položaja visine, mogućnost otvaranja bočne strane kolijevke kako bi mogli spavati uz vaše dijete, mogućnost vertikalnog nagiba kolijevke za takozvani anti-reflux položaj, horizontalno pomicanje kolijevke (kreće se do 16 cm) za kompatibilnost sa svim vrstama kreveta, funkcija njihanja, četiri okretna kotača s dvije kočnice te trake za pričvršćivanje za krevet. Uz sve navedeno, Cullami čija je unutrašnjost napravljena od mekane tkanine koja se može prati, uključuje metalni okvir, odstranjivu šipku za mrežu i mekani madrac.

Kinderkraft krevetić Sofi – Grey ima čak četiri funkcije, a to su: dječji krevetić, kolijevka za ljuljanje, igraonica i putni krevetić. No, ovo nisu jedine prednosti ovog elegantnog krevetića! Zahvaljujući mogućnosti postavljanja madraca na dvije razine, djeca ga mogu koristiti ubrzo nakon rođenja do navršene 3. godine života. Krase ga i jednostavno  sklapanje, dvostruka zaštita, prozračna mreža, madrac s presvlakom, putna torba i gumeni jastučići.

Dječji madraci

Madraci su obavezan dodatak svakom krevetiću i kolijevki, a tražite li madrace koji su ne samo udobni i praktični za održavanje, već i ortopedski, kao i antialergijski, na pravom ste mjestu!

Što se tiče tipa madraca, bolje je da je madrac čvršći, pogotovo kada govorimo o novorođenčadi, a istoj se inače ne preporučuje postavljanje jastuka. Naravno, ne morate izabrati najtvrđi madrac ikad. Naime, na izbor imate razne vrste tvrdoće pa tako možete odabrati onaj od jednozonske kvalitetne meke Skycell pjene čija je jezgra srednje tvrdoće i dobre elastičnosti te je vrlo prozračna, a i dobra je potpora za kralježnicu djeteta.Tu su i ortopedski madraci te madraci od klasične poliuretanske pjene koju u svakodnevnom govoru jednostavno zovemo “spužva”, a njene karakteristike su pouzdanost, dugotrajnost i ugodnost spavanja. Odlična stvar kod većine madraca je što imaju antialergijsku presvlaku, dok su presvlake obično jako praktične i lako se peru.  Pritom nemojte zaboraviti niti na nepropusnu podlogu za madrac koja će vam itekako dobro doći.

Komode za previjanje

Komoda će vam služiti ne samo za previjanje, već i za kupanje, ali i pohranu stvari, a za što sve jedna komoda može poslužiti, svjedoče Lisabon stol za previjanje i to iz naše proizvodnje, kao i  Malaga, komoda za previjanje, također iz naše proizvodnje. Lisabon tako služi kao stol za previjanje i kupanje te sadrži kadicu, kao i podlogu za previjanje koje su sastavni dio proizvoda. Kada dijete odraste lako maknete podlogu te komodu nastavite koristiti samostalno.

Kao i prethodni model, Malaga se može  koristiti ne samo za prematanje, već i za kupanje te također sadrži četiri praktične ladice. I nju nakon što dijete naraste možete koristiti samostalno bez podloge za previjanje, a kotačići s kojima dolazi omogućit će lako prenošenje iz sobe u sobu.

Ako ste pak očarani brendom AT4, zašto ne kupiti komodu ovog brenda!? Komoda za previjanje Carnaval, odlično će pristajati uz ormar istoimenog naziva, a k tome je dobar odabir iz više razloga. Riječ je o praktičnoj i elegantnoj komodi za prematanje s mogućnošću uklanjanja okvira za podlogu. Kada ju beba preraste pretvorite je u klasičnu komodu! Možete ju koristiti kao pohranu nakon što vaše dijete prođe dob pelena, a do tad ćete se iznova oduševljavati činjenicom da vam je uz ovu komodu sve na dohvat ruke.

U obzir uzmite i komodu Pirate brenda AT4. Moderan izgled  komode Pirate  stvorit će toplu i ugodnu atmosferu u dječjoj sobi ili ‘baby corneru’.

Camova komoda za previjanje s modernim dizajnom Medo odlično će se pak slagati s Camovim ormarom Medo, no krasi ju i sljedeće! Ima tri ladice s kotačićima, mekanu pvc podlogu, poklopac s mehanizmom za zaštitu od pada, prostranu kadicu za bebe s dva anatomski dizajnirana sjedala idealna za bebe u dobi od 0 do 12 mjeseci, pretinac za odlaganje, cijev za odvod s čepom, drvenog medvjedića i ručkice u obliku medvjedića.

Za one odane Stokkeu tu je bijela Stokke komoda za dječju odjeću, igračke i druge predmete. Ona dolazi u dva dijela pa se tako njezina podloga za previjanje kupuje zasebno, a inače ju krase tri ladice s mekanim zatvaranjem i neodoljiv skandinavski dizajn, dok prostor za noge ispod komode omogućuje položaj bliže djetetu, kao i kod svih proizvoda ovog branda.

Stokke komoda bijela

Bijelo siva komoda Maya branda Belis također će se savršeno uklopiti u svaku dječju sobu, a kao i ostali proizvodi ovog brenda, napravljena je od vrhunskih materijala dok je prilikom proizvodnje velik naglasak stavljen na zaštitu našeg zdravlja, ali i okoliša.

Belis komoda Maya - Bijelo/Siva

Ormari

Ono što vam treba je praktičan, a opet lijep ormar koji će se lako prilagoditi svakom tipu uređenja. Ormari brenda AT4 stoga su savršen izbor. Model Pirate u bijeloj boji moderan je i vrlo funkcionalan odabir. Sadrži šest polica, uključujući četiri s podesivom visinom i jednu otvorenu nišu na vrhu. Stranice i police ovog ormara izrađene su od melaminske iverice i čvrste lakirane bukve, a osim praktičnošću oduševljava i minimalističkim modernim dizajnom.

Za roditelje koji vole rustikalniji, ali opet  moderan tip uređenja tu je model Carnaval od breze. On  sadrži šest polica od kojih su četiri podesive po visini, odjeljak sa šipkom za vješalice i odjeću, te nišu za skladištenje na vrhu.

Osim modela Carnaval i Pirate brenda AT4, svakako uzmite u obzir i model Medo brenda Cam, dok će vas ormari brenda Belis također oduševiti.

https://media.magicbaby.hr/media/catalog/product/cache/b813e6ac28c1f6f41651c2ef5838c9ff/0/7/07.jpg

Belis nudi nekoliko modela ormara, a svi se mogu pohvaliti s činjenicom da imaju troja vrata. Riječ je o modelima Maya, Oslo, Alice i Dolce, s tim da Alice i Dolce dolaze u prekrasnoj bijeloj boji, dok Maya i Oslo nude kombinaciju sive i bijele. Svi modeli će se lako uklopiti u dječju sobu, a na vama je da odaberete boju koja najviše odgovara stilu uređenja. Što se pak tiče karakteristika ovih ormara, treba istaknuti da su u njihovoj izradi korištene prvoklasne iverice te da je prilikom iste velika pažnja posvećena ne samo kvaliteti, već i visokoj razini svijesti o zdravlju i okolišu. Nije na odmet reći i to da u Belis proizvodi iznimno jednostavni za montažu zahvaljujući svojoj demontažnoj osobini i mogućnosti ponovnog pakiranja, a lako ih je i održavati – sve što vam je treba je vlažna krpa.

Model Maya
https://media.magicbaby.hr/media/catalog/product/cache/b813e6ac28c1f6f41651c2ef5838c9ff/2/5/25-dolce.jpg
Model Dolce

Ukrasi za sobu

Među ukrasima za dječju sobu, svakako se izdvajaju oni branda Baby Art. Uz njihove drvene okvire koji se sastoje od fotografija i otiska djetetove nožice ili ručice, na originalan način možete stvoriti lijepu, a personaliziranu uspomenu na prvu godinu života svoje bebe. Izuzetno su jednostavni za izradu.

Oprema za krevetić

Dječja posteljina

Sami proizvodimo najmekšu, najudobniju i najkvalitetniju posteljinu, a ovo su proizvodi koje bi trebali uzeti u obzir.

Magic Baby poplun napravljen je od najugodnijeg poliestera, dimenzije su mu 120 x 80 cm, a pere se na 40 stupnjeva. Skuplja se izuzetno malo, konkretno po dužini – 4 %, i po širini – 3 %.

Magic Baby Jogi plahta dimenzija 60 x 130 cm napravljena je od 100%-tnog pamuka, a dostupna je u bijeloj, plavoj, ljubičastoj i žutoj kako bi se savršeno slagala s bojama ostale posteljine koju nudimo.

Prozračni Magic Baby Muslin prekrivač od fino tkanog, supermekanog 100%-tnog pamuka  lagan je i udoban za bebu. Njegova tkanina nudi dodatne prednosti jer je izvanredno nježna na dodir, dok sam prekrivač dolazi u tri boje – plavoj, rozoj i bijeloj, a sve su naglašene srebrnim točkicama koje će uljepšati svaki stil. Dimenzije su 100×130 cm.

Magic Baby komplet posteljine

U ponudi imamo stvarno veliki izbor posteljine, no model Katja odlično će vam dočarati kakve komplete nudimo. Ovaj je komplet primjerice napravljen od visoko kvalitetnog pamuka s mogućnošću pranja navlaka, što ovu udobnu posteljinu čini izrazito praktičnom. Katja se sastoji od nekoliko dijelova. To su ogradica sa skidivom navlakom, poplun s navlakom i jastučnica, a zatim su tu i proizvodi za nadopunjavanje koji se dodatno kupuju, a podrazumijevaju jastučić i plahtu. Cijeli set zajedno s ovim dodacima ima sedam dijelova i košta svega 469,70 kn. Katja za sada dolazi u tri dezena, a glavne prednosti ove posteljine leže u činjenici da se radi o setu koji dolazi  s poplunom i ogradicom, a k tome se Katja odlično nadopunjuje s posteljinama Amy i Hana, jer se navlake  Amy i Hane mogu koristiti na ovoj posteljini, te mogu služiti kao dodatni set navlaka kod kupovine Katje ili naknadne kupovine ako već imate posteljinu Katja.

U obzir svakako uzmite i komplete posteljine Ema, Hana II, Barbara II, Florin II Bajka II Teddy, Amy II te opremu za kolijevku Venera.

Jastuci za bebe

Dobar izbor je jastuk iz naše proizvodnje! Tkanina Magic Baby jastuka je od 100% pamuka, dok je isti punjen poliesterom. Dimenzije su mu 56 x 36 cm te se kao i naš poplun pere na 40 stupnjeva i skuplja se -4% po dužini i -3% po širini.

Dekice za bebe

Odličan  izbor je Magic Baby dekica Nera. Riječ je o udobnoj i izrazito mekanoj dekici koja dolazi u dvije boje, plavoj i rozoj. Njome možete prekriti dijete tijekom boravka u krevetiću ili u šetnji, a odlična je i za putovanja.

U obzir svakako uzmite i dekice Mara, Paula, Sara, Petra, Iva te dvostranu dekicu Leu, kao i dekice brandova Cambrass, Sterntaler, Baby Mink i Stokke.

Baldahini za dječje krevetiće

Ne zaboravite da je točka na ‘i’ svakog krevetića ljupki baldahin. Baldahin je trenutačno apsolutni hit ako govorimo o ‘must have’ detaljima za uređenje dječje sobe, a ovo ne čudi jer je već ovaj detalj dovoljan da dječju sobu pretvori u bajkovito mjesto. Mame su oduševljene onim s potpisom brenda Jollein, no u našoj ponudi ćete naći baldahine iz hrvatske proizvodnje poput modela Hugo.

Ogradice za krevetiće

Postavite ogradicu na pod i igrajte se s djetetom ili jednostavno ponesite ogradicu u vlastiti krevet kako bi se udobnije namjestili ili zaštitili dijete od mogućih padova. Ogradica za krevetić će dobro doći i u krevetiću za igranje, a u kolijevci da i ne govorimo. Što se tiče ponude, možete birati između ogradica, odnosno zaštita za krevet naše proizvodnje i onih brandova Stokke, Cam i Safety 1st.

Vreće za spavanje

Bilo da odaberete vreću za spavanje iz naše proizvodnje ili onu stranih brandova nećete pogriješiti. Kao i u slučaju naših vreća za spavanje, u Sterntaleru posebnu pažnju pridaju visokoj kvaliteti materijala, s tim da Sterntaler nudi razne tipove vreća za spavanje – od onih koje se mogu nositi kroz cijelu godinu do onih koje imaju neku izraženu specifičnost, kao što su vreće za hladnije ljetne noći ili općenito ljetne vreće za spavanje. U obzir uzmite i Cambrass vreće za spavanje koje su pak kombinacija vreće za spavanje i dekice.

Gnijezda za bebe

Ako za neki baby proizvod možemo reći da je postao megapopularan i to u najkraćemmogućem roku, onda je to ‘baby nest’. No, treba reći da baby nest nije samo za spavanje, on je općenito tu kako bi maksimalno podignuo razinu udobnosti kad god je vaša beba u kolijevci. Zapravo, ne mora ni biti u kolijevci…možete  ga premjestiti i na svoj krevet pa i na kauč dok ste u dnevnom boravku. Odličan je za putovanja, i što je iznimno bitno, osim ugode pruža vašoj bebici osjećaj sigurnosti, pogotovo zahvaljujući svom ovalnom obliku koji podsjeća na bebino prvo okruženje.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.