Rajna Raguž nam je otkrila zašto je Smart Trike njezin must have baby proizvod!

0
1754
Dijete isprobava Smart Trike

Bivša Miss Hrvatske i uspješna manekenka, a danas jednako uspješna fotografkinja i majka troje preslatke dječice – djevojčice Grete, sina Ivana i najnovijeg člana obitelji koji je došao na svijet u siječnju ove godine, dječaka Mate, Rajna Raguž u zadnjem intervju za naš blog obasula nas je silnim korisnim savjetima na temu majčinstva. No, kako posjeduje i naš Smart Trike, poželjeli smo saznati koje je njezino iskustvo s ovim proizvodim te čuti koji savjet vezan za ovo trendy baby prijevozno sredstvo.

Kako to da si se odlučila za ovaj proizvod?

Ivan ima 2 godine i prilično je nezgodno s njim ići do parka uz cestu, stoga mi se Smart Trike Folding STR 3 Plus učinio kao idealno rješenje. Vidjela sam par mama u parku kako ga imaju – malo se raspitala, a i klinci su ga često “posuđivali” u parku! Neće u kolica – a u smart trike-u mu je fora jer ima osjećaj kao da je on glavni dok zapravo ja upravljam (hahahah). Ukratko: djeci je fora, a opet su pod kontrolom.

Dijele li ga tvoja djeca između sebe?

Ivan ga je zauzeo i ne dopušta Greti blizu. Klasičan odnos brata i sestre 🙂 Ponekad se zamijene, no većinom se on vozi u Smart Trikeu!

 Po kakvim terenima/na kojim lokacijama ga vozite?

Najčešće u kvartu – kada idemo do parka ili negdje na kavu. Povezem ga i do shopping centra kada idem nešto kupiti. Planiram ga nositi i na more jer će nam odlično poslužiti 🙂

Možeš li usporediti romobil i smarttrike, koja je prednost jednog, a koja drugog?

Za Ivanovu dob romobil je malo rizičan kada nije u kontroliranom području. Primjerice, uopće nisam opuštena kada idem s njih dvoje do parka, a Ivan je na romobilu jer dovoljan je trenutak da izleti na cestu. Smart Trike mi se u tom kontekstu čini kao savršen balans. On zaista uživa na njemu, a ja sam opuštena. Još nije skužio kako se okreću kotači – ali nadam se da će i to uskoro!

U svakom slučaju tople preporuke!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.