Trenuci zbližavanja od jutra do večere

0
4580

Dorel Juvenile najveći svjetski proizvođač dječjih proizvoda, predstavlja Tiny Love™ – vodeći internacionalni baby brand i novi 3-u-1 Close To Me Bouncer. Ova inovacija ima čak 3 načina upotrebe: njihaljka, ležaljka i funkcija hranilice, koji pružaju bebi i roditeljima bezbroj zajedničkih trenutaka sa 2 moguće visine, od razine vašeg naslonjača, kauča ili sofe do stola za zaejdničke obiteljske obroke.

3-in-1-Close-to-Me-Bouncer-300x250px

Sa 3 različita načina primjene, 3-u-1 Close To Me Bouncer potiče bebu da istražuje svijet zajedno s obitelji – uvijek u ravnini vaših očiju. Neprekidna glazba, umirujuće vibracije i luk sa mekanim igračkama (koji možete ukloniti prema potrebi, naprimjer tijekom obroka) čine Close To Me udobnim i zabavnim u svakom trenutku. Dva stražnja kotača omogućuju lakšu mobilnost u domu, a jednostavno i kompaktno sklapanje osiguravaju praktično pospremanje bouncera dok nije u upotrebi. Ugodan, postavljeni umetak za bebu je uključen u komplet kao i umetak za sjedalo koje možete oprati u perilici rublja. Sigurnost i stabilnost osigurani su remenjem koje vežete u 5 točaka.

3-u-1 Close To Me Bouncer je izrađen po mjeri kako bi osigurao sigurne trenutke zbližavanja između djeteta i roditelja, od vremena odmaranja do večere s obitelji. Mogućnost prilagođavanja visine ležaljke/njihaljke/hranilice stimulira bebinu potrebu da istražuje dok je unutar vašeg vidnog polja cijeli dan – uvijek pod vašim brižnim okom (u razini očiju). Interaktivni Close to Me osigurava odjednom i zabavu i sigurnost i stimulaciju – dok ujedno potiče povezivanje roditelja i bebe i motivira dječje istraživanje svijeta.

3-in-1 Close To Me Bouncer je dizajniran za djecu od 0-12 mjeseci kako bi bezbrižno otkrivali okolinu, učili o svome okruženju i povezivali se sa svijetom oko sebe – uvijek pod brižnim okom roditelja.

Tiny Love hranilica ležaljka 3u1 Close to me Bouncer – Magic Forest potražite u najbližoj Magic Baby trgovini ili putem novog web shopa gdje dostava besplatna!

 

O Tiny Love

Tiny Love je globalni baby brand i sad dio grupacije Dorel Industries. Tiny Love se fokusira na stvaranje pametnih rješenja koji su prilagođeni „potrebama i podrškom djeci“ te roditeljima za bebe od rođenja do 24 mjesaca starosti. Nagrađivani, maštoviti proizvodi ovog branda pomažu maksimizaciji bebina potencijala i potiču roditelje da uživaju u zajedničkim satima zabave sa svojom djecom.

O Dorel Juvenile, Inc.

Po cijelom svijetu, Dorel Juvenile brine za dragocjeni život. To je dnevna misija 7,500 zaposlenika po cijelom svijetu.

Oni brinu da roditelji provode sigurno i ugodno vrijeme sa svojom djecom. Dorel Juvenile portfelj sastoji se od raznolikih marki različitih cjenovnih razreda i inovativnog dizajna, praćenih odličnim kanalima distribucije. Njihove poznate i jake globalne marke su: Safety 1st, Quinny, Maxi-Cosi, Bébé Confort, Tiny Love i Baby Art, a nadopunjene su regionalnim markama poput Cosco, Angel i Infanti te raspoložive u više od 100 zemalja. Dorel Juvenile je dio Dorel Industries, Inc. (TSX: DII.B, DII.A).

Dorel stvara stil i uzbuđenje u jednakoj mjeri sigurnosti, kvalitete i vrijednosti. Dorel zapošljava 11,500 ljudi u objektima koji se nalaze u 25 zemalja širom svijeta.

O Magic Baby

Naša magična priča već 27 godina prati vašu djecu na području Hrvatske i njihove magične trenutke – od rođenja do škole ♥. Kroz dugogodišnje iskustvo naučili smo dijeliti s obiteljima zajedničke trenutke odrastanja,  a praćenjem inovacija na tržištu dječje opreme uveli smo brojne novitete kako bi početak bebama i cijelim obiteljima uistinu bio lakši, kako roditeljima tako i veseliji najmlađim članovima obitelji.

O-nama

U Hrvatskoj trenutno možete pronaći 14 magičnih trgovina koje se nalaze u svim većim hrvatskim gradovima (Zagreb, Split, Rijeka, Pula, Šibenik, Osijek, Sl.Brod, Dubrovnik, Varaždin), a na Internetu smo zastupljeni vlastitom web shop prodajom gdje slobodno možete razgledati i pronaći sve potrebno za vašu bebu uz mnoštvo pogodnosti poput besplatne dostave na području Hrvatske.

Magic Baby već godinama stvara i potiče najljepši ugođaj za vašu sretnu bebu!

by IPB

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.