Manchester City predstavlja Joie kao službenog partnera za imenovanje stadiona Academy Stadium!

0
594

Joie Stadium nije samo sportski objekt; to je mjesto gdje se stvaraju obiteljske uspomene i gdje nogomet postaje igra koja spaja generacije.

Joie Stadium jedini je namjenski izgrađen stadion u Ženskoj Super ligi i prvi koji ima partnera za imenovanje.

Novi višegodišnji ugovor produžetak je trenutnog Joie partnerstva s Manchester City Women koje je započelo u ožujku s kojime je Joie proglašen službenim obiteljskim partnerom kluba

Cijeli Manchester City ženski tim, uključujući kapetanice Steph Houghton, Chloe Kelly i Demi Stokes, obilježili su ovu veliku prekretnicu rezanjem goleme narančaste Joie mašne koja je obavijala novoimenovani stadion. ⚽

Ovo označava sljedeću fazu višegodišnjeg partnerstva između Joie i Manchester City-ja jer se zajedno obvezuju uvesti i poboljšati usluge prilagođene obiteljima na stadionu koji gradi na M. Cityovoj predanosti pružanju najboljeg mogućeg iskustva na dan utakmice za navijače svih uzrasta na svim stadionskim objektima. 💗

Otvoren 2014. kao dio klupskog kontinuiranog ulaganja u East Manchester i Etihad Campus, stadion kapaciteta 7000 gledatelja jedini je namjenski izgrađeni stadion u Ženskoj Super ligi i dom je Manchester City Women. Osim toga, na stadionu se također igraju mnoge utakmice City’s Elite Development Squad i mladih momčadi.

Gavin Makel, generalni direktor, Manchester City Women, rekao je: “Danas je zaista značajan trenutak za Manchester City, budući da pozdravljamo Joie kao službenog partnera za imenovanje stadiona. Ne samo da je ovo veliki trenutak za Manchester City Women nego i za klub šire jer stadion mijenja ime po prvi put od svog otvaranja 2014. godine.

Partner ženskog tima od ožujka ove godine, Joie dijeli našu predanost obiteljskim vrijednostima i visokim standardima i drago nam je što je brend odlučio produžiti suradnju.

To je daljnji odraz važnosti, rasta i komercijalne privlačnosti Manchester City-ja za žene i šire ženske igre i uzbuđeni smo što ćemo raditi zajedno s Joie kako bismo povećali prilike za obitelji na našim utakmicama.”

David Welsh, viši izvršni direktor, Joie, izjavio je: Joie je obiteljski brand posvećen tome da djetinjstvo i obiteljske dane učini što radosnijima.”

Vjerujemo da nogomet nudi nezaboravno iskustvo za obitelji i partnerstvom s Manchester City Women i postajanjem službenim partnerom za imenovanje stadiona, cilj nam je učiniti ga uistinu dostupnim svima – bilo da se radi o obiteljima s bebama ili roditeljima starije djece koja će se voljeti igrati u Fan Zoni.

Nevjerojatno smo ponosni na korake koje poduzimamo kako bismo pomogli u pružanju sveobuhvatnog iskustva i predani smo daljnjem razvoju naše ponude i osiguravanju da Joie Stadium bude jedan od najprikladnijih za obitelj u ženskoj Super ligi.”

Daljnje unutarnje i vanjsko brendiranje s logotipom Joie pojavit će se na svim stadionima, a Joie će se nastaviti aktivirati na svakoj utakmici ženske momčadi, nudeći ekskluzivne nagrade i iskustva te stvarajući sadržaj po mjeri s prvom momčadi Manchester City-ja za žene.

Joie Stadium, jedinstven u svojoj vrsti, sjaji u svijetu ženskog nogometa. Ovaj stadion nije samo sportski objekt, već mjesto gdje se spaja strast prema nogometu i predanost obiteljskim vrijednostima. 💗⚽

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.