Top 5 proizvoda za najugodnije dojenje i izdajanje: Ovo će vam olakšati život vjerujte nam

0
1614
Dojenje i izdajanje header image

Mnoge će mame priznati kako dojenje i izdajanje nisu najlakše aktivnosti. No, zašto si ne olakšati ove procese? Ovih pet proizvoda bit će pravi spas za svaku mamu.

Izdajalice

Avent prsna sisaljka Natural

Uz Aventov ćete Natural lako kombinirati dojenje i hranjene na bočicu, a genijalnost ove prsne sisaljke leži u masažnim jastučićima za najugodnije i najučinkovitije izdajanje. Tu je pumpa koja osigurava veću učinkovitost, a klinički je dokazano da izdaja više mlijeka od bolničkih dvostrukih električnih pumpi. K tome uključuje, kako smo napomenuli, patentirane jastučiće za masažu koji se svijaju prema unutra i van, oponašajući pokrete bebinog sisanja i tako potiču brzo i prirodno otpuštanje mlijeka. Natural sadrži i bočicu od 125 ml te dolazi sa svim potrebnim dodacima za izdajanje, hranjenje i spremanje mlijeka.

Avent Prsna Sisaljka Via – Natural

Izdojite, nahranite i pohranite – sve s jednom posudicom  i sve s jednom rukom jer ova vam prsna sisaljka omogućuje izdajanje direktno u bočicu, čak i u uspravnom položaju. Dakle, istu čašicu možete upotrijebiti za izdajanje, hranjenje i spremanje mlijeka, što ju čini idealnom za spremanje u hladnjak ili zamrzivač. I ona ima masažni jastučić za ugodno i nježno poticanje protoka mlijeka, dok  malen i lagan dizajn osiguravaju jednostavno spremanje i prijenos, te diskretno izdajanje izvan kuće. Tu je i ergonomski oblikovana drška koja  omogućuje udobno držanje i potpunu kontrolu izdajanja mlijeka. Uz to je ova sisaljka kompatibilna s drugim proizvodima za hranjenje iz Philips Avent asortimana, a dobro je znati i to da se svi dijelovi ove izdajalice mogu se prati u perilici posuđa.

Avent Prsna Sisaljka Set – Natural

Riječ je o praktičnom kompletu koji sadrži sve potrebno za izdajanje, hranjenje i spremanje izdojenog mlijeka, a on sadrži: pumpu za izdajanje s mekim masažnim jastučićem, dvije bočice Natural sa sisačima, 10 čašica za spremanje s poklopcima i prsne blazinice (dvije noćne i dvije dnevne). Uz ovaj ćete set imati opušteno dojenje jer njegov dizajn omogućuje protok mlijeka izravno u bočicu, čak i u uspravnom položaju, dok adapter ovog seta omogućuje lako izdajanje u spremnike za mlijeko, bez curenja ili prolijevanja dragocjenog izdojenog mlijeka. Meki masažni jastučić seta pak ima baršunastu teksturu s laticama, te oponaša bebino sisanje, kako bi se potaklo otpuštanje mlijeka. Izdajalica se k tome lako sprema i prenosi, tako da omogućuje diskretno izdajanje izvan kuće. I konačno, čašice za spremanje imaju poklopac koji omogućuje dobro zatvaranje radi sigurnog spremanja i prenošenja, a odlične su i za pohranu u hladnjaku ili zamrzivaču.

Jastuk za dojenje

Magic Baby u svojoj ponudi ima jastuke za dojenje iz vlastite proizvodnje. Ovaj jastuk sastoji od dvije navlake, one od 100%-tnog pamuka i one od 100%-tnog retexa, dok mu je punilo od PES kuglica. U ovom slučaju bi vam mogao poslužiti i naš jastuk za nošenje Laura koji možete koristiti za izlazak bebe iz rodilišta, prilikom nošenja u domu ili za održavanje topline tijekom šetnje, kao i  za putovanja, no s obzirom na to da je udoban, čvrst i praktičan odlično će poslužiti i za dojenje.

Grijač bočice

Tigex grijač bočice vrlo je praktičan i brz kada je u pitanju zagrijavanje dječje hrane pa tako u kratkom vremenu, od 2 do 5 minuta, zagrijava kašice i tekuću hranu za vašu bebu. Prednost grijača za bočice je u tome što zadržava konstantnu toplinu hrane na razini temperature koja je prikladna za vaše dijete. Grijači za bočice štede vrijeme roditeljima, dok korištenjem grijača izbjegavate mikrovalne i štednjake, koji neujednačeno zagrijavaju hranu. U obzir svakako uzmite i grijač s Avent potpisom te onaj s Babymoov potpisom. 

Bočica

U našoj ponudi naći ćete toliko modela bočica da će vam pamet stati, a jedna o njih je Tigex silikonska bočica za hranjenje sa širokim grlom od  330ml koja je odličan izbor za bebe od 0 do 6 mjeseci.

Sterilizator bočica

Avent Sterilizator El. Parni 4 u 1

Za jednostavnu, sigurnu i praktičnu sterilizaciju tu je Aventov sterilizator za bočice i ostale proizvode za bebe.  Zauzima malo prostora u kuhinji i ima prilagođenu košaru za male predmete, kao i za pranje u perilici posuđa te njihovo prenošenje u sterilizator. Umetanje i vađenje bočica i dodatne opreme te njihovo organiziranje je vrlo jednostavno i praktično, sterilizacija je gotova za svega  šest minuta, dok se pribor drži steriliziranim 24 sata, ako se ne otvara poklopac. Tu je i integrirani zaslon koji prikazuje napredak sterilizacije, te prikazuje kada su bočice dovoljno hladne da ih možete izvaditi. Uz to, ovaj sterilizator ubija 99,9% štetnih bacila bez uporabe kemikalija, automatski se isključuje po završetku sterilizacije, lako se čisti i prima šest bočica. Nešto jeftiniji izbor je Aventov sterilizator za mikrovalnu koji također ide na paru i koji odjednom može sterilizirati četiri bočice od 260 ili 330ml, ili dvije bočice i dvije prsne izdajalice.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.