‘Baby corner’ nemoguće je osmisliti bez ova tri glavna proizvoda!

0
896
baby corner

‘Baby corner’ nemoguće je osmisliti bez tri glavna proizvoda – kolijevke, ormara i komode za previjanje. Bez obzira na to na koji se brend i model odlučili, jedno je nepobitno – kolijevka, ormar i komoda za previjanje apsolutno su nužni, a ovo su neke od ideja koje će vam sigurno pomoći u odabiru.

Ormar

Ono što vam treba je praktičan, a opet lijep ormar koji će se lako prilagoditi svakom tipu uređenja. Ormari brenda AT4 stoga su savršen izbor. Model Pirate u bijeloj boji moderan je  i vrlo praktičan odabir.  Sadrži šest polica, uključujući četiri s podesivom visinom i jednu otvorenu nišu na vrhu. Stranice i police ovog ormara izrađene su od melaminske iverice i čvrste lakirane bukve, a osim praktičnošću oduševljava i minimalističkim modernim dizajnom.

https://media.magicbaby.hr/media/catalog/product/cache/b813e6ac28c1f6f41651c2ef5838c9ff/a/t/at4_ormar_pirate_-_bijeli_1.jpg

Za roditelje koji vole rustikalniji, ali opet  moderan tip uređenja tu je model Carnaval od breze. On  sadrži šest polica od kojih su četiri podesive po visini, odjeljak sa šipkom za vješalice i odjeću, te nišu za skladištenje na vrhu.

https://media.magicbaby.hr/media/catalog/product/cache/b813e6ac28c1f6f41651c2ef5838c9ff/a/t/at4_ormar_carnaval_-_bijeli_1_2.jpg

Osim modela Carnaval i Pirate brenda AT4, svakako uzmite u obzir i model Medo brenda Cam.

Cam ormar Medo bijeli - G230

Komoda za previjanje

Komoda će vam služiti ne samo za previjanje, već i za kupanje, ali i pohranu stvari, a za što sve jedna komoda može poslužiti, svjedoče Lisabon stol za previjanje i to iz naše proizvodnje, kao i  Malaga, komoda za previjanje, također iz naše proizvodnje. Lisabon tako služi kao stol za previjanje i kupanje te sadrži kadicu, kao i podlogu za previjanje koje su sastavni dio proizvoda. Kada dijete odraste lako maknete podlogu te komodu nastavite koristiti samostalno.

https://media.magicbaby.hr/media/catalog/product/cache/b813e6ac28c1f6f41651c2ef5838c9ff/L/i/Lisabon_bijeli.jpg

Kao i prethodni model, Malaga se može  koristiti ne samo za prematanje, već i za kupanje te također sadrži četiri praktične ladice. I nju nakon što dijete naraste možete koristiti samostalno bez podloge za previjanje, a kotačići s kojima dolazi omogućit će lako prenošenje iz sobe u sobu.

https://media.magicbaby.hr/media/catalog/product/cache/b813e6ac28c1f6f41651c2ef5838c9ff/m/a/malaga_bijela.jpg

Ako ste pak očarani brendom AT4, zašto ne kupiti i ormar i komodu ovog brenda!? Komoda za previjanje Carnaval, odlično će pristajati uz ormar istoimenog naziva, a k tome je dobar odabir iz više razloga. Riječ je o praktičnoj i elegantnoj komodi za prematanje s mogućnošću uklanjanja okvira za podlogu. Kada ju beba preraste pretvorite je u klasičnu komodu! Možete ju koristiti kao pohranu nakon što vaše dijete prođe dob pelena, a do tad ćete se iznova oduševljavati činjenicom da vam je uz ovu komodu sve na dohvat ruke.

AT4 komoda za previjanje Carnaval - bijela

Moderan izgled  komode Pirate  stvorit će toplu i ugodnu atmosferu u dječjoj sobi ili ‘baby corneru’, a krase ju karakteristike kakve krase i prethodni model.

AT4 stol za previjanje Pirate - bijeli

Camova komoda za previjanje s modernim dizajnom Medo odlično će se slagati s Camovim ormarom Medo, no krasi ju i sljedeće! Ima tri ladice s kotačićima, mekanu pvc podlogu, poklopac s mehanizmom za zaštitu od pada, prostranu kadicu za bebe s dva anatomski dizajnirana sjedala idealna za bebe u dobi od 0 do 12 mjeseci, pretinac za odlaganje, cijev za odvod s čepom, drvenog medvjedića i ručkice u obliku medvjedića.

Kolijevka

Uz bijeli ormar i komodu za previjanje, odlično će ići i jedna klasična bijela kolijevka, poput dječjeg krevetića Kristina. Ovaj dječji krevetić izrađen je od masivnog drveta bukve te je obojan visokokvalitetnim bojama koje su sigurne za djecu, a suvišno je govoriti da pristaje uz svaki stil dječje sobe. Krevetić ima i kotače za lakše premještanje, a podnica krevetića podesiva je na tri razine ovisno o starosti djeteta. Jedna bočna stranica također je podesiva po visini što je pogodno za roditelje novorođene djece.

Dječji krevetić Kristina - bijeli

Uz ormar i komodu za previjanje Medo brenda Cam, odlično će pristajati i Camova kolijevka Medo, iako će se ista naravno dobro snaći i s nekim drugima brendovima. Nju pak krase dvije pozicije visine madraca, pretinac,  dvije  bočne stranice koje se mogu spuštati i četiri kotačića, od kojih su dva s kočnicom. Svakako treba spomenuti i to da je napravljena od  netoksičnih materijala, dok joj je podnica od bukve.

Cam krevetić Medo bijeli - G210

AT4  također u svojoj ponudi nudi dječji krevetić i to u više boja i modela. Model Carnaval tako dolazi u dvije boje, čistoj bijeloj, kao i onoj u boji breze, a posebnost ovog modela leži u činjenici da je podnice  moguće postaviti na tri nivoa, što će vam omogućiti pristup djetetu bez dodatnog saginjanja. Slojevita posteljina ovog krevetića tu je za bolju ventilaciju madraca i optimalnu udobnost spavanja, dok svakako trebati spomenuti i to da  AT4 koristi samo akrilne boje, odnosno boje na bazi vode.

Ne zaboravite da je točka na ‘i’ svakog krevetića ljupki baldahin, dok svakako bacite oko i na šarolik izbor posteljine, madraca, ogradica i dekica koje imamo u svojoj ponudi jer ćete uz iste lako, a opet često moći mijenjati izgled ne samo kolijevke, već i cijelog baby kutka.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.