U potrazi ste za najmekšom dekicom i ručnikom? Onda je Jollein ono što vam treba

0
1094
baby in a jollien blanket

Ako ste u potrazi za savršenim tekstilom za bebe stanite ovdje. Ono što trebate je njemački brend Jollein koji postoji još od 1973., no svejedno ga krasi moderan pristup dizajnu. U njihovoj tvornici nastaju najmekše dekice, babynestovi, igračkice, tješilice, krpe trljačice, ručnici i vreće za spavanje. Ne znamo što nas više oduševljava kod svih ovih must have baby predmeta – njihova neodoljiva mekoća, šarmantan izgled ili umirujuće pastelne boje u kojima dolaze. No, Jollein ponuda ne staje ovdje – nude i razne ostale stvarčice poput baldahina i držača za iste, navlaka za autosjedalice, kišnih navlaka za kolica, nepropusnih plahti, foteljica, platnenih krpica, košara za stvari, setova za jelo i podbradaka svih vrsta, koji osim što su udobni, a to je glavna karakteristika baš svih Jollein proizvoda i lako se peru. Da, u Jolleinu su pravi stručnjaci za to da vašoj bebi pruže maksimalan osjećaj udobnosti, sigurnosti i sreće.

Jollein je tu da pruži utjehu i osjećaj sigurnosti vašoj bebi! Evo zašto ne možemo odoljeti njihovim igračkama, dekicama i ostalim proizvodima

Počnimo primjerice od Jollein tješilica.  Ovo je predmet bez kojeg bebe ne mogu, a ako vaš bebač ima neku svoju omiljenu onda znate kolike je noći ta tješilica provela u njegovim ili njezinim čvrsto stisnutim ručicama. Za buduće mame koje još nisu upoznate s ovim proizvodom, riječ je ‘prijelaznom predmetu,’ da to tako nazovemo, koji beba možete koristiti dok je još jako mala, odnosno premala za plišane igračke. Ona bebici u periodu od 6 mjeseci do godinu dana starosti pruža osjećaj sigurnosti. Ipak, je to razdoblje početka samostalnosti, odnosno polaganog odvajanja od konstante prisnosti i prisutnosti roditelja, a taj je period stresan za svako dijete. Tješilica smanjuje taj stres, daje utjehu i pomaže u što bezbolnijem prijelazu u novu fazu života te je od velike važnosti za djetetov emocionalni razvoj.

Jollein tješilica Softt Hippo - Light Grey

Za bebice koje su prerasle tješilice tu su razne mekane igračke, od onih običnih do glazbenih igračaka poput medeka koji se lako objesi za kolijevku.

Jollein muzička igračka Natural Bear - Grey

Kada smo kod kolijevki, jedna mama za opremu iste u Jolleinu može naći baš sve. Recimo, sada su jako popularni baldahini pa su fotografije s Instagrama na kojima se mame hvale bajkovito uređenim kolijevkama preplavile internet. Ova pomama za baldahinima ne čudi jer su zaista odlična stvar – tko bi rekao da samo jedan predmet može toliko naglasiti ljepotu baby kutka. No, ono što će vam za kolijevku, pa i izvan nje, trebati još više nego baldahin, je mekana dekica. Ona ne služi samo za utopljavanje, nego jednako kao i Jollein igračke pruža osjećaj sigurnosti, ali i udobnosti. U tom slučaju možete birati između klasičnih pamučnih dekica koje su nastale posebnih tehnikama tkanja što im pruža luksuzan izgled i primjerice modela za kojim su poludjele sve mame, a riječ o dekici – vreći u obliku medeka kojem bismo i mi rado poletjeli u zagrljaj, a kamoli bebica.

Jollein deka-vreća BEAR - Siva

Za dodatnu udobnost tu su i Jollein babynestovi, a udobnost je zagarantirana i ručnicima te krpama trljačicama ovog brenda.  Treba reći i to da u ovom popularnom njemačkom brendu ne brinu samo za udobnost, nego i za stanje bebine kože. Znate i sami da djeca imaju izuzetno osjetljivu kožu te su zbog toga pravilna njega i korištenje prilagođenih i blagih proizvoda od izuzetne važnosti, a tu ne mislimo samo na sredstva za kupanje i njegu općenito, nego i na proizvode u koje ćete kasnije umotati svoju bebu. Zato u Jolleinu posebnu pažnju pridaju  visokoj kvaliteti materijala, što dokazuju i njihove vreće za spavanje raznih modela – od onih koje se mogu nositi kroz cijelu godinu do onih koje imaju neku izraženu specifičnost, kao što su vreće za hladnije ljetne noći ili općenito ljetne vreće za spavanje.

Jollein Vreća za spavanje 90 cm

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.