Britax Romer – brand čije su autosjedalice sinonim za sigurnost

0
581

Prvi i osnovni cilj brenda Britax Romer je da djeci i roditeljima osigura sigurnost na cesti. Zato nas i ne čudi da ovaj proizvođač dječje opreme uvijek prolazi na svim testovima, a osim što je poznat kao jedan od najsigurnijih proizvođača auto sjedalica, iz njegove tvornice stižu i kolica te putni 3 u 1 sistemi.

S proizvodnjom su počeli još davne 1930. pa možete zamisliti koliko iskustva imaju iza sebe. Od razvoja Britax Römerove prve dječje auto sjedalice 1966., sigurnost djece je njihov prioritet.

Sve te godine nisu posustali u kvaliteti, niti su štedjeli kada govorimo o troškovima, trudu i materijalima. Što se tiče zemlje proizvodnje, Britax Römer je predan proizvodnji u Europi. Godine 2016. preselili su novo sjedište u Leipheimu u Njemačkoj. Ovaj novi pogon omogućuje proizvodnju 90 % auto sjedalica u Njemačkoj. Proizvodnjom koja je smještena u srce Europe dokazuju koliko brinu o sigurnosti i visokoj kvaliteti svojih proizvoda.

Proizvedeno s pažnjom

Ono čemu također pridaju pažnju su visoka razina higijene u samoj proizvodnji od početka do kraja procesa. Koliko paze na sigurnost ne samo od mikroorganizama, nego i od opasnosti na cesti dokazuje činjenica da su 2017. kreirali jedan od najmodernijih i tehnički najinovativnijih centara za provjeru sigurnosti dječjih sjedalica.

Napore koje su uložili u ovom području tijekom proteklih nekoliko godina prepoznali su testovi potrošača kao što je Stiftung Warentest u Njemačkoj, gdje kontinuirano osvajaju najviše ocjene u kategoriji kemikalija.

Svaki model kolica opsežno je testiran za različite klimatske, temperaturne, vremenske i cestovne uvjete. Osim toga, postavili su stroga ograničenja za više od 500 kemikalija za koje provode ispitivanja u neovisnim laboratorijima u skladu s općim testnim protokolom, koji pokriva sve zakonske zahtjeve kao što je REACH.

Briga o okolišu

Poseban ponos Britax Romer-a je ‘GREEN SENSE’ linija proizvoda koja uključuje vrhunske navlake od 100 % recikliranog poliestera.

Do 138 plastičnih PET boca po proizvodu pretvoreno je u meku pređu koja se zatim obrađuje kako bi se stvorile vrhunske tkanine izrađene od 100 % recikliranog materijala.

Našu široku ponudu Britax/Römer proizvoda možete pogledati OVDJE.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.