Zašto odabrati Tiny Love zvečke i koliko je Instagram uistinu od pomoći u majčinstvu otkrila nam je mama Ivona koja ujedno ima savjet koji će oduševiti baš sve mame!

0
1498
mama ivona intervju naslovna

‘Drage mame nemojte biti previše stroge prema sebi – radite divan posao’, savjetuje nas mama Ivona u ovom intervjuu, a mi se s ovom tvrdnjom ne možemo više složiti jer svakoj od nas ovo treba iznova ponoviti. Zašto su pak Tiny Love zvečke onaj tip igračke koje vaše dijete neće ispuštati iz ruku, pomaže li uistinu Instagram u majčinstvu te na koji način i što je najteži, a što najljepši detalj majčinstva, saznajte u recima koji slijede.

Može prvo par riječi o sebi?

Ivona Milotić, 28 godina. Po struci magistra hrvatskog jezika i književnosti. Zaljubljenik u fotografiju, umjetnost, uređenje doma i prirodu. Majka dječaka Kaia.

mama ivona intervju 1

Nedavno ste kupili našu zvečku. Kako to da ste se odlučili baš na ovaj proizvod i koliko vam je isti pomogao?

Zvečke Tiny Love imamo dvije i istina je da ih nismo kupili, već smo ih dobili na poklon.  Sob i bubamara, a svaka ”ispušta” drukčiji zvuk kada ih zaljuljate. Malac ih obožava i stalno ih premještamo. Ako je u babygymu tada su tamo, kada se vozimo zakačimo ih na autosjedalicu, a u šetnji su s nama na kolicima. Pretpostavljam da su mu zanimljive upravo zbog svoje namijene – da proizvode zvuk, a bubamara ga vjerojatno privlači i svojom crvenom bojom.

mama ivona intervju 4

Što je najljepša, a što najteža stvar kod majčinstva?

Majčinstvo je istovremeno najdivnija i najteža stvar koja mi se je dogodila. Istina je da, kada ste majka, nema te stvari koju ne biste napravili za vaše dijete i koja bi vam bila teška. Zaista, to malo biće je valjda jedino biće za kojeg vam ništa nije teško, za koje ćete, iako ste umorni – ustati da biste ga nahranili, igrali se s njim, dali mu svu pažnju koju on u tom trenutku treba. Izazovan je svaki dan, pogotovo na početku kada se borite s nedostatkom sna, navalom emocija i svim novostima vezanima za brigu oko djeteta, no kada vam vaše dijeti uputi osmijeh onda znate da radite sve baš onako kako treba.

Je li Instagram od velike pomoći u majčinstvu?

Instagram je odlična platforma za govor o majčinstvu i divno je što toliko žena dijeli svoja iskustva – od same trudnoće, poroda, dojenja/ne dojenja pa do raznih metoda odgoja. Upravo to dijeljenje iskustva pruža vam određenu podršku – to vas ohrabruje i daje vam snagu jer znate da niste jedina mama koja prolazi kroz određene krize ili koja se susrela s nekim poteškoćama.

Također, tu su i razni edukatori, psiholozi, pedagozi koji vode svoje profile i blogove s raznim savjetima koji mogu biti od pomoći. Mame s raznim DIY projektima putem kojih možete educirati djecu o određenoj temi, ali i one mame koje pišu recenzije o dječjim proizvodima.

mama ivona intervju 7

Savjet svim mamama za kraj?

Drage mame nemojte biti previše stroge prema sebi – radite divan posao. I najteži. Dajte djeci više svog vremena, a manje materijalnih stvari jer kada odrastu čega će se oni sjećati? Sigurno ne koliko je skupa bila neka igračka.Sjećat će se vremena koje ste proveli s njima.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.