Lunilou je stigao u Magic Baby trgovinu – ekološki osviješten brend

0
545

S veseljem predstavljamo najnoviji dodatak u našoj ponudi – domaći brend ekološki osviještene odjeće, lunilou. Ovaj obiteljski brend nastao je iz osobne potrebe za prirodnim i nježnim materijalima namijenjenim najmlađima, noseći istovremeno snažnu poruku o ekološkoj odgovornosti.

Lunilou, kao obiteljska tvrtka, započela je s radom 2015. godine kada su dvije sestre odlučile kako je potreba za organskom odjećom za djecu postala sve veća nužnost, a ne samo želja. Jedna od misija kojom se tvrtka vodi kroz godine jest očuvanje naše planete, počevši od nas samih koji malim koracima možemo promijeniti svijest ljudi o našoj planeti.

Za svaku kolekciju, počevši od prve pa sve do danas, pažljivo su birali najfiniji organski pamuk, koji svojom udobnošću i prozračnošću čini savršenim izborom za sve koji traže prirodne i ekološki prihvatljive alternative u svojoj odjeći. Noseći lunilou organsku tkaninu, ne samo da uživamo u udobnosti i kvaliteti koju nudi, već također doprinosimo čišćoj i zdravijoj budućnosti. Od održivih poljoprivrednih praksi do procesa bojanja bez toksina, organska tkanina utjelovljuje odgovoran pristup modi koji poštuje i ljude i planetu. 🌍💚

📍 Otkrijte čaroliju lunilou kolekcije UŽIVO u Mall of Splitu!

Posjetite prekrasan kutak lunilou branda u Magic Baby trgovini te otkrijte čaroliju ekološki osviještene mode. 🛍️✨

U četvrtak, 07.12.2023., pridružite nam se na event koji se održava od 17:00 do 18:00 sati. Pozivamo sve naše dragocjene kupce da uživo istraže široku ponudu.

Vidimo se!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.