Želite vjenčanje iz snova? Onda se morate javiti ovoj Instagram mami! Kad vidite njezine fotografije poželjet ćete upravo takav život!

0
2045

Slađana Gržinčić krije se iza Instagram profila @sweetmama_blog koji s oduševljenjem pratimo što zbog prekrasnih fotografija koje objavljuje na istom, što zbog divnih, toplih emocija koje u nama stvaraju glavne zvijezde ovog profila – trojac sastavljen od Slađane, njezinog muža i njihovog sina. Neopisivo ih je lijepo gledati tako sretne i ispunjene pa smo se poželjeli upoznati  sa Slađanom. Ona nam je posve iskreno rekla sve o svom savršenom Insta životu, ali i onom pravom koji ne odudara mnogo od onog koji vidimo na ovoj društvenoj mreži. Ako pak vi želite život ili točnije vjenčanje iz snova svakako se javite ovoj Insta mami jer se igrom slučaja ona baš bavi dekoracijom, ali i organizacijom takvih evenata.

Može par riječi o sebi za početak, kao i o blogu, odnosno Insta profilu koji vodiš?

Moje je ime Slađana i za sebe bi rekla da sam jedna vesela i pozitivna osoba, uvijek sam puna planova i poslova sa svih strana. Pa tako osim što zajedno sa svojim suprugom imam marketing agenciju te vodim društvene mreže za svoje klijente, bavim se i dekoriranjem vjenčanja pod brendom “F Weddings”, osmišljavam koreografije za prvi ples mladencima, asistiram suprugu koji je fotograf i snimatelj te nerijetko sudjelujem i u osmišljavanju svakakvih kreativnih kampanja. Obožavam tu raznolikost u svom radu i što svaki dan nosi nešto novo.

Dok sam bila trudna polako se stvorila ideja otvaranja vlastitog bloga, vidjela sam jedan natječaj gdje su se upravo trebale prijaviti mame blogerice i tako je sve krenulo, polako, korak po korak i ono što mi je jako bitno uvijek bez pritiska i opušteno s uživanjem, pišem kada za to imam vremena.

Bez kojeg baby proizvoda ne možeš zamisliti život?

Definitivno bez naših kolica s kojima možemo satima i satima istraživati nove destinacije.

Koji proizvod iz MagicBaby ponude ti je vrh?

Hranilica Stokke Tripp Trapp u kojoj Leon već 7 mjeseci s guštom papa. Veseli me što će ga ta hranilica pratiti kroz čitavo djetinjstvo, jer hranilica doslovno “raste” zajedno s vašim djetetom.

Osjećaš li se kao uspješna mama, supruga i poslovna žena?

Kao i svaka osoba imam one bolje i one malo manje bolje dane 🙂 nekad se osjećam poprilično uspješno, nekada kad je tu prisutan umor znam pomisliti da mogu neke stvari popraviti; ali u konačnici sam jako zadovoljna sa svojim privatnim i poslovnim životom i ne bih apsolutno ništa mijenjala, osim vremena, htjela bi da dan traje evo 30 sati, taman mi tih 6 još fali da stignem sve što naumim.

Koja poznata mama ti je uzor?

Ne mogu izdvojiti samo jednu mamu koja bi mi bila uzor, pratim puno mama od kojih se uvijek uspije čuti poneki dobar savjet.

Koja je po tebi najljepša, a koja najteža stvar kod bivanja majkom?

Od kada sam majka toliko toga sam naučila, promijenila, mislim da majčinstvo oplemeni u svim poljima, a ljubav koju osjećaš doista je nemoguće opisati.

Savjet svim mamama za kraj?

Ono što vidim da meni olakšava hodanje u majčinskim vodama je definitivno moja opuštenost, bez pretjerivanja, prevelikog analiziranja i nepotrebne zabrinutosti. Vjerujte vašem instinktu jer doista svaka mama zna najbolje za svoje dijete!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.