Bugaboo – kolica za moderne mame u pokretu! Saznajte zašto ih i poznate zvijezde obožavaju!

0
4841
Bugaboo Cameleon kolica

‘Naša misija jest i uvijek je bila, omogućiti vam da se krećete slobodno’, ponosno kažu u brendu Bugaboo. I zaista, ako je nešto potrebno današnjim roditeljima, onda je to sloboda pokreta. Naime, moderne mame, ali i tate, jako dobro znaju da je danas, više nego ikad prije, spojiti radne obaveze, brigu za dijete te kvalitetan privatni život, pravi izazov.  Ovo posebno znaju oni roditelji koji su uvijek u pokretu, bilo da mnogo rade i putuju, bilo da izvan posla vode aktivan život ispunjen aktivnostima u prirodi i sportom.

Moderan i praktičan Bugaboo želi doskočiti u pomoć upravo takvim roditeljima, a kako se i mi uvijek rado krećemo u smjeru inovacija, odlučili smo ga uključiti u svoju ponudu.

No, ono što osvaja kod Bugabooa nisu samo besprijekoran futuristički dizajn koji će olakšati dinamiku modernog života, nego i iznimna razina udobnosti te nepogrješiv osjećaj za sofisticiranost i stil. Što se tiče konkretne ponude, ovaj vam brend nudi kolica, ali i prtljažni sistem koji je odličan za roditelje koji puno putuju. Ovi potonji dobro znaju koliko putovanje može biti stresno, no uz Bugaboo gdje god da odete, i najdulji put bit će ugodno iskustvo. Što mislimo pod time? Pod time ponajviše mislimo na činjenicu da su ova kolica, kao i svi proizvodi s potpisom ovog brenda, odlična za sve terene, dok su materijali od kojih su napravljena savršeni za sve vremenske uvjete od jakog sunca preko kiše do ekstremne hladnoće i snijega.

bee5 u šetnji

Nepropusni materijali u svim bojama duginog spektra zaista će vam biti spas u svakoj prilici pa čak i u neočekivanim vremenskim uvjetima ili dalekim destinacijama. S ovima kolica doslovno možete na Mars, bez da se pritom upitate: Imam li sve što trebam? U tom duhu, bez obzira hodate li gradom,  šećete li šumom ili pješčanom plažom, Bugaboo je tu prvenstveno da vam olakša život, ali i samo putovanja bez obzira na odabranu destinaciju. Iznenadit će vas koliko su praktična za korištenje, ali i funkcionalna te napravljena po najvišim standardima kvalitete. Unatoč svemu, začuđujuće su lagana te teže oko 9 kilograma te su jednostavno sklopiva pa se u tren oka mogu preobraziti u manju dimenziju.

Koliko su savršena dokazuje i činjenica da su mnoge poznate mame poludjele za njima pa Bugaboo obožavaju celebovke od naše Anamarije Asanović preko glumica Sienne Miller i Kate Hudson do prekrasnog modela Lily Aldridge. One dobro znaju da iza Bugabooa stoji 15-godišnja tradicija koja je u 90-ma svijetu predstavila sasvim novi koncept kolica – nešto dotad nikad viđeno. Stoga, ako se pitate postoji li išta savršenije za moderne, urbane mame, naš odgovor je:  Sumnjamo! Isprobajte Bugaboo i olakšajte si život.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.