Tata Ivan: ‘Uloga oca me toliko oduševila da ne bih noću uopće dozvolio supruzi da se ustaje, sam bi se posvetio bebi’

0
580
tata ivan i mama klara naslovna

Mamu Klaru spazili smo kada nas je označila na fotografiji s našim madracem koji joj je nedavno došao, odnosno bolje je reći kako je došao njezinoj prvoj princezi, dok je i princeza broj 2 na putu. Kako se Klara snašla u ulozi majke i kakva su njezina iskustva s našim proizvodima, saznajte u intervjuu koji slijedi, a s obzirom na to da i Klarin suprug Ivan ima Instagram i njega smo upitali za intervju. Naime, s tatama tako rijetko pričamo na blogu pa je bio red da i njega ugostimo. I dobro da jesmo jer nam je dao neke odgovore na koje smo se baš raspekmezili.

Možete li reći malo više o sebi i svom Insta profilu?

Klara: Vrlo sam mlada majka. S 18 godina sam već imala želju postati majka i odmah sam se pronašla u tome. Instagram mi pomaže u nizanju naših uspomena. Nedavno su mi hakirali prvi profil pa sam na novom profilu odlučila krenuti dalje s novim uspomenama i pokazati ljudima proizvode s kojima sam jako zadovoljna i koje ponavljam jer nam stiže i druga princeza u siječnju.

Ivan: Ja sam malo manje aktivan na Instagramu, ali volim pozirati i imati lijepe uspomene s obitelji :). 27 mi je godina i sve što mi je bitno u životu je moja familija i da im pružim sve potrebno.

Što za vas Klara znači biti majka i supruga?

Klara: Biti majka i supruga za mene znači imati dvije vrlo važne uloge u životu. Prvenstveno to znači biti zahvalna što su se obje uloge ispunile i što sam se pokazala dobra u tim ulogama jako mlada. Imala sam težak život, dovoljno je reći vam da su me uloge supruge i majke ponovno vratila u život i guraju me dalje.

Kako bi vi Ivane opisali iskustvo očinstva? Što ste očekivali, a što vas je baš iznenadilo kod ovog iskustva?

Ivan: Očekivao sam da ću se malo teže snaći u ulozi te da neću imati snage kao supruga, s obzirom na moj posao. Iznenadilo me je to što mi je dijete dalo toliko volje i energije, a i sama uloga oca me toliko oduševila da ne bih noću uopće dozvolio supruzi da se ustaje, sam bi se posvetio bebi.

Imate li neki uzor Klara, bilo da govorimo o mamama iz bliske okoline, bilo da govorimo o poznatim mamama? Što vas inspirira kod tih primjera?

Klara: Naravno da imam dosta mama na Instagramu koje me inspiriraju. Postoje one, moglo bi se reći, brutalno iskrene mame koje me u isto vrijeme nasmiju i inspiriraju. Zapravo me inspirira taj njihov istinit prikaz uloge mame.

Koje naše proizvode posjedujete i kakvo je vaše iskustvo s njima?

Klara: Posjedujem dosta vaših proizvoda i moram priznati da sam iznenađena kvalitetom te vas ponovno svakodnevno posjećujem pripremajući se za drugo dijete. Imamo vaš krevetić koji će sada nakon četiri godine korištenja preuzeti druga beba. Uzeli smo i madrac za prvu princezu, kao i njen novi krevet. Obišla sam cijeli grad te sam samo kod vas pronašla tu dimenziju našeg čarobnog kreveta :). Još ste me i iznenadili brzinom, popustom i kvalitetom. Posjedujemo i komodu. Također, prvi kompletić za izlazak iz bolnice smo kupili kod vas i još uvijek je kao nov. Tu su i dudice, bočice, tute, sitne zvečkice….Zaista sam zadovoljna.

Jeste li vi Ivane prije dolaska vaše prve djevojčice dobili možda neki savjet koji vam je spasio glavu i imate li neki savjet za druge tate?

Ivan: Savjeti koje sam dobivao su uglavnom bili negativni i sprječavali me u tome da si “uništavam” život mlad i krećem rano s ulogom tate. Zato ja imam pametan savjet za sve muškarce koji misle da je strašno biti otac, a savjet bi glasio: Ako imate želju i osjećate da ste dovoljno spremni biti tata saslušajte svoje srce jer vam nitko neće dati bolji znak spremnosti od vašeg osjećaja.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.