Najveći hrvatski lanac dječje opreme obilježio je 30 godina postojanja

0
2507

Magic Baby je ove godine obilježio veliki 30 rođendan, a prošli mjesec proslavili su obljetnicu i uz svoju prvu bebu, obitelj, djelatnike, partnere, prijatelje! Direktor tvrtke, zahvalio je svima koji su pridonjeli razvoju magične priče i osvrnuo se na početke te faze odrastanja kroz koje je Magic Baby prošao kako bi postao najveći hrvatski lanac dječje opreme.

Početkom godine Magic Baby trgovine obradovale su kupce posebnim popustima, a vrhunac slavlja osigurali su kroz cijelu veljaču i nastavljaju do kraja godine. Razne pogodnosti i pokloni podijeljeni su u svim gradovima gdje se trgovine nalaze, a popuste su koristili i webshop posjetitelji. U listopadu 2019., tvrtka je okupila sve djelatnike, partnere i prijatelje na domjenku gdje je obilježen ovaj poseban ljubilej.

Direktor tvrtke

Direktor tvrtke, Željko Miljanović, tom je prigodom zahvalio svima koji su pridonijeli stavranju magične priče. Istaknutim djelatnicima podjeljene su nagrade.  U svom govoru, iznio je put kojim se gradio ovaj najveći hravtski lanac dječje opreme. „Za one koji ne znaju 1989. godine rodila se jedna beba po imenu Marko – moj sin. Ponuda dječje opreme je tada bila slaba te se upravo zbog toga rodila i ideja da našem tržištu ponudimo sve potrebno za bebe. I kako je rastao Marko, tako je rasla i naša firma.“ – ispričao je.

Magic Baby tim

„Počeli smo sa pelenama, igračkama, opremom, a 10 godina kasnije smo pokrenuli proizvodnju dječjeg namještaja i tekstila. Bili smo prepoznatljivi po vlastitom dizajnu i idejama – sve za naše bebe. Prva proizvodna linija zvala se „boja sna“. Prije 21 godinu smo prvi na ovim prostorima pokrenuli vlastitu proizvodnju dječje opreme u Kini pod brandom „Bertonne“. Firma postaje zastupnik i distributer više od 20 svjetskih brandova.

Dodjela nagrada istaknutim djelatnicima

Kroz 30 godina rada u veleprodaji, proizvodnji i maloprodaji, otvarali smo i zatvarali, preuređivali smo naše Magic Baby trgovine – tako da danas imamo prepoznatljivu mrežu istih. Otišli smo i korak dalje u maloprodaji i otvorili novi koncept – Magic Baby Premium za roditelje koji žele nešto više za svoju bebu. Prvi smo pokrenuli i web prodaju dječje opreme koja uspješno posluje i raste u Hrvatskoj i Sloveniji. Ovo sve ne bi uspjeli bez mojih divnih djelatanika u maloprodajnoj logistici, proizvodnji i u uredu. Moram istaknuti njihovu dugogodišnju lojalnost i predanost radu i posebno je važno istaknuti da je dio njih u našoj firmi duže od 20 godina, a mnogi su s  nama više od 10 godina.“ – nastavio je gospodin Miljanović. Istaknuo je da iako su prošle mnoge godine još se osjećaju mladi kao i njihove bebe kojima ugađaju da sretne odrastaju.

Tortu je razrezao upravo Marko – prva Magic beba. Nekadašnji vaterpolist, danas djeluje u tvrtci kao voditelj webshopa i veseli se novim izazovima i uspjesima. Ovom prilikom, čestitamo 30 godina Magic Baby obitelji i neka nam i dalje osiguravaju sve potrebno za naše bebe.

Prva Magic beba – voditelj webshopa

U nastavku donosimo zanimljivosti o vašim omiljenim trgovinama dječje opreme koje možda niste znali:

  • Prvi dućan „dječjih snova“ zvao se Media shop i otvoren je u centru Zagreba 1989. godine.
  • Ideja je počela sa rođenjem prve bebe obitelji i to sa potrebom za pelenama koje je Media-Commerce d.o.o. počela uvoziti u zemlju
  • Prva trgovina specijalizira se za dječju opremu pa tvrtka postaje zastupnik i distributer više od 20 svjetskih brandova. Mirna Maras – kuma je Magic Baby trgovina
  • Prije 21 godinu Media Commerce pokreće vlastitu proizvodnju dječjeg namještaja i tekstila, a hrvatska proizvodnja i danas lansira na tržište prepoznatljivi vlastiti dizajn i ideje posteljina i dodataka.
  • Kroz 30 godina rada u veleprodaji, proizvodnji i maloprodaji, magične trgovine pod brandom Magic Baby otvaraju se u većini trgovačkih centara u svim većim gradovima.
  • Prvi webshop u Hrvatskoj lansiran je 2012. godine sa osnovnom misijom da  sva dječja oprema bude dostupna i u dijelovima RH gdje nema trgovačkih centara.
  • 2018. godine otvoren je Prvi Magic Baby Premim store u Zadru. Kuma Premium trgovina je Doris Pinčić Rogoznica.
  • Ove godine Magic Baby ponuda postaje dostupna i za slovenske kupce putem on-line narudžbi na adresi: magicbaby.si
  • Danas maloprodajna mreža obuhvaća čak 15 trgovina i 2 webshopa
  • Možemo reći da Magic Baby ima najveću ponudu asortimana za bebe, jer se izbor proširio na više od 50 brandova.

Magic Baby ponuda nalazi se u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Puli, Varaždinu, Osijeku, Slavonskom Brodu, Šibeniku, Zadru, Zaprešiću, a on-line aosrtiman je dostupan svima. Zato zavirite u ovaj čarobni svijet i pronađite i vi sve potrebno za svoje bebe.

Magic Babyu čestitamo 30.rođendan i s veseljem iščekujemo novosti koje će i dalje pripremati za naše obitelji!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.