DORIS PINČIĆ ROGOZNICA KUMA PRVOG PREMIUM DUĆANA DJEČJE OPREME U HRVATSKOJ

0
2213

U Zadru je otvoren prvi Magic Baby Premium Store koji se, osim ponude najpoznatijih svjetskih ekluzivnih brendova, odlikuje i posebno osmišljenim interijerom.

 

Zadar, 27. srpnja 2018. – U petak je u Zadru u TC Supernova svečano obilježeno otvorenje prvog Magic Baby Premium Storea – luksuzni dućan dječje opreme, prvi takve vrste u Hrvatskoj.Kuma dućana bila je naša poznata voditeljica i glumica Doris Pinčić Rogoznica, koja je nedavno rodila svoje drugo dijete, kćer Gitu. U društvu poznatih Zadranki, pjevačice Ivane Radovniković i modne dizajnerice Klare Ivanović, Doris je razgledala pomno uređen interijer novog Magic Baby dućana te se oduševila ponudom najpoznatijih svjetskih ekskluzivnih brandova, a djevojke su zajedno razrezale Magic Baby tortu.

 

Magic Baby najveći je hrvatski lananc dječje opreme, a naše trgovine odlikuje ekskluzivno uređenje sa specifičnim interijerom koji stvara ugodan ambijent sa širokom ponudom dječje opreme i igračaka te svih ostalih proizvoda za bebe i malu djecu starosti do otprilike 5 godina. U svojoj ponudi imamo sve potrebno za početak jedne mlade obitelji, a vole nas i bake, djedovi, tete, prijatelji. Ponuda uključuje top modele brendova Stokke, Babymoov, Bugaboo, Britax/Römer, Cosatto, Goki, Maxi-Cosi, Mima, MacLaren, Neonato, Sterntaler i mnoge druge.

Osim ekskluzivne ponude Magic Baby Premium Store u Zadru odlikuje i pomno osmišljen interijer koji potpisuje cijenjena arhitektica Koraljka Demel Zadro. Osmislila je novi, prepoznatljivi koncept za uređenje trgovina Magic Baby Premium, koji ima prilagodljiv sustav elemenata uređenja. Iskustvo kupovanja u Magic Baby Premium je drugačije, jer roditelji, bake, djedovi imaju mogućnost sjesti za stol i dogovoriti detalje, ili za taj isti okrugli bijeli stol mogu smjestiti djecu da crtaju, dok oni u miru razgledaju ponudu. Ostvarili smo prostor koji svojim elementima uređenja unosi element prirodnog materijala i neutralnih tonova, koji su okvir za izlaganje mnoštva zanimljivih proizvoda, a koji bi bez tog unificirajućeg elementa stvarali kakofoniju šarenila.

„Magic Baby Premium Store dugo je planirani projekt, jer kroz iskustvo, slijedimo i pažljivo osluškujemo savjete naših dragih roditelja i primjećujemo kako se njihove želje razlikuju prema brandovima koji odgovaraju njihovom načinu života.

Danas mame traže najbolje za svoju bebu i žele posebno osmišljen stil i dizajn koji smo željeli objediniti na jednom mjestu. U našem Premium storeu, moguće je izabrati proizvod po želji i naručiti direktno iz tvornice. Ovdje je riječ o najpoznatijim svjetskim brandovima kolica koja voze javne ličnosti po cijelom svijetu – Zašto ne i naše mame? Premium omogućuje da se osjećaju posebno, jer one to zaista jesu!“, objasnio je Željko Miljanović, direktor Magic Baby-a.

www.magicbaby.hr

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.