Moderni krevetići koji će vašoj bebi osigurati kvalitetan i udoban san, a vama maksimalno olakšati život: Ovo su modeli koje morate uzeti u obzir!

0
1544
krevetići i kolijevke za bebe naslovna

Klasične kolijevke uvijek će oduzimati dah svojim retro šarmom, no moderni krevetići imaju toliko prednosti da će čak i Stokke Sleepi kolijevka, koja je već neko vrijeme najdraža kolijevka svih mama i beba, pasti u drugi plan kada ugledate moderne krevetiće poput onih brendova Cam, Maxi Cosi i Joie. Dok Stokke Sleepi i ostale slične kolijevke oduševljavaju činjenicom da su napravljene od drveta te ih krase inovativni oblici poput onog okruglog, u kojem se beba osjeća sigurnom kao u majčinoj utrobi, moderni krevetići toliko su praktični da ćete ih apsolutno morati uzeti u obzir.

Na koje moderne krevetiće baciti oko, kako biste svojoj bebi osigurali kvalitetan i udoban san, a sebi maksimalno olakšali život, saznajte u tekstu koji slijedi.

Cam kolijevka Cullami

Krevetić Cullami brenda Cam već neko je vrijeme osobito popularan među mamama i bebama, što ne čudi s obzirom na njegove brojne prednosti. Riječ je o proizvodu koji dolazi u nekoliko pastelnih boja koje naginju na sive i bež nijanse te koji se koristi od rođenja do devet mjeseci starosti, odnosno od 0 do 9  kg. Krase ga osam položaja visine, mogućnost otvaranja bočne strane kolijevke kako bi mogli spavati uz vaše dijete, mogućnost vertikalnog nagiba kolijevke za takozvani anti-reflux položaj, horizontalno pomicanje kolijevke (kreće se do 16 cm) za kompatibilnost sa svim vrstama kreveta, funkcija njihanja, četiri okretna kotača s dvije kočnice te trake za pričvršćivanje za krevet.

Uz sve navedeno, Cullami čija je unutrašnjost napravljena od mekane tkanine koja se može prati, uključuje metalni okvir, odstranjivu šipku za mrežu i mekani madrac.

Ako se odlučite na Cullami kao centralni dio vašeg baby cornera, imajte na umu da ovaj prostor, kao i sam krevetić, uvijek možete dodatno ukrastiti. Tako mu možete dodati vrtuljak, baldahin ili zaštitu za komarce, dok njegov izgled  redovito možete mijenjati kompletom posteljine u nekoj lijepoj boji.  

https://media.magicbaby.hr/media/catalog/product/cache/b813e6ac28c1f6f41651c2ef5838c9ff/c/u/cullami-c154-beige_easy-resize.com.jpg

CAM kolijevka Sempreconte

Iako je Cullami pravi hit, zašto ne spomenuti i model Sempreconte brenda Cam, koji se također  koristi od rođenja do otprilike devet mjeseci starosti te dolazi u predivnim pastelnim nijansama. I ovaj krevetić ima osam položaja visine, mogućnost otvaranja bočne strane , mogućnost vertikalnog nagiba i četiri okretna kotača s dvije kočnice, a krase ga i kompaktno sklapanje kao i činjenica da uključuje mekani madrac i putnu torbu.

CAM kolijevka Sempreconte - Col. T158

Kinderkraft kolijevka Neste Up

Ovaj krevetić dolazi u modernoj sivoj te nježnoj bež – rozoj boji, a jednako je praktičan kao primjerice Cullami, dok je cjenovno još pristupačniji. Riječ je o samostojećem i prilagodljivom krevetiću, savršenom za obitelji koje vole putovati. Možete ga jednostavno sklopiti i rasklopiti, a njegovu torbu možete nositi bez napora. Glavne prednosti ovog modela su već spomenuto jednostavno spajanje, čvrsta struktura, uključeni dodaci, podesiva visina, sklopiva stranica kolijevke i prekrasan materijal.

Možete ga lako pričvrstiti za svoj krevet, a njegovi dugi remeni čine ga prikladnim za različite vrste kreveta. Stabilan čelični okvir ojačan je dodatnom zaštitom od presavijanja, dok udoban madrac ovog krevetića ima zaštitni premaz. Točka na ‘i’ ovog krevetića je ugodan i jednostavan materijal za čišćenje sa zanimljivim uzorkom.

Kinderkraft kolijevka Neste Up - Grey Melange

Kinderkraft kolijevka Neste Air

Neste Air ima sve karakteristike kao i prethodni model, no u prilog joj posebno ide činjenica da ima mrežicu sa svih strana, što će vam ne samo olakšati motrenje vaše bebe, već i daje naslutiti, baš kao i sam naziv proizvoda, da je jako prozračna.

Kinderkraft kolijevka Neste Air - Grey Light Melange

Kinderkraft krevetić Sofi – Grey

Ovaj Kinderkraft krevetić ima čak četiri funkcije, a to su: dječji krevetić, kolijevka za ljuljanje, igraonica i putni krevetić. No, ovo nisu jedine prednosti ovog elegantnog krevetića! Zahvaljujući mogućnosti postavljanja madraca na dvije razine, djeca ga mogu koristiti ubrzo nakon rođenja do navršene 3. godine života. Krase ga i jednostavno  sklapanje, dvostruka zaštita, prozračna mreža, madrac s presvlakom, putna torba i gumeni jastučići.

Svakako treba ponoviti da se zahvaljujući inovativnom dizajnu i primijenjenim rješenjima, Sofi može sklopiti i rasklopiti u 5 sekundi, bez korištenja ikakvih alata, a samo dva poteza su dovoljna za postavljanje kolijevke.  Jednostavno otkopčajte madrac i stavite ga na donju razinu kako bi dječji krevet pretvorili u igraonicu. Odvojivi mrežasti zid može poslužiti kao poseban ulaz za dijete.

Napomenimo i sljedeće:

*Dvije zaštite održavaju gornju razinu madraca u stabilnom položaju: kopča i patentni zatvarač.

*Bočne stranice dječjeg krevetića dijelom su izrađene od mreže koja osigurava pravilnu cirkulaciju zraka i omogućava djetetu da ostane u kontaktu s roditeljem.

*Madrac ima pamučnu navlaku koja se lako skida i pere.

*Nakon što se preklopi, dječji krevetić zauzima malo prostora i uklapa se u putnu torbu koju ste dobili u kompletu.

*Donja razina krevetića izolirana je od poda gumenim jastučićima dizajniranim da zaštite dijete od hladnoće, a pod od ogrebotina.

*Ovaj dječji krevet je proizveden od pažljivo odabranih materijala koji su između ostalog zaslužni za originalni dizajn.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.