OD SJEDENJA DO DRIJEMANJA UZ 1 KLIK

0
4720

TINY LOVEPREDSTAVLJA LUXE 3U1 ROCKER-NAPPER u Magic Baby ponudi!

OD SJEDENJA DO DRIJEMANJA UZ 1 KLIK!

new logo_2016

Dorel Juvenile, dio Dorel Industries (TSX: DII.B, DII.A), izjavljuje kako Tiny Love, vodeći internacionalni brand proizvoda za bebe, predstavlja inovativni LUXE 3 u 1 Rocker-Napper.

Tiny110117N__229

 

Stilski i praktičan Rocker-Napper je savršena pomoć za mirnu i sretnu bebu. Prilagodljiv i lako prenosiv Rocker-Napper se jednostavno iz položaja za spavanje prebacuje u zabavnu njihaljku ili ležaljku. Napravljen od premium materijala, najprodavaniji Rocker-Napper sad je potpun u novome LUXE izdanju.

 

BESKRAJNI TRENUCI UDOBNOSTI

3 U 1 Rocker-Napper pretvara se samo jednim klikom u drugu funkciju primjene, dok vibracije umiruju bebu, u bezbrižan san. Kad je vrijeme za buđenje, prebacite Napper u ležaljku kako bi se vaše dijete smijalo. Za dodatnu zabavu, prebacite u Rocker funkciju i zbižite se ljuljanjem. Kako bi beba bila oduševljena tijekom dana, Rocker-Napper sadrži svjetla i glazbu, ali i Tiny Pioneers – mekane igračke koji se lagano njišu nad vašom bebom. Ukoliko beba želi sjediti, drijemati ili igrati se  – LUXE 3u1 Rocker-Napper je stvoren za sve.

ZA PRAKTIČNE RODITELJE S LJUBAVLJU

rocker decor_3position

  • Napravljen je od premium tkanina koje pružaju udobnost, ali i stilski dizajn.
  • Lagan, lako prenosiv i čvrst dizajn omogućuje dugotrajnu upotrebu.
  • Održavanje u perilici rublja omogućuje da umetak za sjedalo lako čistite.

“LUXE 3u1 Rocker-Napper je dizajniran prema potrebama bebe i cijele obitelji. Omogućuje da je beba u blizini bez obzira na to da li se opušta i drijema ili se smije i igra,” govori Karin Schifter-Maor, voditeljica marketinga, dok opisuje Rocker-Napper. “Htjeli smo da se Napper prebacuje iz sva 3 načina primjene na najbrži i jednostavniji način, baš kao što bebine potrebe zahtjevaju. ”

O TINY LOVE

Tiny Love je globalni brand proizvoda za bebe osnovan 1991. godine, a sad je dio obitelji Dorel Industries. Tiny Love se bazira na pametnim rješenjima koji odgovaraju roditeljima te potrebama i razvoju beba od rođenja do otprilike 24 mjeseca starosti. Brand je primio mnoge nagrada za maštovite proizvode koji pomažu razvoju beba i poznati su po tome što potiču roditelje da uživaju satima u vremenu za igru sa svojom djecom.

O DOREL JUVENILE

„Diljem svijeta, mi brinemo za dragocjeni život.“To je dnevna misija 7,500 zaposlenika ove industrije. „Mi brinemo za proizvode koji omogućuju roditeljima ugodnije trenutke sa njihovom djecom.“ Dorel Juvenile portfelj sastoji se od različitih brandova sa raznim cjenovnim rangom i inovativnim dizajnom, uz podršku odličnih distributivnih kanala. Dobro poznati i jaki brandovi grupacije su:  Maxi-Cosi, Safety 1st, Quinny i Tiny Love, koji su upotpunjeni regionalnim markama poput Cosco, Angel, Bébé Confort i Infanti,  a dostupni su u više od 100 zemalja.

Dorel Juvenile je dio Dorel Industries, Inc. (TSX: DII.B, DII.A). Dorel stvara stil i uzbuđenje u jednakoj mjeri sigurnosti, kvalitete i vrijednosti. Dorel zapošljava otprilike 10,450 ljudi u lokalnim podružnicama u 25 zemalja svijeta.

 

Uživajte u Tiny trenucima uz www.magicbaby.hr

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.