Baby monitor

0
2676

Svaki roditelj drži do toga da su djeca najsigurnija kad ih možemo vidjeti i čuti, osobito ona mala. Zato su mnogim roditeljima uređaji za praćenje djeteta neophodna oprema u svakom kućanstvu.

Baby monitori i alarmi za bebe idealni su uređaji pomoću kojih možete ne samo čuti već i vidjeti vaše dijete, čak i onda kada se fizički ne nalazite u istoj sobi. Prednosti baby monitora su mnogobrojne, a kako biste to i sami uvidjeli, donosimo one najvažnije.

Prijenos slike i zvuka:

Recimo da je vrijeme za spavanje. Vaš mališan mirno spava u drugoj sobi, no odjednom začujete kašalj. Je li to simptom neke najobičnije prehlade ili se dijete zagrcnulo sa slinom? Štogod bilo u pitanju, većina će roditelja odmah zastati s poslom koji trenutno obavlja i provjeriti je li sve u redu. Safety 1st baby alarm-premiumZvučni monitori i alarmi vjerno prenose sve zvukove iz bebine prostorije. No, svaki put morate prekidati kućansku aktivnost koju obavljate. Baby monitori koji osim zvuka prikazuju i sliku, puno su korisniji jer vam omogućuju da istog trena odredite trebate li ići kod djeteta ili je sve u redu.

Osim toga, mnogim roditeljima ne pada najbolje povjeravanje djeteta dadilji za vrijeme dok su oni na poslu. Kad vas na duže vrijeme odvuče poslovni sastanak, možda ćete htjeti navratiti kući i provjeriti je li sve u redu. Uz video nadzor možete bez ikakvih problema i u bilo koje vrijeme uživo pristupiti sobi u kojoj se nalazi baby monitor i uvjeriti se da vaše zlato slatko spava prema uobičajenoj navici ili da starije dijete obavlja svoje domaće zadaće.

Manje stresa, više mira:

Odgajanje djece nekad može biti stresno, no baby monitor je tu kako biste stres i nesigurnost sveli na minimum. Uređaj je koristan i u noćnim satima te omogućuje roditeljima da bolje spavaju i odmore se za novi dan. babymoov-easy-careUz baby monitor roditelji se više ne moraju toliko često ustajati noću i provjeravati spava li beba, je li gladna, je li se upiškila i sl. Za većinu roditelja baby monitor je dodatni izvor mira i sigurnosti koji im daje mogućnost da napokon budu na više mjesta u isto vrijeme.

Promatranje bebe s bilo kojeg mjesta:

Korištenje baby monitora podrazumijeva da možete provjeravati sigurnost vašeg djeteta gdjegod se nalazili. To vam omogućuje slobodno kretanje te obavljanje različitih aktivnosti unutar i izvan kuće. Baby monitori snimaju bebin krevetić te zapis šalju na vaš mobilni uređaj, tako da vi bezbrižno možete završiti započeti posao.

Baby monitor prikladan je i koristan ako vaš mališan dijeli sobu sa starijim bratom ili sestrom. babycamera-babymoovKako ne bi došlo do neželjenog penjanja drugog djeteta u bebin krevetić, baby monitor je tu da roditeljima omogući pravodobno reagiranje i sprječavanje neželjenih situacija.

Kada je vaše dijete uhvatila neka prehlada, ako je alergično ili ima astmu, baby monitori (zvučni i slikovni zapis) omogućuju nadgledanje situacije te pomažu roditeljima da primijete eventualni astmatični napad, poteškoće u disanju, stalni kašalj ili nešto drugo.

Baby video monitori dostupni su u većini trgovina s dječjom opremom, stoga svakako nabavite barem jedan kako biste cijelo vrijeme mogli biti mirni i sigurni u to da je vaša beba dobro.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.