Želite od dječje sobe napraviti prizor iz bajke? Onda vam obavezno treba baldahin, ali i još pokoja sitnica!

0
2414
AT4 soba Pirate

Obojili ste zidove u dječjoj sobi i nabavili baby alarm, odnosno monitor putem kojega ćete pratiti svoje dijete kako bi uvijek bilo sigurno, a vi bezbrižni prilikom obavljanja svakodnevnih aktivnosti u kući ili tijekom noći. Našli ste i zgodnu svjetiljku koja će puštati prigušeno svjetlo tijekom noćnih dizanja i osigurati ugodnu, umirujući atmosferu u sobi, možda i kakav šarmantan tepih ili fotelju u koju ćete se vi zavaliti tijekom boravka u sobi.

No, sada slijedi pravo pitanje: Kako, odnosno kojim baby proizvodima ukrasiti dječju sobu da izgleda kao ona iz snova (ili s Instagrama), a  da opet bude maksimalno funkcionalna i naravno moderna?

Baldahin

Baldahin je trenutačno apsolutni hit ako govorimo o must have detaljima za uređenje dječje sobe. Ovo nas ne čudi jer je već ovaj detalj dovoljan da dječju sobu pretvori u bajkovito mjesto. Svaku će kolijevku učiniti ljepšom, bilo da se radi o klasičnom drvenom bijelom krevetiću četvrtastog oblika, popularnoj okrugloj Stokke Sleppi kolijevci  u bijeloj i smeđoj boji ili modernoj kolijevci Cam Cullami. Također možete birati između raznih boja. Neke će mame oduševiti roza, druge će se držati klasične bijele, a mame koje su se povele sivo – bijelim trendom u uređenju domova i dječjih soba mogle bi odabrati onu sivu. Baldahini su ujedno i praktičan odabir jer mnogi modeli sadrže i mrežu protiv komaraca.

Jollein baldahin Voile

Ormar

Ako ste se upustili u opremanje dječje sobe, onda vam svakako treba i praktičan, a opet lijep ormar koji će se lako prilagoditi svakom tipu uređenja. Ormari brenda AT4 odličan su izbor, a dolaze u nekoliko modela. Model Pirate u bijeloj boji moderan je  i vrlo praktičan odabir.  Sadrži šest polica, uključujući četiri s podesivom visinom, i jednu otvorenu nišu na vrhu. Stranice i police izrađene od melaminske iverice i čvrste lakirane bukve, a osim praktičnošću oduševljava i minimalističkim modernim dizajnom.

At4 ormar Pirate - bijeli

Za roditelje koji vole rustikalniji, ali opet  moderan tip uređenja tu je model  Carnaval od breze. On  sadrži šest polica od kojih su četiri podesive po visini, odjeljak sa šipkom za vješalice i odjeću, te nišu za skladištenje na vrhu.

Kutak za igranje

Ogromna plišana igračka u kutu i velika mekana dječja fotelja jednako su popularan detalj u dječjim sobama, kao i prethodna dva. Općenito je zgodno da vam bebač ima kutak za igranje u svojoj sobici. Na početku, kada je beba još mala, u ovom kutku za igranje može biti samo vrtić za igranje, kasnije ga zamijenite s edukativnim madracem, a kada skroz naraste možete joj tu složiti stolić i stolicu za kojima se može igrati i crtati. U svakom slučaju ovaj će kutak, ako ne i cijela soba, sigurno biti prepun igračaka. Što se tiče odabira igračke, kao što i sami znate, čitavo je more proizvoda koji dolaze u obzir – zvečke, igračke na klip i ostale viseće igračke, plišanci, puzzle, razni oblici za slaganje, autići, kamiončići, lutkice, kućice, vibrirajuće igračke, igračke koje ispuštaju zvukove, glazbene igračke, igračke za nosiljku ili kolica pa čak i dječja ljuljačka… Sve ovo ćete naravno kupovati ili dobivati na poklon postepeno, odnosno sukladno uzrastu bebe.   

Jollein fotelja Canvas - Vintage Pink

Komoda

Komoda za previjanje je jedan od onih proizvoda bez kojih jednostavno ne možete. Osim što vam treba udobna, a opet praktična površina za prematanje bebe, komoda, odnosno stol je ujedno i mjesto u kojem možete odložiti hrpu baby stvari, a kada dijete odraste lako se prenamijeni u običnu komodu koja će dobro doći svakoj dječjoj sobi. Tako se primjerice komoda Stokke Care, kada beba poraste, može koristiti kao stol, polica za knjige pa čak i kao stalak za televiziju.

Stokke Care komoda za previjanje

Baby Art

Na već postojeću komodu u sobi ili onu koju ćete kada beba poraste prenamijeniti u običnu komodu ćete sigurno poželjeti odložiti mnoge uspomene. Zato su Baby Art proizvodi odličan izbor jer ćete primjerice dvostrukim okvirom u sklopu kojeg se nalazi fotografija vaše bebe i otisak njezine nogice, ne samo urediti prostor, nego ga i ispuniti emotivnim sjećanjima.

Baby Art My Baby Touch Honey

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.