Ova Instagram mama nam je savršena inspiracija! @daniella.ods ima brdo odličnih savjeta za mame u pokretu

0
1871
intervju sa daniellom ods

Samo jedan pogled na Instagram profil Danijele Šole Kušec dovoljan je da vas preplavi osjećaj nježnosti. Njezina malena Lara redovito osvaja najslađom baby facicom na svijetu, a niti ostali članovi Danijeline obitelji neće odbiti pozirati za potrebe njenog mommy bloga. Ova je Instagram mama inače fotografkinja pa je za očekivati da će imati savršen Insta profil, ali nešto je tu u pozadini što još više oduševljava osim savršenog vizualnog dojma – taj osjećaj ljubavi, sklada i sreće koji vas prožme dok prolazite kroz @daniella.ods profil. Ovo je očito prepoznala čitava Instagram zajednica jer Danijela ima preko 13 000 pratitelja na svom profilu, a s obzirom na to da je tolike mame prate morali smo ovu najdivniju, najnježniju mamu upitati za intervju.

1. Draga Danijela, može  par riječi o sebi i @daniella.ods Instagram profilu? Kako je sve krenulo …

Bok svima 🙂 Ja sam Danijela, mama sam male djevojčice Lare i dječaka Olivera. Već 9 godina bavim se fotografiranjem vjenčanja.  A kako je sve krenulo? Znate onu frazu koja kaže „Vaš posao govori puno o vama.“ U potpunosti se slažem s tim. Vjenčanja su ‘moja stvar’ i stvarno uživam u fotografiranju svih tih lijepih i spontanih trenutaka. Biti okružen stvarnim emocijama je najbolji osjećaj na svijetu. Tako se rodila i ljubav prema Instagramu, prvo sam se fokusirala na posao, a onda se rodila Lara i moj Instagram profil je postao potpuno baby. Sve se vrtilo oko majčinstva, Instagram više nije bio dovoljan da podijelim svoje misli, pa sam počela s pisanjem bloga. Bio je to pun pogodak iako sam na početku imala veliku tremu, nisam mislila da će me Instagram i blog dovesti do tu gdje sam sad. Tako da bih definitivno sve ponovila.

Bez kojeg baby proizvoda ne možeš zamisliti život?

Obožavam dječja kolica, imala sam priliku dosta njih isprobati i pisati recenzije. Na sreću i moji klinci se vole voziti u kolicima tako da definitivno ne znam što bi bez dobrih kolica. Uz naš užurban život, puno putovanja, bitno mi je da kolica ne zauzimaju puno prostora, da su čvrsta i lagana. S drugim djetetom sam otkrila i nošenje u maramama i nosiljkama, to je druga stvar koja mi pada na pamet. Mislim da ta dva proizvoda opisuju i mene kao osobu, bitno da smo u pokretu, a za ostalo ćemo lako 🙂

Koji proizvod iz MagicBaby ponude ti je vrh?

Uz super ponudu kolica za oko mi je zapeo još jedan vrhunski proizvod. Volim proizvode koji su korisni i minimalistički, tako da bih odabrala Stokke sklopivu kadicu. Mislim da je odličan izbor za male prostore, a isto tako ju možete nositi na put. Trenutno mi je na listi želja.

Najbolji savjet koji bi mogla dati novopečenoj mami?

Drage buduće i novopečene mame, slušajte svoje instinkte, jer vi najbolje poznajete sebe i svoje dijete. Nemojte puno čitati po forumima. Tamo ćete uvijek pronaći nešto što će vas nepotrebno zabrinuti.

Koja poznata mama ti je uzor?

Hmmm.. uhvatili ste me 🙂 Ne znam što bi odgovorila na ovo, zapravo ne pratim puno strane ili neke poznate mame, više volim ovako nas „obične“ mame. Obožavam provoditi vrijeme u društvu Ines (@more_less_ines) i Lili (@lilihalodecoration), prvo sam ih poznavala samo online, a sad se često vidimo i privatno. Mogla bih nabrojati tu još dosta Instagram prijateljstava, ali sačuvat ću ih za sebe 🙂

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.