Joie – sinonim za savršen omjer cijene i kvalitete, a osvaja modernim dizajnom

0
1983
Joie Chrome kolica lifestyle

Američki brand Joie stvoren je za mlade roditelje u pokretu, a ima nekoliko misija. Kao prvo, svjesni su toga da se novopečeni roditelji diljem svijeta svakodnevno nose s novim iskustvima, ali i izazovima te poteškoćama. Zato žele biti dijelom svih tih novih doživljaja i to upravo putem svojih proizvoda. To znači da se maksimalno trude kako bi olakšali roditeljstvo, bilo da se radi o kolicima koja su dovoljno praktična da ih uz uporabu što manje snage i živaca izvadite iz auta, i  s njima u rukama se uspete stepenicama u zgradi koja nema lift, ili o hranilici u kojoj će se vaš bebač osjećati maksimalno udobno, a koju ćete opet lako oprati i pospremiti.

Kao drugo, znaju da se novi roditelji susreću s brojnim financijskim izdacima pa u kreiranju svojih proizvodima žele doći do savršenog omjera kvalitete i financijske isplativosti. Ali to što su novčano pristupačni, ne znači da su Joie proizvodi išta manje lijepi. Dapače, izgledaju jednako turbomoderno, poput primjerice onih brendova Quinny, Mutsy i Maclaren. Također, u Joieu veliku pažnju u izradi proizvoda pridaju materijalima, a osim što se trude koristiti kvalitetne materijale, isti redovito prolaze testove sigurnosti, baš kao i Joie autosjedalice.

Kada već govorimo o kvaliteti materijala i sigurnosti, u Joieu ne mare za ove stvari samo zbog sigurnosti djece, nego i okoliša pa se u procesu proizvodnje trude što manje zagađivati prirodu. Ovu svjesnost za potrebe svijeta oko sebe prenose i na svoj odnos s roditeljima pa redovito prate njihove reakcije na proizvode koje nude te uvijek ističu kako im je mišljenje roditelja izuzetno bitno, a svaka sugestija dobrodošla. Uostalom, znaju da je svaki roditelj pa i svaka beba individualna osoba sa svojim specifičnim potrebama i željama pa se uvijek trude ponuditi soluciju koja će zadovoljiti sve vrste karaktera. Sve ovo čine s entuzijazmom jer su mnogi radnici njihove tvrtke, uključujući i one na vrhu, i sami roditelji pa se lako mogu staviti u kožu ostalih ljudi s djecom.

Što odabrati iz Joie ponude

Joie u svojoj ponudi nudi ne samo spomenuta kolica, hranilice i autosjedalice, već i njihaljke te putne krevetiće. Kako bi dobili dojam o proizvodima s Joie potpisom, istaknut ćemo samo neke.

Joie kolica Mytrax – Foggy Gray

Ova se kolica modernog dizajna mogu koristiti od rođenja pa sve do 36 mjeseci, odnosno od  0 do 15 kilograma, a krase ih brojne značajne karakteristike. To su prije svega jednostavno sklapanje jednom rukom pomoću ručke koja se nalazi na sredini sjedala i automatsko zaključavanje pri sklapanju. Nadalje, stoje uspravno u sklopljenom stanju, što je pravi spas za sve roditelje koji se vječito bore s nedostatkom slobodnog prostora. Kad smo kod slobodnog prostora, sama kolica imaju iznimno veliku košaricu koja ujedno ima jednostavan pristup. Dobro dođe i činjenica da se kočnica ovih kolica koristi jednom nogom, što je pravi spas za mame kojima su uvijek pune ruke stvari, bilo onih koje pripadaju bebi, bilo vrećicama iz supermarketa. Rukovanju pripomažu i suspenzije na svim kotačima, kao i opcija zaključavanja prednjih okretnih kotača.  Naravno, u dizajniranju ovih kolica pazilo se i na to kako će se osjećati sama beba pa imaju više položaja naslona, kao i krović s UPF 50+ zaštitom od sunca koji se može produžiti i uvlačiti te također sadrži prozorčić. Za dodatnu sigurnost tu je SoftTouch – pojas vezivanja u 5 točaka.

Joie kolica Mytrax Foggy Grey

Joie autosjedalica Traver Shield – Dahlia

Ova sjedalica zamamne burgundy ljubičaste boje napravljena je od prozračne tkanina te ima jastučić od memorijske pjene koji daje dodatnu udobnost i sigurnost. Udobnost pružaju i podstavljeni nasloni za ruke, a sigurnost obećavaju ISOSAFE priključci koji spajaju sjedalo na  ISOFIX točke automobila, kao i zaštita od bočnog udara koja pruža dodatnu sigurnost za glavu, tijelo i kukove. K tome, Guard Surround Safety™ paneli pružaju dodatne slojeve bočne zaštite. Sjedalica je inače pogodna za korištenje od treće do dvanaeste godine života, odnosno od 15 do 36 kilograma.

Joie autosjedalica Traver Shield

Joie autosjedalica I-Level – Navy Blazer

Ako pak trebate Joie autosjedalicu koja se može koristiti od rođenja, onda je model I-Level – Navy Blazer nešto što će vas sigurno oduševiti. Može se koristiti sve dok beba ne dosegne 13 kilograma, a njezine karakteristike su sljedeće. Kao, prvo kada govorimo o sigurnosti treba reći  da zadovoljava novi standard i – size ECE R129 / 00. Tu su i patentirana pjena Intelli-Fit ™ za bočnu zaštitu, kao i ekskluzivan Tri-Protect™ naslon za glavu koji nudi tri sloja sigurnosti. Kao drugo, pogodna je za korištenje u smjeru obrnutom od smjera vožnje od rođenja pa do 85 cm visine djeteta, ili do 13 kg težine bebe. No, lako se pretvara u nulti položaj sjedenja koji se može koristiti u vozilu ili na kolicima. Tu je i Grow Together™ naslon za glavu u više položaja, kao i sustav vezivanja pojaseva koji omogućava da se  podešavaju  istodobno, dok dodatno podešavanje pojasa nije potrebno. Općenito ovaj model krasi jednostavno vezanje pojaseva u tri točke s podstavljenim poklopcima, a novi će roditelji biti oduševljeni i činjenicom da ova autosjedalica ima kožnu ergonomsku ručku za nošenje, kao i odstranjivu zaštita od sunca sa zip – otvaračem koji dolazi zajedno s ISOFIX bazom.

Joie autosjedalica I-Level - Navy Blazer

Joie hranilica Mimzy LX – In The Rain

Vaše dijete će se osjećati ugodno u svakom obroku u ovoj praktičnoj visokoj stolici s čak sedam položaja visine. Uz to ima veliki pladanj koji se lagano može očistiti u bilo kojem trenutku, a možete ga namjestiti u tri položaja. Oduševit će vas i činjenica da su pladanj i navlaka perivi u perilicama, a zahvaljujući naslonu za noge i remenju u pet točaka, vaše dijete će se osjećati  ne samo ugodno, nego i  i sigurno u ovoj hranilici. Kako su u Joie maksimalno praktično, po potrebi hranilicu možete sklopiti i pospremiti do idućega obroka.

Joie hranilica Mimzy Lx in the rain

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.