Kada čujete iskustvo mame Ane Grgić sa Stokke kolijevkom bit ćete sigurni u jedno – ovo je uvjerljivo najbolji proizvod za bebe u povijesti!

0
1016
ana_grgic stokke sleepi naslovna

S proslavljenom cheficom i novom mamicom Anom Grgić već smo nekoliko puta imali prilike pričati na našem blogu, a ovaj put smo uistinu presretni da smo dobili tu čast  jer nam je Ana kroz ovaj intervju dala najbolji opis Stokke kolijevke koji postoji. Nakon samo jednog čitanja Aninih riječi postat ćete opsjednuti sa Stokke Sleepi i ako već nemate krevetić za svoju bebu, ovaj ćete sigurno poželjeti kupiti, a evo i zašto!

Kako to da ste se odlučili baš na ovaj tip kolijevke?

Prije svega zbog njegovog jedinstvenog izgleda i funkcionalnosti. Krevetić ima kotačiće pa ga lagano mogu staviti gdje god poželim. Ponekad ga provozam i do dnevnog boravka, ako mi je lakše ondje uspavati moju malenu Vitu. No, uistinu puno olakšava to što je lako pomičan. Mamama je svaka mala funkcionalnost bitna. Štogod može olakšati posao i dan s bebicom, dobro dođe i zahvalna sam do neba. Njegov ovalni oblik daje mi dodatnu sigurnost pošto nema oštrih rubova i kuteva. Mogućnost njihanja bebe je zakon, taj dio mi se osobito sviđa jer omogućava lakše uspavljivanje. A uz to, krevetić je prekrasan, vizualno, dizajnerski i bojom uklapa se u svaki interijer. Svi su oduševljeni kada uđu u njenu sobicu. Istovremeno je moderan, estetski elegantan i primjenjiv za bebinu sobicu, ali i kasnije za dječju.

Što vas oduševljava kod Stokkeove kolijevke i koja je njezina glavna prednost u odnosu na druge kolijevke?

Prvenstveno me oduševilo to što krevetić prati odrastanje djeteta, ima mogućnosti proširenja krevetića, a to znači da ne trebam svakih nekoliko mjeseci/godina mijenjati i kupovati novi krevetić. Investicija je višestruko isplativa. Ono što me posebno razveselilo je udobnost i prozračnost madraca i podnice. Često gledam svoju malenu kako blaženo spava i zavidim joj kako uživa. I što je najvažnije brzo zaspi i ne budi se često. Ima nešto magično u tom madracu. 🙂 Ovalni oblik mi pak pomaže da pomno pratim bebu iz svakog kuta. Šipke su odlično postavljene tako da bebina glavica ne može zaglaviti, da ima dovoljno zraka dok spava i da me vidi sa svih strana. Razmišljalo se o svakom detalju. Ma savršen je.

Što vas općenito oduševljava kod brenda Stokke?

Većina proizvoda za moju bebu je iz Stokke kolekcije. Kad je nešto kvalitetno, lijepo i funkcionalno, jednostavno morate imati sve jer znate da je to to i da će opravdati cijenu. Često sam znala slušati druge mame kako se muče s nekim stvarima za bebe, kako su teške za postavljanje i nošenje, ili pak nespretne za rukovanje, kako osjećaju da dijete nije sigurno u njima i sl., a Stokke svojim pametnim dizajnom, kvalitetom materijala i sigurnosnim rješenjima daje sve potrebno da se opustite i uživate i vi i bebica. Jednom kada kupite Stokke krevetić ili sjedalicu mirni ste do djetetove 7. godine života, to mi puno znači. Moram priznati da sam stvarno iskreno sretna kad god pogledam taj krevetić, jednostavno znam da je to bila pametna odluka.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.